Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
cRISMEZ NU E NICI O PROBLEMA DACA MERGI IN SAPTAMANA 12, SI EU TOT CAM ASA VOI MERGE
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crismez80 spune:
salut
Va trimit poze de la nunta ,urmeaza si burtica dupa ce o sa mai creasca
http://picasaweb.google.ro/108108865662511723697/Nunta#5475966367933954610
enik83 spune:
buna fetelor..
noi suntem bine..
bebelusi..felicitari pt sarcina !!!
27+ cu o minune de 
poze
bebelusi spune:
Cismez esti foarte frumoasa, te-am admirat in poze
Enik mai da-ne amanunte cum te mai simti
Eu am fost la doc si se pare ca bebe e bine, ii bate inimioara si e ok. Iau nospa si duphaston. Sper ca va fi bine pe viitor
Cutiuta cu bijuterii
crismez80 spune:
Salut fetelor!
Bebelusi, ma bucur ca tu si bebe sunteti ok, cand despre poze,ee, eram si eu mai tanara (2006). si cu retusuri![]()
Am fost azi sa-mi fac analizele , mi-a dat dortotul un "cearsaf" de analize(dar nu m-a deranjat-macar sa stiu ca-i totul bime) si am platit 810ron(m-au "usurat" de bani)si pe acelea compensate le-am platit.
La Paltinu "nu au fonduri" iar la Polisano trebuie sa ma inscriu din iunie pt analize din iulie, asa ca Bebelusi poate tu mai ai timp sa te inscrii la Polisano la compensate.
Nu stiu de ce mai platim cass-ul
crismez80 spune:
Ana iti multumesc pt urari si sfaturi am citit "pataniile"(daca imi permiti sa ma exprim asa) pe care le-ai avut la nastere.Eu vreau sa nasc natural(sa speram ca totul o sa fie bine),povesteste-mi un pic de epidurala e dureroasa, riscanta etc?
L-am vazut in poze pe puiutul tau -e o minune!
Eu am citit despre voi si din urma nu stiam daca sa ma apuc sa scriu vazand ca majoriataea ati nascut deja sau sunteti "pe ultima suta de metrii", dar dupa aceea mia-m zis ca este mai bine asa ca ma puteti sfatui avand mai multa experienta.
Eu ma simt de parca as vrea sa ma duc la eco in fiecare sapt sa vad ca-i bebe ok
crismez80 spune:
scuze Ana am vrut sa zic "am vazut poze cu puiutul tau"dar atatea am de scris ca ma pierd in idei
bebelusi spune:
Crismez, cunosc senzatia de a vrea sa il vezi pe bebe saptamanal, eu sunt la a doua sarcina si parca tot asa simt. Ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii. Eu azi vad ca ma simt mai bine, nu mai am nici sangerari probabil de la medicamente
Fetelorrrrrrrrrrrrrrr, hai la apel ca iar intrati din joi in pasti sa ne spuneti ce faceti.
Eu am o pofta de capsuni fetelorrrrrrrrrrrr

numai asta as manca
Cutiuta cu bijuterii
neliaCris spune:
Si eu la apel![]()
Azi e un din zilele alea cu"vreau acasa in romania"
In sibiu daca as vrea sa imi inscriu copchilu la o gardi privata dar acceptabila ca pret(vreo 4 mil),exista?tre sa il inscriu cu un an inainte sau?
REVIN
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
pATRICIA,sI CE TE retine?mananca doar ceea ce iti face bine![]()
fug sa fac de papi
Am vazut poze cu vladutu si cris,revin![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata