Iesim in criza construind biserici

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Iasmin, singurele comentarii pertinente de la acest subiect mi se par ale tale , chiar daca-s eu "in tabara adversa", cum ar zice cineva...
Eu aleg sa-mi educ copilul nu in spiritul unei religii, ci in credinta in Dumnezeu. Copilul alege daca vrea sa mearga la biserica ori nu, daca vrea e dusa oricand. O invat acasa ca Dumnezeu e drept si bun si iertator, ca trebuie sa ne rugam Lui si numai Lui, ca ii raspundem pentru tot ceea ce face tot Lui, o invat sa respecte pe toata lumea, absolut, fara exceptie, caci in fata Lui Dumnezeu toti oamenii sunt egali etc. etc. Cand va fi capabila sa inteleaga mai multe, are libertatea de a alege cum si unde isi traieste viata. Si nu sunt atee! Si nici de alt cult religios, daca asta ar reiesi din ce scriu eu.
Eu consider ca nu gresesc, voi considerati ca nu gresiti...fiecare considera ca are dreptate, din punctul lui de vedere.

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Ba nu, Lora. Atata vreme cat iti vei educa puii in spiritul descris de tine totul va fi ok. Atata vreme cat tu il inveti sa fie empatic, bun, moral si etic in orice moment al vietii sale avem un pas inainte facut pe drumul care trebuie.
Mi-as dori sa fie toti parintii asa, sa isi educe copiii asa cum spui ca o faci tu.

Si in principiu ideea ramane, cea cu care sunte toti de acord: 1.Catedrala nu ar trebui platita dn contributiile celor care nu o doresc
2.Nu e momentul sa strangem natia de gat sa mergem in continuare cu construirea ei, atata vreme cat lumea e atat de necajita.

Bila alba de la mine pentru ca esti obiectiva.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Nu stiu cate bile albe merit eu, mi-am zis doar parerea...pentru mine preotul si biserica ar trebui sa fie un exemplu de bunatate si corectitudine, dar n-am vazut asta...nu e cazul sa spun la subiectul asta mai multe, de fapt subiectul e despre criza si despre banii cheltuiti aiurea de guvernanti pe consolidarea/ridicarea de biserici cand chiar nu e cazul. Si mai consider ca era de datoria reprezentantilor bisericii sa deschida ochii guvernului, daca acesta ii are inchisi.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Si in principiu ideea ramane, cea cu care sunte toti de acord: 1.Catedrala nu ar trebui platita dn contributiile celor care nu o doresc
2.Nu e momentul sa strangem natia de gat sa mergem in continuare cu construirea ei, atata vreme cat lumea e atat de necajita.

Bila alba de la mine pentru ca esti obiectiva.

asta nu merge cu "catedrala sa o plateasca doar aia care o vor"...nu se poate asa ceva. miine vin 80% si spun ca nu vor armata ca ei se apara singuri...apoi ala sanatos nu vrea spital...etc etc
ideea este sa se faca catedrala dar din alti bani...yo de ex pe beren l-as pune la plata . si pe concita

pariu ca beren cind vine in ro fix la catedrala o sa mearga. voi o faceti si el o viziteaza...cam asta se intimpla de obicei
de nervi nici nu apucati sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Nu sunt! Nu sunt de acord ca oamenilor sa li se bage mana in buzunar si sa nu poata spune nu. Mai cu seama cand vine vorba de biserica, orice leut ar trebui sa fie doar daca omul vrea sa dea!
Da, ma deranjeaza sa fie luati bani de la cei care nu sunt ortodocsi, care scuipa pe biserica si pe tainele ei. Ar trebui sa li se dea banii aceia inapoi, sa faca ceea ce vor cu ei.
si de la ortodocsi se iau bani ca sa se plateasca avorturi si alte minunatii (ca doar nu ne intreaba nimeni ce sa se faca cu banii pe care ii dam la stat), deci se compenseaza............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.
si de la ortodocsi se iau bani ca sa se plateasca avorturi si alte minunatii (ca doar nu ne intreaba nimeni ce sa se faca cu banii pe care ii dam la stat), deci se compenseaza

.............................................

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )

am blog

Avorturile sunt subventionate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Irina, asa compensatie, pe cuvant, ma lipsesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

si eu m-as lipsi, dar daca nu se poate e bine si-asa ............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Cum sa fie subventionate avorturile?? Hai ca de asta n-am mai auzit...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca voi vreti catedrala mare si frumoasa si va adunati destui yo zic ca asta inseamna democratie.

au facut in Dr Taberei o biserica asa frumoasa de zici ca esti in 1001 nopti....biserica aia cu turnul aurit.
dar daca se fac prea multe biserici pierde ratb banii...ca deh..nu se mai plimba lumea cu busul duminica.
http://www.panoramio.com/photo/14149049

Mergi la inceput