Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 4
roxie24rop spune:
Bine ai venit, Crismez80!
Ce am auzit eu despre Cristian Taroi sunt lucruri destul de pozitive. E un doctor tanar, muncitor si destul de apreciat. Nu am avut contact cu el pe probleme de ginecologie, deci nu stiu sa-ti spun decat din auzite.
Parerea mea e sa urmaresti ideea cu clinica Eva...se merita din mai multe puncte de vedere, mai ales daca ai o sarcina normala, fara probleme.
Sarcina usoara!
http://ropotin.blogspot.com
crismez80 spune:
Salut!
Roxie24rop iti multumesc pt raspuns! Am vb cu cineva care a nascut la "Clinica Eva" si la recomandat pe dr. Anastasiu,dar din ce am citit aici cred ca toti doctorii sunt ok.Singura mea teama este ca :"Daca nu ajung la timp?" trebuie sa nasc prin dec-ian.
Va pup (pe mamici,pe bebelusi si pe burtici-in functie de caz
)!
ana_micu83 spune:
Cristina, bine ai venit, felicitari pentru sarcina si la final sa te bucuri de o nastere usoara ca un fulg de nea (ca tot nasti iarna):))
Eu am nascut cu DR Baiulescu, prin cezariana (am vrut in apa, dar nu m-am dilatat)...totul in clinica a fost superrr!
Ma poti intreba orice doresti!
Pupici mii!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebelusi spune:
Crismez eu am nascut la Eva cu Dr Ionel si am de spus numai lucruri de bine. Nu tre sa te sperii ca nu vei ajunge, e drumul scurt, va fi ok. Si pe mine ma stresa toata lumea cu asta si uite ca am nascut acolo binemersi.
DRAGELE MELE AM INTRAT SA VA SPUN CA SUNT INSARCINATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu cred ca v-am spus nu????Daca cumva v-am spus deja va rog sa ma iertati dar stiti ca gravidutele sunt uituce
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
neliaCris spune:
Buna..
Bebelusi,daca ai fii avut mai mult timp si pentru noi ai fii vazut ca te-am felicitat la pagina 1
Cris,bine ai venit printre noi,povesteste-ne mai multe despre tine,sarcina,bebelul care il astepti,si asteptam si pozici
Pup pe toate
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
bebelusi spune:
Nelia va rog sa ma iertati daca nu am mai intrat pe aici, dar uneori am impresia ca vb singura ca voi intrati fff rar. Va rog sa ma iertati, promit ca o sa incerc sa intru mai des dar numai sa incercati si voi sa intrati mai des.
Acum sunt cam stresata ca am avut aseara si dimi o scurgere maronie, si imie o frica d emor sa nu fie probleme. Ma duc la 16.30 la control.
Cutiuta cu bijuterii
neliaCris spune:
S-a facut!!!
Asa am avut si eu la 6 sapt si 4 zile,probabil trebuie sa ai o perioada un pic mai linistita sexual(ai grija ca sperma e acida si deseori provoaca iritatii interioare,din cate stiu eu)
GATA,ies,oricum patricia,eu citesc toate odeseele nou deschise,asa ca te citesc mereu
,pentru greata e fr bun magne b6,si nu dauneaza cu nimic,cere sfatul ginecologului![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
bebelusi spune:
Mersi Nelia de sfaturi, te pup
Cutiuta cu bijuterii
bebelusi spune:
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
CATEVA POZE NOI CU VLAD
Cutiuta cu bijuterii
crismez80 spune:
Salut!
Felicitari Bebelusi pt "bebe 7+"!
Daca ma duc la consultatii in Bv dupa 12 sapt este in regula? s-au ei vor sa mergi de la inceput la ei?
Despre mine hmmmm...
Sunt nascuta in Harsova ,jud. Constanta,sunt in SB de 7 ani,poze o sa le trimit pe cele de la nunta ca nu am poze cu burtica(inca)
.
Acum trebuie sa plec un pic poate intru azi mai incolo sa trimit niste poze .
Pupici si multumesc mult pt sfaturi si urari!