Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 7
ana_micu83 spune:
Cu exactitate nu stiu nici eu numarul copilasilor...sunt in jur de 10-15..acum sa vedem daca o sa vina cu totii..numai de la bloc sunt 6 + copilasii prietenilor, nasilor etc.
O sa fie copilasi de la 2-9 ani! (pe cei sub 2 ani nu-i pun la socoteala ca sunt prea mici)
id de mess: andreibabyfashion sau ana_micu83 (pe andrei..stau mai mult)
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
neliaCris spune:
neata![]()
Sunt prin zona
Ana,ce super activitate.revin
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Ana,deci ai dat drumul la fabrica de facut bebelusi?bravo,luna asta poate vin si eu cu ceva vesti,referitor la bebe2,am reusit sa il induplec pe sotul sa inaintam si noi cu planul...
Patricia,super tare la voi acolo,teatru,clovni,distractie
Fete,restl ce mai spuneti?
Ceva pozici de vara?
Enika,vrem poze cu burtoaca![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
bebelusi spune:
Nelia spor la bebe 2 sa vii cu vesti bune curand
Cred ca te-am mai intrebat unde stai in Italia, si finii nostrii stau in |Italia
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Nelia spor la bebe 2 sa vii cu vesti bune curand Cred ca te-am mai intrebat unde stai in Italia, si finii nostrii stau in |Italia Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+ Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Stam langa Bergamo
Referitor la bebe 2,inca nu sa dechis sezonul decat 1 la suta
,dar se poate intampla si luna aceasta...daca nu...incercam poate(depinde de linistea din casa)sa concepem un bebe care sa se nasca in aceasi perioada (martie)in care e nascut si Cris,si sa aibe aceasi zodie,dar sex diferit
Te-ai gandit la ce nume ii vei pune copilului?sau esti superstitioasa?
momente din viata
bebelusi spune:
Nu sunt superstiotioasa, ne gandim la nume dar inca nu ne-am hotarat
Cutiuta cu bijuterii
bebelusi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!!
Cutiuta cu bijuterii
crismez80 spune:
salut!
Nelia spor la bebe 2
Sa stiti ca nu am "disparut din peisaj"numai ca mi-am dat seama cat de putine lucruri stiu despre activ copiilor(petreceri, gradinite etc.) pt ca pana acum nu stiam numai de "crasme"din Sibiu (dar imi revin eu).
Mi-am luat ieri analizele si la serologie herpes mi-a iesit igg pozitiv si igm negativ,de pe internet daca citesti anumite articole te ingrozesti dar altele te mai linistesc.La doctor am programare numai vineri ,imi poate raspunde cineva daca este ceva grav(trebuie sa fiu tinuta sunb observatie?)stiu ca igg inseamna ca am avut iar igm ca nu mai e activ dar se poate reactiva?
Va rog sa-mi rasp daca stiti ceva ca pana vineri....
bebelusi spune:
Crismez te-as ajuta cu mare drag dar nu stiu amanunte, dar o sa intreb in stanga si in dreapta, daca aflu ceva te anunt
Cutiuta cu bijuterii
neliaCris spune:
La multi ani tuturor copiilor
Chiar nu stiu nimic referitor la herpes,igg...din pacate,eu in sarcina am facut analizele,iar doctorii mi-au spus doar "totul e ok",nici nu m-am agitat mult...
a fost o saarcina sanatoasa,pacat doar ca am dus-o eu cam greu![]()
Aha patricia,deci cautati ceva nume..hm...daca vrei idei spune...
Cine cunoaste cum poate cineva sa acceseze fondurile europene in dezvoltarea agriculturii?am tot citit pt net,nimic clar....
momente din viata