Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 11
enik83 spune:
buna fetelor..
noi suntem bine.. obosim mai repede..dar in rest multumim lui DD suntem bine..
intr-adevar..acum la sfarsit se acumuleaza cu repeziciune kg.. trebuie sa fiu un pic atenta la ce bag in gura..pt ca de ex sapt trecuta am pus 1 kg..
acum am 6 in plus.. nu-i bine...mai ales ca mai avem 2 luni..![]()
ana-maria.. sa-mi zici de unde faci comanda de tort si cum a fost la gust..![]()

28+ cu o minune de 
poze
bebe26 spune:
Saluatare la mamici,viitoare mamici si pitici
Inainte de toate vreau sa felicit pe:
-bebelusi pt bb2![]()
-Ioana pt grasanul ei bb,sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos;
-Ana:La multi ani pt nazdravanul tau
Stiu ca n-am mai intrat demult dar nush cum se face ca parca nici nu mai amtimp deloc.....abia am avut timp azi sa citesc tot ce ati csris pana azi![]()
Crismez80 sa stii ca ma emotionezi pt k si eu anul trecut pe vremea asta eram in aceeasi situatie ca si tine si parca retraiesc cand citesc ce scrii....In primul rand felicitari pt sarcina sa fie cat mai usoara si sa ai un bb sanatos si frumusel ca tine
si eu am nascut la eva ,am cerut cezariana deoarece mi-a fost frica sa nu nasc exact cand e anul nou si alte motive...dar sa stii ca din cate am obeservat eu chair din contra,doc de acolo inclina spre nastere normala si nu cezariana
aaa,sa nu-ti fie frica de epidurala ....nu de asta tre sa-ti fie frica....totul trece tot ce conteaza e sa fie bb sanatos si tu![]()
Veronica si piticul Andrei
bebe26 spune:
Enika stai linistita
vad ca stai f bine cu kg....
pana acu nu ai luat mult deloc....iar eu cel putin in ultimele 2 luni am luat cel mai putin desi cred ca tre sa fie invers dar se pare ca eu am pus mai putinn si cel mai mult a crescut bb![]()
Veronica si piticul Andrei
ana_micu83 spune:
Enik-www.metrocomsb.ro/" target="_blank">aici am sa fac tortul , tot de aici o sa mi se aduca papa si tot ei vin cu farfuriile etc.
Pupici
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
crismez80 spune:
LA MULTI ANI ,RAZVAN!!!!!
Bebe26, merci pt.raspuns,am vazut ca ai nascut exact la aceeasi data cand ar trebui sa nasc si eu,vreau sa te intreb daca ai avut probleme sa gasesti cazare pt sot,tinand cont ca atunci sunt sarbatorile si Brasovul este impanzit de turisti.Eu cred ca o sa optez pt nasterea in apa,saptamana asta vreau sa sunt pt prima programare.
Pupici tuturor mamicilor,copiilor si gravidutelor!
Se vede ca a venit caldura nu mai intra nimeni pe forum![]()
neliaCris spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE PUISOR RAZVAN ANDREI
Fie ca aceasta zi minunata sa va aduca numai bucurii,sa fiti sanatosi,voiosi si mereu impreuna pana la cel putin 100 de ani![]()
Va pupam dulace dulce si vaa asteptam cu pozici minunate
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
enik83 spune:
buna fetelor !!
la multi ii urez si eu micutului Andrei Razvan..
distractie placuta!!![]()
28+ cu o minune de 
poze
neliaCris spune:
Sunteti scumpe la vorba azi!!!![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
MONEAIOANA spune:
ceauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ce fac fetele?
imi este asa de dor sa mai intru pe forum sa vad ce mai vb ....dar de cand sunt mamica....bbIonut imi ocupa tot timpul...si dat fiind faptul ca am nascut normal....am si taietura si ruptura si inca nu pot sta in fund......inca ma mai recuperez
in rest totul e ok.....scz ca nu am reusit sa va citesc mesajele.....dar va multumesc pt gandurile bune....noi crestem pe zi ce trece....suntem bine si sanatosi si va trimitem un pupic mare de tot pt toate fetele![]()
pe scurt......nasterea a decurs bine....mi s-au rupt membranele la 19:30 cand m-a cosultat si aveam si dilatatie 4 cm......apoi pe la 22:35 mi-am tinut pruncul in brate...dupa cum bine stiti de 4050g si 58cm.....o minune de puiut......durerile le-am suporta in general bine.....si multumim lui DD ca am scapat repede.....3 ore de travaliu si din 3 push-uri bb a fost afara
.....va doresc din suflet ca toate mamicile insarcinate sa scape la fel ....sau chiar mai usor.....ca mine.....si implinirea este imensa.
Va pup fetelor.....si plec repede ca se trezeste Ionut
ana_micu83 spune:
Dragele mele,
Va multumim din suflet pentru gandurile bune si cu imensa bucurie in suflet va anuntam ca la 14,45, (fix la ora la care in urma cu un an s-a nascut Razvan) am aflat ca....in februarie la noi vine IA GHICITI CINE?