Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 10
antoemma spune:
Referitor la crese si gradinite va pot spune ca eu am avut fetita si la cresa, si la gradinita la Ciresica. La cresa era foarte mare inghesuiala si ei ii tot curgea saliva din gurita iar cand mergeam dupa ea avea bluza toata uda. Nu le interesa sa-i puna babetica, desi eu ii duceam dintr-aceea cu punga pe dos. Asa ca era tot timpul bolnava. Si era mare inghesuiala. La gradi era ceva mai bine, iar ei ii placea. Dupa un an am mutat-o la gradinita forumului german de pe Iorga si aici sunt doar 12-14 copii in grupa, se vorbeste doar germana si fac inot, dansuri, engleza si schi. Aici e mult mai bine dar se percepe o taxa si nu sunt multe locuri. Am vorbit anul trecut cu educatoarea pe care o avusese la Ciresica si ne-a zis ca daca merg toti copii deodata mai dorm si cate doi in pat. Insa a invatat foate multe cantecele si poiezioare.
ana_micu83 spune:
Adriana, bine ai venit si iti multumim pentru ca ai impartasit cu noi experienta ta vis-a-vis de gradinita!
Te mai asteptam cu drag aici si am vrea sa ni te alaturi!
Pupici!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebelusi spune:
Felicitari Ioana, poate intrii sa pui poze cu grasanul
Enik ce mare e bebe, bravo, cum te mai simti?
Ana super pregatirile, o sa vb cu mircea sa vadem ce a stabilit
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
neliaCris spune:
Ana,super fain.Te-ai gandit in mare cam cat costa toata petrecerea?
Unde mai exact stai tu de sunt blocuri constructie noua?si la iesire din spital?e luat prin anl?sau cum se zice?cam cat mai costa un apartament prin sibiu?
Bebelusi,deja 8 sapt,ce repede trece vremea
Enika,arati super bine,sa ai grije ca acum la sfarsit se pun kilogramele
Ioana,felicitari pentru noul bebelas si statut de mamica.te asteptam cu povesti
Deci cresele cam asa sunt in sibiu..hm,aici au maxim 15 copii
Cris e bolnav iar
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
ana,vroiam sa spun " la iesire din sibiu"
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
roxie24rop spune:
Seara buna, fetelor!
N-am intrat 2 zile pe internet, ca n-am avut timp de nimic. Si parca n-apuc sa fac nici o treaba cum trebuie prin casa! Totu-i varza si alandala, daca strang pe o parte, se imprastie pe alta...In sfarsit, asa-i cu copii.
Multumesc de raspunsuri vizavi de crese. Ana, Miruna nu prea stie sa manace singura (sper sa o mai invat pana in toamna) si nici nu spune cand face pe ea. Oricum, la cresa va fi in grupa mica intre 1 an si 2 ani (ca in toamna are 1 an si 8 luni). Sper sa se descurce si sa se adapteze in timp util, pana incep serviciul. Altfel, e sociabila si daca e in preajma copiilor nici nu-i pasa daca sunt sau nu langa ea.
La Cedonia am fost si eu sa vad cum e inauntru. Nu erau prea multi in grupe (probabil restul erau bolnaviori...ca asa e in colectivitate), iar cresa arata foarte bine: curat, renovat etc etc. Cei de la Ciresica nu m-au lasat sa intru sa vad, desi as fi vrut sa fac o comparatie. La fel si cu Oituzul....dar vad eu cum ma invart luna asta. Oricum, ma pregatesc sufleteste pentru raceli si alte daravele dintr-astea, ca mai mult ca sigur ca vom avea parte si de asa ceva. Dar n-am de ales. Iar in colectivitate invata mai multe si mai repede decat as putea sa o invat si eu acasa, cu toata pregatirea mea pedagogica (de 5 ani!!!
)
Nelia, imi pare rau ca micutul e bolnavior. Sanatate multa!
Felicitari proaspetelor mamici si sa auzim de bine!!
Sanatate multa si pupici celor mari si celor mici!
http://ropotin.blogspot.com
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Ana,super fain.Te-ai gandit in mare cam cat costa toata petrecerea? Unde mai exact stai tu de sunt blocuri constructie noua?si la iesire din spital?e luat prin anl?sau cum se zice?cam cat mai costa un apartament prin sibiu? Bebelusi,deja 8 sapt,ce repede trece vremea Enika,arati super bine,sa ai grije ca acum la sfarsit se pun kilogramele ![]() Ioana,felicitari pentru noul bebelas si statut de mamica.te asteptam cu povesti ![]() Deci cresele cam asa sunt in sibiu..hm,aici au maxim 15 copii Cris e bolnav iar ![]() Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... momente din viata |
Nelia, eu mi-am stabilit un buget initial de 1000 ron, dar sper sa nu depasesc prea mult...ma rog, pana pe la 14 ani nu ne mai destrabalam asa
Eu stau in cartierul Lazaret -pe directia Hotel Libra/Calea Gusteritei pe o strada numita Frezorilor care da direct in centura ocolitoare. Aici sunt 3-4 blocuri construite..acum o sa inceapa constructia la un cartier de case . Blocul nostru are o arhitectura aparte (mie mi-a placut ff mult)...pentru ca trebuia sa fie pensiune/Hotel/restaurant si apoi s-a schimbat proiectul.Ca sa nu spun ca la noi nici un apartament nu seamana cu al veciunului din punct de vedere al arhitecturii. Suntem putini in bloc, suntem 90% tineri,sunt multi copilasi... ne intelegem super bine, avem spatiu verde de jur imprejurul blocului pe care l-am amenajat cu leagane, tobogan, tot felul de mese si masute, fantanita arteziana,groapa de nisip, flori etc. Ne bucuram de multa liniste, respiram aer curat si privim printre munti cum rasare soarele. Pentru asta nu m-as muta de aici niciodata!
Partea mai putin placuta este ca pe strada noastra nu este asfalt, ca sunt gropi, ca iarna ne stricam masinile, ca prima statie de autobuz este la o distanta considerabila, ca avem niste vecini in apropiere RRRomani
si daca cumva ramai fara ceva prin casa trebuie sa mergi cu masina pana la primul magazin.Tot in categoria -dezavantaj- intra si o cursa cu taxi care pana la teatru/centru costa in jur de 8-9 sau chiar 10 ron de se sta la semafor.
Despre pretul apartamentelor nu stiu ce sa-ti spun..noi am avut intr-o perioada o agentie imobiliara pe care am inchis-o pe seama crizei si intr-o alta perioada eu lucram ca jurist la o alta ag imobiliara...atunci faceam si evaluari
Pupici dulci!
Vazut poze!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Enik, vazut poze cu o burtica frumoasa frumoasa!
Sa creasca bebe , sa se dezvolte armonios si sa se nasca usor!
Cred ca ai luat ff putin in greutate. Burta mea de grasana
negravida e mare de zici ca trebe sa nasc in curand!
neliaCris spune:
CU-CU!!!
aNA,super atunci,ca si orice casa sau lucru in viatza,avantaje si dezavantaje
Ana,e cu ochi?
momente din viata
crismez80 spune:
Salut!
Nelia sper ca micutul tau cris este mai bine,nu mai este bolnavior
Am fost la doctor vineri si mi-a zis ca analizele sunt ok ,iar cand o sa merg data viitoare sper sa-mi poata spuna deja sexul copilului(acum am 10+).
Vreau sa va intreb pe cele care ati nascut la Brasov daca voi ati vrut sa nasteti normal(nu cezariana la cerere)vi sa parut ca au apelat la cezariana prea repede?Eu am auzit zvonuri ca ar prefera cezariana si ca au fost multe gravidute care au vrut nastere normala si pana la urma au facut cezariana(daca au fost probleme este de inteles dar daca nu.......).Eu as prefera nastere normala pt faptul ca nu ar avea cine sa ma ajute neavand nici parintii si nici socrii din Sibiu
Astept rasp
Va multumesc!