Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Racusor, eu te inteleg perfect, ca si eu am avut zile in care chiar a trebuit sa stau lipita de pat....si ma uitam si eu pe picassa si vedeam numai lucrusoare frumoase...si ma gandeam daca eu o sa am timp sa merg sa cumpar. Si uite ca cu ajutorul lui DD, am reusit ieri sa iau o mare parte din ele, ca dupa nu se mai stie. Eu sunt sigura ca, luni, cand ai sa mergi la dr tau o sa-ti dea vesti mai bune si un tratament pe masura. pe burtica! Intrebai de camasi de noapte. Eu nu am gasit in Braila si cand am mers la Bucuresti, la dr, mi le-am luat din Bucur Obor. Una este simpla cu nasturi in fata si este destul de decoltata si mareee si cealalta are 2 taituri verticale, in dreptul sanului, care se inchid cu un nasture. Sunt haioase rau! tina 29+ cu |
cum voi arata eu in camasi dintraleamica de statura,balenutza si cu ditamai burtica in fata
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut! Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Tare curajoasa Alexia!Ma bucur ca totul a decurs bine! Sanatate multa!
tina 29+ cu
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 maurice deci nu sunt singura va rog spuneti-mi si mie de unde sa iau camasa de noapte descheiata si sutiene de alaptat??? si ce marime sa iau oare sutienul? cu cat mai mare ca inainte de sarcina? acum imi vin la limita sutienele 75B sau 80B dar astea pentru ca ;e am de dinainte de sarcina si s-au si largit...dar la limita.... nu sunt f dotata nici acum sper sa am laptic... sa imi trimit sotul la sigur, ca el nu sta sa caute prin magazine mercic Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Cel mai bine sa iei sutienul de alaptat cand vine bebe...ca cine sstie...iar camasa deschisa in fata am luat de la carrefour, 20ron, de la raionul lenjerie..mai simplu e cu camasa de noapte pt alaptat, am vazut la obor, are taieturi in dreptul sanilor, care sunt acoperite in mod normal..
Laura 28+ cu
mirela2 spune:
citat din mesajul lui Mycya Mirela tu cum te mai simti? sper ca ai stat mai linistita si cu munca si cu tot sa le fie bine la puiuti acolo. Bianca 27+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
acum e liniste, dar mai tarziu incepe ne nebunia
Mycya spune:
pfff,cu sutienele greu la mine,nu prea le suport,nu port mai deloc dar stiu ca trebuie ca altfel se vor lasa....dar oare bustierele alea mai elastice nu sunt bune?
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
crispro spune:
Sutiene de alaptat cica ar trebui achizitionate cu 2-3 saptamani inainte de nastere, ca sa iti dai seama de dimensiuni. Daca ar fi sa le iau acum, as lua aceeasi marime ca inainte de a fi gravida, ca din pacate nu a prea crescut nimic in plus la mine Si eu abia asteptam sa creasca mari, sa scot decolteul la plimbare, ca nu is foarte dotata. Si cand colo...
Cristina 30+ cu
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 si ce marime sa iau oare sutienul? cu cat mai mare ca inainte de sarcina? acum imi vin la limita sutienele 75B sau 80B dar astea pentru ca ;e am de dinainte de sarcina si s-au si largit...dar la limita.... nu sunt f dotata nici acum sper sa am laptic... Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Racusor si eu sunt din aceeasi categorie. Port sutien doar cand ies din casa.
Am probat mai multe modele de sutiene pt gravide si pt alaptat, marimea mea (75B) si imi sunt mari la cupa. Am auzit ca sanii mai cresc daca ai lapte, deci voi mai incerca dupa...
Cris 30+ cu
draguta_23 spune:
citat din mesajul lui crispro Sutiene de alaptat cica ar trebui achizitionate cu 2-3 saptamani inainte de nastere, ca sa iti dai seama de dimensiuni. Daca ar fi sa le iau acum, as lua aceeasi marime ca inainte de a fi gravida, ca din pacate nu a prea crescut nimic in plus la mine Si eu abia asteptam sa creasca mari, sa scot decolteul la plimbare, ca nu is foarte dotata. Si cand colo... Cristina 30+ cu |
Nu te stresa ca or sa creasca si o sa fii tare mandra
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui draguta_23
Nu te stresa ca or sa creasca si o sa fii tare mandra |
Sper sa ai gura aurita!!!
Cristina 31+ cu
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya pfff,cu sutienele greu la mine,nu prea le suport,nu port mai deloc dar stiu ca trebuie ca altfel se vor lasa....dar oare bustierele alea mai elastice nu sunt bune? Bianca 27+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
ar fi preferabil sa fie sutiene care se desfac in fata, sau sa nu porti deloc daca iti e mai comod... eu mi-am luat si 2 camasi cu nasturi in fata, si chilot cu burtiera ptr dupa (nu stiu daca o sa-l suport)... am pus acum cateva poze. aelita, daca vrei sa vezi cum arata...... mie mi se par asa mari si erau cei mai mici care i-am gasit! si alte poze cu ultimele achizitii pentru delfinasa...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre