Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodica, ce multe lucrusoare ai mai cumparat... Foarte faine toate! Si am vazut pe final si o burtica superba!

Cristina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui draguta_23

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Sutiene de alaptat cica ar trebui achizitionate cu 2-3 saptamani inainte de nastere, ca sa iti dai seama de dimensiuni. Daca ar fi sa le iau acum, as lua aceeasi marime ca inainte de a fi gravida, ca din pacate nu a prea crescut nimic in plus la mine Si eu abia asteptam sa creasca mari, sa scot decolteul la plimbare, ca nu is foarte dotata. Si cand colo...

Cristina 30+ cu

Nu te stresa ca or sa creasca si o sa fii tare mandra

Sper sa ai gura aurita!!!

Cristina 31+ cu

la mine au crescut un numar in primul trimestru, cu printesita la fel. si abia asteptam noroc ca nu depinde de marimea sanilor cantitatea de lapte...

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

felicitari pentru noua saptamana! cand te mai duci la eco?

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

grety_niku multumesc pt felicitari...La ecograf mai merg in saptamana 28, deci peste vreo 3 saptamani... Atunci a spus doctora mea sa vin, ca ar fi o saptamana importanta in care trebuie sa ma consulte, sa imi faca eco... Eu una numar zilele pana atunci, abia astept sa imi vad bebelusul...
rodyka merci pt felicitari...
Tina, ooana frumoase poze si lucrusoare...
Larissa felicitari pt fetita curajoasa, bine ca s-a terminat stresul si e bine acum...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vor creste, dar si venele vor fi foarte reliefate, plus ca tre sa porti protectii, caci cd ti-e lumea mai draga incepe sa curga laptele..asa ca nu stiu cat o sa scoti decolteul in lume ;)
eu sutien iau numa pe probate, caci tre sa se potriveasca cupa, ca unele au niste cupe maaaaaaaari

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

chiloti asa am sa imi cumpar si eu,ca burtiera nu stiu daca voi suporta pe caldurile alea.oricum am sa iau de amandoua sa vad cu care ma impac.

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Tin minte ca eu purtam burtiera si noaptea(o suportam numa'sa-mi revina burtoiul cum era),si si-a revenit frumusel burtica,plus ca-mi masam burta cu gel de la hofigal.
E bine sa purtam sutien tot timpul ,si in sarcina si dupa nastere, sa ajutam muschii sinilor.
Cris,multumesc mult.

Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Larissa, pentru fetita ta

Acum sa va zic descoperirea de aseara... Dupa ce ne-am bucurat cu bebe, am luat analizele de la med de fam si va vine sa credeti sau nu, eu deabia acum mi-am aflat grupa de sange. Stiu, va rog nu ma certati, dar pur si simplu eu eram convinsa ca am AB.....desi acum imi aduc aminte ca mama ma mai corectase odata cand m-a auzit si mi-a zis ca am A2. Cand mi-am facut analiz in trim I, alea au uitat sa imi faca si grupa, mi-au facut doar RH-ul iar med de ginecolog mi-a zis ca treb sa imi fac si grupa, dar nu mi-a zis de ce sau alte detalii.Asa ca am facut-o deabia acum

Ideea este ca med de fam a fost uimita cand m-a auzit ca eu nu stiam ca am A2 si m-a intrebat cat are sotul - B3. Ca sa o scurtez, aflu acum, ca grupele noastre de sange se afla intr-o oarecare incompatibilitate si ca puteam face diverse teste pentru anticorpi si dozari....
Eu stiam despre acest aspect doar legat de RH, nu si de grupele de sange!!!!
Am fost de-a dreptul socata, eu care am citit toate minunatiile pe net ca sa fiu pusa la punct cu informatiile, mi-am facut toate celelalte analize, acum in anul 2010 aflu ca exista incompatibiliate intre grupele de sange!!! Sunt fffff suparata pe mine ca nu mi-am facut grupa cand trebuia, ca nu stiam despre astfel de incompatibilitati si ma simt vinovata ca daca bebe o sa aiba ceva din cauza asta. Am plans azi noapte o ora intreaga de nu mai stia sotul cum sa ma linisteasca.

Am citit pe net, se pare ca nu este asa grav ca la incompatib de Rh si de aia nu prea e bagata in seama. Pe scurt, din ce am inteles, copilul poate sa nu aiba nimic sau in cel mai rau caz copilul poate sa aiba bilirubina marita, sa functioneze ceva mai greu ficatul la inceput si sa aiba icter in forma mai grava sau mai mult timp.

Daca vreuna din voi stie ceva mai mult, va rog tare mult sa imi dati un sfat

offf cat m-am lungit... dar tare prostuta ma simt acum ; sa nu mai zic vinovata....

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Rodika, f frumoase sunt lucrusoarele
Printesa ta, cea mare m-a terminat cu ochii ei

Eu am sa-mi iau 2 sutiene de alaptat cu 2 sapt inainte sa nasc. Tb sa le am si in maternitate, sa imi pun tampoane de san, sa nu patez camasile...sa umblu uda pe-acolo

Chiloti cu burtiera nu mi-am luat dar o sa imi iau...ca trebuie sa revenim la silueta initiala

Ma bag la

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

salutare si sa stiti ca nu v-am uitat chiar daca am intrat rar,gandul a fost catre voi si ca va fii totul bine pana la final
se pare ca saptamanile noastre sunt spre final,curand va venii si acea zii in care vom posta felicitarile noastre pt noile mamici si ne vom uita in urma recitind acest forum,retraind fiecare moment de sarcina cu bune si cu rele,cu fiecare emotie petrecuta in sufletele noastre,totusi multumesc pt atentia,sfaturile si mai ales prieteniei voastre,sarcina usoara in continuare si mai ales nastere usoara,cu bebei sanatosi si mamici cu mult laptic,sanatoase si mai ales in continuare frumoase
va pe toate,voi mai intra sa citesc despre fiecare si sa vad numai de bine

28+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Larissa, pentru fetita ta

Acum sa va zic descoperirea de aseara... Dupa ce ne-am bucurat cu bebe, am luat analizele de la med de fam si va vine sa credeti sau nu, eu deabia acum mi-am aflat grupa de sange. Stiu, va rog nu ma certati, dar pur si simplu eu eram convinsa ca am AB.....desi acum imi aduc aminte ca mama ma mai corectase odata cand m-a auzit si mi-a zis ca am A2. Cand mi-am facut analiz in trim I, alea au uitat sa imi faca si grupa, mi-au facut doar RH-ul iar med de ginecolog mi-a zis ca treb sa imi fac si grupa, dar nu mi-a zis de ce sau alte detalii.Asa ca am facut-o deabia acum

Ideea este ca med de fam a fost uimita cand m-a auzit ca eu nu stiam ca am A2 si m-a intrebat cat are sotul - B3. Ca sa o scurtez, aflu acum, ca grupele noastre de sange se afla intr-o oarecare incompatibilitate si ca puteam face diverse teste pentru anticorpi si dozari....
Eu stiam despre acest aspect doar legat de RH, nu si de grupele de sange!!!!
Am fost de-a dreptul socata, eu care am citit toate minunatiile pe net ca sa fiu pusa la punct cu informatiile, mi-am facut toate celelalte analize, acum in anul 2010 aflu ca exista incompatibiliate intre grupele de sange!!! Sunt fffff suparata pe mine ca nu mi-am facut grupa cand trebuia, ca nu stiam despre astfel de incompatibilitati si ma simt vinovata ca daca bebe o sa aiba ceva din cauza asta. Am plans azi noapte o ora intreaga de nu mai stia sotul cum sa ma linisteasca.

Am citit pe net, se pare ca nu este asa grav ca la incompatib de Rh si de aia nu prea e bagata in seama. Pe scurt, din ce am inteles, copilul poate sa nu aiba nimic sau in cel mai rau caz copilul poate sa aiba bilirubina marita, sa functioneze ceva mai greu ficatul la inceput si sa aiba icter in forma mai grava sau mai mult timp.

Daca vreuna din voi stie ceva mai mult, va rog tare mult sa imi dati un sfat

offf cat m-am lungit... dar tare prostuta ma simt acum ; sa nu mai zic vinovata....

31+ cu

Iubita, si eu am la fel ca tine - eu A2 sotul B3 si nu s-a impacientat nimeni.nici ginecologul , nici medicul de familie, in care am incredere.nu te mai stresa acum, ca stresezi copilasul, chiar asa?!vad ca le place sane dea motive de stres si ingrijorare.stai linistita, atata vreme cat la eco bebe e bine..nu cred ca tre sa-ti faci griji.hai, capu sus, pupicei.
Larisa: felicitari pentur printesa curajoasa.sa-i dai pup si de la mine.

Laura 28+ cu

Mergi la inceput