Gravidute si mamici din Sibiu *5*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare!ne mai tineti minte?nu am mai intrat pe la voi de ffffff multa vreme.ne mai primiti inapoi?
Ma bucur tare mult ca v-am regasit.v-am cautat si mai demult si nu v-am mai gasit si am crezut ca s-au desfiintat mamicutele de Sibiu dar se pare ca nu am cautat unde trebuie,din fericire.a zis Ana pe forumul de albinute sa mai trec si pe la voi si atunci mi-a picat fisa si v-am cautat din nou si...v-am gasit!!!mi-a fost asa dor de voi!
Nu am reusit sa citesc decat ultima pagina dar imi fac timp si recuperez.
Ana... multi!dulce ca intotdeauna!mai e putin si ne sarbatorim puiutii.parca ma cuprind de pe acum emotiile cand ma gandesc la puiul meu si la faptul ca a trecut deja un an de cand e cu noi.
Bebelusi...felicitari pt noua sarcina!iti doresc sanatate,o sarcina usoara si la termen,fara nici o problema!
Nelia...succes la bebe2 si sa dea Domnul sa fie cum va doriti!
Va las acum fiindca trebuie sa ne pregatim sa mergem la inmormantarea bunicii sotului insa cand mai am ceva timp liber revin.
tuturor!

PS:La multi ani tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sa va uitati pe Kanal D ca e o emisiune interesanta cu alimentatia pentru copii

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti.

La multi ani, copile!!!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Trezirea la cafeluta
Ioana,bineinteles ca te primim inapoi,pai cum....
Ana,multumim de urari!!Sa fie la toata lumea.Ce ai mai hotarat referitoR la ziua lui ANDREIUTZ?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Neata si sar`na de cafea! Eu vin cu biscuitii:) sper sa va placa
Cu ziua piciului am intrat oarecum in linie dreapta..am ofertele si trebuie doar sa "bat" palma cu cei care-mi convin la capitolul calitate/profesionalism si pret.

Mancarea o sa o aduca o firma de catering...am solicitat meniuri pt pici etc. Vedem ce iese...

Sper sa tina vremea cu noi..ca ma oftic de numa...

Pupici tuturor!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Raluca, bine ai revenit!

Sa nu ne mai pierzi pe viitor ca nu ne place fara tine!

Iti pupam printesa dulce dulce si va asteptam pe aici!

Mergi la inceput

Ana povesteste-ne si noua despre organizare, poate ne ajuta pe viitor

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Wow!

Mai fetelor, ce de le-ati mai scris!!! Si va hotararati toate la bebe2?? Curajoaselor! Eu nu stiu daca as mai avea curaj sa o iau de la capat cu inca o sarcina...Cel putin nu atat de curand!
Noi am fost ocupati zilele astea cu intalnirea de 10 ani de la liceu (intalnirea mea). A fost foarte frumos si emotionant. Am pus cateva pozici pe blogul meu (de la semnatura).
In rest, astept sa se faca vremea faina cu adevarat, sa putem iesi la festivalul de teatru asa cum trebuie. Si sa o imbrac pe fii-mea in rochite, ca n-am apucat sa-i dau nici una si parca vad ca ii raman mici.

Ma duc, ca mi se arde piureul!!

Spor(t) la bebicii cu numarul 2!!!

ps. Vedeti ca in parc e spectacol zilele astea cu Marian Ralea. Si pe la teatrul de copii sunt o serie de ''showuri'' pentru pici.
paaaaaaaaaaaaa

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Fetelor am primit mail de la Gynepro ca fac curs din ala de Scoala Parintilor, daca va intereseaza sa sunati

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata...gata cafeluta

Vrem sa auzim ceva vesti de la roxanasbro,avea dpn pe 10 mai

Patricia,am facut si eu pap testul anul trecut la gyne pro medical,fr super a fost,a avut ca asistent un baiat tanar,care,la alegerea noatra a stat afara,a fost asa haios...(se facea gratis si au venit tanti de pretutindeni,care cine stie de cand nu au mai fost la gine,si erau rusinoase)

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput