Gravidute si mamici din Sibiu *5*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nelia din cate stiu eu nu gasesti privat cu 4 mil, ci de pe la 8-10 mil in sus

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

PATRICIA, felicitari pentru bb2! Sa te bucuri de o sarcina usoara, fara greturi si de o nastere musai la Eva si la fel de usoara!(si noi lucram la bb2)

Cred ca in urma cu 2 sapt am trecut una pe langa alta in Real. Cred ca ne-am intersectat pe la raionul de manacre gatita/peste si aveai in mana o jucarie (cred ca antemerhator ca avem si noi unul identic)..iar sotul meu il avea pe Razvan pe umeri si ii canta. Te-am vazut/am vazut persoana care semana cu tine..si m-am gandittt cine o fi si de unde stiu/te stiu...m-am prins cand am ajuns in partea cealalta pe la vesela. M-am intors si nu v-am mai vazut...sper sa nu fi avut vedenii.

Nelia, in Sibiu exista o astfel de gradinita pe Calea Poplacii, este cu predare in lb romana ...imi scapa acum numele ...la 4 ore costa 4 mil , la 8/9 ore costa 5 mil. Au dus din oan niste prieteni baietelul acolo. Primesc copilasi de la 2 ani.

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Cristina, subscriu si eu la ceea ce au zis fetele,..esti f frumoasa.

Enik, ce face burtica? Ce nume o sa poate bebe?

Ioana ce vesti ne mai dai? Cand ai nascut?

Patricia , trebuie sa te trec in lista cu bb2.

pupici... (am greturi de nu ma vad...sper ca nu s-a prin din prima)

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Ana eu eram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de ce nu ai zis nimic????????????Imi si amintesc de voi ca i-am atras atentia lui Mircea sa se uite la tati cum ii canta lui bebe............uff, daca ma mai vezi trage-ma de mana.

Spor la insarcinart, eu abia am asteptat

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Patricia, daca ma prindeam la timp cine esti si de unde te cunosc..te trageam de ambele maini si Razvan de par (ca asa stie el sa se faca auzit).

Dupa ce te-am vazut am zis...de unde o cunosc ? cine e...si cand am ajuns spre vesala mi-a picat fisa....m-am intors dupa voi dar nu v-am mai gasit.

Data viitoare, strig tip..etc:))

Si apropo de intalnit si trecut unii pe langa altii, faza tare cu o fosta colega de liceu:

Se regasesc doua foste colege in gara, una din ele cidatica rau ..o chema "Zamfirica"...ii spunea celeilalte: Auzi, eu te-am mai vazut pe tine prin oras...la care cea citava ii spune"pai si tu ce-ai facut/unde erai?..de ce nu ai venit la mine?... ca eu nu te-am vazut..si vine raspunsul bomba: " cand te-am vazut, am trecut pe partea cealalta de strada ca nu aveam chef de povesti!!!

Mergi la inceput

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Sibiencelor, help me...in doua saptamani urmeaza sa-i facem ziua lui Razvan!

Si cum copilul nu face decat o singura data 1 an..si cum se taie motul ...si cum mamica lui are muste si fluturi+ alte ganganii in cap..de ceva luni bune "organizez" in gand prima petrecere a puiului meu.

M-am gandit sa tinem ziua in curte si de la vesela pana la papa sa se ocupe o firma de catering, sa filmeze momentul un nene profi (ma costa doar 100 ron si imi face 500 de poze + DVD-uri)..si pentru a completa imaginea, as vrea un clovn sau o zanuta/printesa sa vina si sa pictele copilasii, sa faca jocuri cu ei, sa le umfle baloane..etc...

....de unde fac rost ?? Mi-a dat cineva idea de a merge la centrele de joaca sa vb cu cei de acolo...mi se spunea ca ar costa 100-150 ron..voi ce stiti?

Sar`na anticipat de raspunsuri!

Mergi la inceput

Ana draga mea ai uitat ca sotul meu este actor la Teatrul Gong?????Fac eu rost de clovn, numai sa imi spui ce si cum si unde ca te rezolv

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Uau ce tare...

Pe mine m-ar interesa in data de 14 iunie incepand cu 18-18,30..19 sa vina pt 1-2 ore sa faca ceea ce am scris mai sus. Baloane de modelaj pun eu la dispozitie (daca e necesar), saci de sarit...daca gasesc si un kit de pictura pe fata etc.

Noi locuim intr-un bloc nou construit la cuca-macaii:)) adica in Lazaret pe Frezorilor (pe langa centura ocolitoare)...daca nu are masina persoana pe care o gasesti, ori vine tati sau decontez taxi.

MULTUMESC MULT DE TOT.....ESTI O DRAGUTA!

ps..nu e musai sa fie clovn..sa fie si pirat, robin hood sau orice alt personaj iubit de pici.

Nelia, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Trebuie sa stiu si cati copii vor fi si ce varste au

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput