Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana, am facut o mare descoperire...abia acum mi-am dat seama ca mai sunt poze si altundeva decat pe picassa...n-am intrat pana acum pe pozele de pe gmail... si nu stiam unde sunt restul fetelor, pt ca pe picassa nu erau..

insa am recuperat acum...am vazut toate burticile si lucrusoarele bebeilor...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ca sa vezi toate albumele trebuie sa fii logat si sa mergi la "Fotografiile mele" ("My albums")

Mycya vitaminele sunt pentru mama, nu pentru fat. Poti lua sau nu, depinde de fiecare.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele! Si eu sunt tare dezamagita de ceea ce vor astia sa faca cu indemnizatiile. Chiar ma gandeam: credeti ca s-ar rezolva ceva daca mamicile ar face mitting??? Eu cred ca nu. Ma uit la amaratii astia de pensionari care se lupta cu jandarmii, nu vor avea nici o solutie, nimeni nu-i baga in seama. Eu am incetat sa ma consum si sa ma enervez. Ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa am un bb sanatos. Incerc sa nu-l mai stresez si pe el cu problemele astea.
In curand o sa ma adaug si eu niste poze noi, dar nu stiu cand ca nu prea am timp. Incerc sa-mi petrec timpul mai mult pe afara, facand plimbari lungi si dese, ca acum daca nu mai merg la serv nu vreau sa stau in casa sa nu fac nimic.
Pt viitoarele mamici care vor naste la giulesti am o intrebare: ce va puneti in bagajel pt voi si pt bb??? Am inteles ca pt bb nu-ti trebuie decat haine pt cand il iei acasa, ulei de corp, crema pt fundulet si pampers ca acolo il tin infasat.
Mi-am luat si eu camasa de noapte pt alaptat - e tare haioasa, inca mai tre sa cumpar diverse chestii.
V-am pupacit, plec la plimbarica.

32+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Welcome to the Giulesti club!!.pana la urma o sa fii la giulesti, sa inteleg.eu mi-am luat un halat de pus deasupra la camasa de noapte, care se deschide in fata, papuci plastic :D,o sa mai intreb asistentele acolo cand merg la analize la 35 saptamani.
Ultima varianta:Ultima varianta de lucru: Indemnizatia pentru cresterea copilului se va reduce cu 25%. Mamele vor primi 63,75% din media veniturilor din ultimul an

Laura 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

si eu tot la smurd am dat banii, intra pe site-ul lor, ca au acolo in josul paginii formularul aproape gata completat, numa sa il descarci.

oana, pai si eu numai dc mai pot mai merg si prima sapt din iunie, caci imi e f greu si acum. dar stau sapt viit acasa, in CO si poate mai gasesc niste resurse de energie.:)

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

gata am completat si maine ma duc la finante
...daca poti si te simti in stare de ce nu, dar cand simti ca organismul cere odihna e bine sa o lasi mai usor

Oana 31+ AMR 8- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Mycya vitaminele sunt pentru mama, nu pentru fat. Poti lua sau nu, depinde de fiecare.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

pfff,si ce mai insista aia sa iau domle ca bebe nu se dezvolta,si eu stiam ca bebica ia de la mama tot ce are nevoie,da ea avand deja un bebe am preferat sa tac,caa daca are dreptate,si am zis ca va intreb pe voi,ca sunteti mai multe,care cu experientza care va spus doctorul.

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor....din cate am citit in ultimile zile numai vesti proaste....eu sunt o fire mai optimista si sunt sigura ca o sa ajungem toate la termen si o sa avem niste delfinasi sanatosi tun

Am vazut ca vb despre bagajul pt spital,despre cele necesare acasa....noi deocamdata am luat cateva hainute:6body cu maneca lunga,4 cu maneca scurta, 1 salopeta, cateva bluzite,sosetele, pantaloni cu botosei, o paturica,un prosopel cu gluga.Sapt urmatoare cred ca o sa achizitionam patutul si caruciorul.

Am admirat si noile poze...f.frumoase burticile si lucrurile pt bebe

Va doresc o zi minunata

GEO 32+ cu Antonia Maria
AMR 8 SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

ochidut felicitari pentru bebelusa jucausa!
crispro eu pentru dureri de cap iau jumatate de paracetamol
denisa si mie mi s-a zis zilele trecute ca am colul de 2,5, dupa care gineco mi l-a masurat si a zis ca e de 3, si ca nu este ingrijorat de acest lucru.
mycya legat de vitamine, dr meu nu mi-a dat nimic, stie ca ma vede o prietena de-a lui doctorita de medicina cuantica iar ea imi prescrie niste niste plante, cum ar fii germeni de grau, de brocolli, tot felul de chestii naturiste.
racusor ne asemanam in privinta mamelor ....imi face toate poftele, dar nu asculta nimic din ce ii zic, face tot ca ea, ma considera parca un copil idiot. Exemplul cel mai bun este cel legat de catei , eu o rog sa le dea numai boabele lor speciale, de regim, intr-o anumita doza, ca s-au mai ingrasat, ea le da cat se milogesc ei, plus ca le da mancare gatita, si orice i-as zice nu o pot face sa inteleaga ca asa cum zic eu si cum zic veterinarii e mai bine. Si cum prinde ocazia imi arunca, si ea si tata, reprosuri ascunse, cum ca tin cateii flamanzi, ca nu stiu eu ce nevoie au de carne si mancare gatita .
Iar situatia asta tare o aseman cu discutii viitoare legate de cresterea bebelusei

Si vede ca ma enerveaza la culme, dar de fiecare data face la fel, si apoi face pe victima.
Este si extrem de panicoasa, si imi transmite si mie starile ei, iar eu incerc sa fiu altfel decat ea, sa nu-mi cresc bebelusa cu teama de orice raceala sau orice problema medicala inofensiva.
Dar ca sa avem o relatie buna cu bebeii nostri, trebuie sa le acceptam si sa le iertam iar asta mi se pare tare greu.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana, am facut o mare descoperire...abia acum mi-am dat seama ca mai sunt poze si altundeva decat pe picassa...n-am intrat pana acum pe pozele de pe gmail... si nu stiam unde sunt restul fetelor, pt ca pe picassa nu erau..

insa am recuperat acum...am vazut toate burticile si lucrusoarele bebeilor...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

acum te poti delecta cu toate pozele ...eu ziceam sa te log-ezi pentru ca unele dintre fete nu au albumele publice

Oana 31+ AMR 8- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

tina foarte frumoase nu ne trimiti si noua pachet?

Racusor, eu te inteleg perfect, ca si eu am avut zile in care chiar a trebuit sa stau lipita de pat....si ma uitam si eu pe picassa si vedeam numai lucrusoare frumoase...si ma gandeam daca eu o sa am timp sa merg sa cumpar. Si uite ca cu ajutorul lui DD, am reusit ieri sa iau o mare parte din ele, ca dupa nu se mai stie.
Eu sunt sigura ca, luni, cand ai sa mergi la dr tau o sa-ti dea vesti mai bune si un tratament pe masura. pe burtica!

Intrebai de camasi de noapte. Eu nu am gasit in Braila si cand am mers la Bucuresti, la dr, mi le-am luat din Bucur Obor. Una este simpla cu nasturi in fata si este destul de decoltata si mareee si cealalta are 2 taituri verticale, in dreptul sanului, care se inchid cu un nasture. Sunt haioase rau!

Hai capul sus si fi optimista!Iti trimit un buchet de (bujori). Nu e asa ca-ti plac f mult florile?

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maurice deci nu sunt singura

va rog spuneti-mi si mie de unde sa iau camasa de noapte descheiata si sutiene de alaptat???

si ce marime sa iau oare sutienul?

cu cat mai mare ca inainte de sarcina? acum imi vin la limita sutienele 75B sau 80B dar astea pentru ca ;e am de dinainte de sarcina si s-au si largit...dar la limita....

nu sunt f dotata nici acum sper sa am laptic...

sa imi trimit sotul la sigur, ca el nu sta sa caute prin magazine

mercic

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tina mercic

sanatate multa in continuare si sa dea Domnul sa fie cum zici

o sa il trimit la Obor

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput