Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 3
neliaCris spune:
Pai acolo era subiectul nostru cu mamici de sibiu,daca nu scrirti nimic![]()
Ce mai faceti?Aici a iesit soarele,in week-end se anunta 28 de grade
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
roxie24rop spune:
Hahahahahaaa!!!
Buna asta cu pagina 4! Nici eu nu m-am prins din prima. Deh, daca-s casnica de atata timp, mi-au amortit reflexele.
Ca o noutate, fii-mea are febra. De ieri. O suspectez de rosu in gat, ca plange de fiecare data cand inghite cate ceva. Si m-am holbat si in gatul ei si nu mi s-a parut cum trebuie. Mergem azi la tanti doctor sa vedem ce ne mai spune...
Voi cum mai sunteti? Si ce-i, frate, cu vremea asta???
http://ropotin.blogspot.com
enik83 spune:
buna fetele.. ce faceti cum suntei?
roxy..sanatate multa la bb -le tau..
26+ cu o minune de 
poze
roxie24rop spune:
Salutare!!
Deci, cum ziceam, avem rosu in gat si cu puroi, confirmat de tanti doctor. Suntem deja pe antibiotic
, am scapat (deocamdata) de febra si abia mancam de ici de colo cate ceva. Si stam in casa vreo doua-trei zile....
In rest, toate bune!
Pe la voi ce mai e?
neliaCris spune:
Multa sanatate pe mai departe.pupic la Miruna sa se faca bine,vremea asta e pacatoasa,ba cald,ba frig,aici a plouat 2 sapt intr-una,acum cica la sibiu e frig(mi-a spus mama![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
ana_micu83 spune:
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Eu plec in cateva ore la mama...pupici mii tuturor!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebe26 spune:
salutare la mamici si pitici
pe ce data a lunii se primesc alocatiile si idemnizatiile?......ca deja nu mai am rabdare
Veronica si nazdravanul Andrei
roxie24rop spune:
Bebe26, in principiu eu primesc indemnizatia si alocatia pe 21-22 ale lunii. Deci, trebuia sa fi sosit (depinde cand ti-ai depus dosarul).
http://ropotin.blogspot.com
crismez80 spune:
salut!
sunt o graviduta din sibiu de 8 sapt+
va citesc de ceva timp deoarece am urmarit cazul"clinica eva"-pareri