Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 9
neliaCris spune:
http://picasaweb.google.com/109725601536229464780/20100531Cristian27Luni?authkey=Gv1sRgCIShgo_CoZj39AE#
Poze noi
.M-am picasat
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
roxie24rop spune:
Salutare fetelor!
Uitai sa va spun ce era mai important. Adica sa va intreb: ce stiti de cresele din Sibiu, si anume cea din Ciresica, de la Cedonia si de pe Oituz?
Ca din toamna tre' sa o dau pe micuta la cresa pentru 4 ore. N-am de ales...
Pupici si spor la plimbari!
http://ropotin.blogspot.com
bebelusi spune:
Roxie la Cedonia este naspa, a fost nepotelul meu, e o directoare (cred) sau educatoare TIRAN, sora mea nu a fost multumita. Aia de la ciresica e .....ok. Nu stiu daca cea de pe strada cu biserica de pe Mihai Viteazul (Biserica e pus ape colt) este gradi sau cresa, ca aia e super cica. Pe strada cu cabinetul medicului Novac e o scoala, in spatele scolii e gradinita sau cresa. Sper ca m-am facut inteleasa
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ana_micu83 spune:
Neata dragelor,
Roxi,
Nu stiu ce sa-ti spun despre crese ca in princiu povestile pe care le aud sunt o idee infioratoare. Inca nu am auzit lucruri rele despre cea de pe OITUZ.
Tu ai "norocul" ca Miruna este mare si papa singura, poate spune cand a facut pe ea, dar la cei mici este jale jale.
De ex, ieri am fost la o serbare la gradinita din Lazaret de pe Treboniu Laurean si mi-a zis o educatoare ca la cresa colegele ei au cate 44-45 copilasi intr-o grupa!
Mi se pare infiorator!...Oricat s-ar stradui, cred ca este imposibil sa poata avea grija de toti micutii...
Pupici!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Patricia, In legatura cu petrecerea piciului, eu m-am gandit si mi-am imaginat-o asa:
-o zi frumoasa de vara (14 iunie),TEMA WINNIE THE POOH
-locatia= curtea blocului unde avem amenajat un spatiu de joaca pt micuti
-decor-balaone personalizate/winnie the pooh/simple + decoratiuni specifice Pe mese, scaune si banci huse de inchiriat (asta daca o sa ma tina bugetul..dar cum inchiriatul costa 3-4 ron, sper sa fac fata), servetele de masa tot cu winnie sau simple
-mancarea-de care o sa se ocupe o firma de catering (tortul, prajiturile, vesela o sa vina tot de la ei)
-un nene care o sa filmeze momentul, o safaca 500 de poze si la final o sa ne dea si dvd-uri
-o persoana imbracata intr-un personaj de poveste-care o sa faca diferite concursuri cu copilasii mai mari, jocuri, desene pe fata etc.
-la final, o sa vina tortul care o sa fie in ton cu tema..dupa care o sa lansam lampioane zburatoare (cine o sa mai stea pana se face noapte)
I-am comandat lui Razvan un costum ca o salopeta cu Winnie dar inca nu mi-a ajuns din Anglia.
AA..vroiam sa mai adaug la fix la ora 14,45 (ora la care s-a nascut) nasa o sa taie motul.
O sa facem si invitatii tot cu Winnie:))
Cam atat..simt ca mi-a scapat ceva, da nu-mi vine acum.
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
www.mothercare.com/Disney-Pooh-Hoodie-Romper/dp/B002YTSS40/sr=1-2/qid=1275647328/ref=sr_1_2/276-4971421-6661268?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core#delivery" target="_blank">ASA ARATA SALOPETA COMANDATA
www.sweetela.ro/detaliu.php?id=157" target="_blank">ASTA O SA FIE TORTUL
Lampioane Zburatoare
in concluzie, avem nevoie de vreme frumoasaaaa...avem si planul B-centru de joaca da ma costa prea multttt
enik83 spune:
buna fetelor..nu am intrat ceva timp si... oo ce de lume pe aici..
noi suntem bine marti am fost la control la nea doctoru.. avem 1200 g si 28 de sapt si 3 zile...
monea ioana a nascut sapt trecuta cred..nu mai stiu exact![]()
un grasan de 4kg si 50 de grame natural, la spitalul din Tg. Mures.. acum sunt acasa..sunt bine
pun imediat pozici sa imi vedeti burtik![]()
![]()
28+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
ana... felicitari pt ideile pe care le ai..
torul arata extraodinar.. cat costa kg?? si ce crema are??
28+ cu o minune de 
poze
ana_micu83 spune:
Enik, tortul este luat de pe un site, dar ni se potriveste de minune.
Acolo unde fac eu tortul ...compozitia din interior ramane la alegerea ta si costa 25 ron.
Pentru ca la exterior este trans in martipan, costa 35 ron kg.
Mi se pare ok ca pret fata de Redal,unde la botez am platit 45 ron/kg
Felicitari pentru grasan Ioana!!!! Sa creasca mare si cumninte, sa va bucurati de el si Doamne Doamne sa-i fie aproape!
crismez80 spune:
Salut fetelor!
Ana,am citit ideile tale in legatura cu ziua de nastere al lui Razvan sunt super !Vreau si eu invitatie!(glumeam
)Sa dea Dumnezeu sa fie vreme buna si sa iasa totul cum doresti!Pe net zice ca o sa fie soare.
papa