Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 2
roxie24rop spune:
Nelia, cum adica nas persistent? Inseamna ca asa are si fiica-mea cand e putin racita, ca-i tot dau cu ser fiziologic si ii scot mucalaii cu batista bebelusului, dupa care ea fornaie la fel (noroc ca n-a tinut-o mai mult de 3-4 zile, ca ma urcam pe pereti).
Mie doctorita mi-a dat pentru desfundarea nasucului de bebel Rinonet sau ser efedrinat (ea zicea in concentratie de 1%, dar farmacista a zis ca e mult si mi-a dat 0.5%). Oricum si rinonetul are efedrina..si a ajutat-o pe Miruna mai mult decat serul fiziologic. Ii puneam 2-3 picaturi pe zi, una din ele inainte de culcare.
Bafta la desfundari de nas!
http://ropotin.blogspot.com
bebe26 spune:
pupici la mamici si pitici!
Fetelor dk se iese in strada ma alatur si eu dar din pacate n-am auzit nimic legat de sibiu
Eu nush cu ce naiba gandesc astia cand zic ca stam acasa pe banii prea multi din idemnizatie!!!!!!!!!!!
dar mai toata lumea are rata la banca sau platesc chirii
cum naiba sa traiesti cu 600 ron
si asa cotizezi o gramada cat esti in campul muncii si la stat si la sanatate si banii se duc pe apa sambetii ca unde te duci tot impingi.........

Veronica si strumful Andrei!
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxie24rop Se iese in strada??? Unde, cand, cum??? Ca venim si noi!!!! Eu sunt de parere ca tot ce inseamna politician la noi in tara trebuie sa dispara (nu fizic, ci din functie) si sa se improspateze de la 0. Ca ce se intampla acum e strigator la cer! Si da, taie la toata lumea, ca doar e solidaritate!! Numai lor nu-si taie (eu zic sa treaca Ciomu un pic pe la ei...) ![]() Noi si Miruna |
HA HA
,BINE ZISAnul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Cris nu stie sa isi traga mucii sau sa ii sufle
,aici marea problema..de o luna se tot accentua
,eu nu am ce trage decat uneori in rest se aud undeva in nas dar nu reusesc sa imi dau seama ce si cum
,dau vreo 3 zile in nebunie ser fizio sa vad ce va fii.
Mie nu au ce sa imi taie nebunii,se taie si alocatia?
,ca eu doar 50 de ron am din parte statului drept recompensa ca am mai nenorocit romania cu inca o persoana in plus de luat de la gura
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
enik83 spune:
buna fetelor.. eu o sa iau numai cei 200 ron..oare si din aia taie??
26+ cu o minune de 
poze
ana_micu83 spune:
Dragele mele,
Va transmit urmatorul mesaj, primit de la o mamica inimoasa:
"Luni, 17 mai, orele 12-14, va avea loc in Sibiu protestul mamicilor impotriva scaderii cu 25% a indemnizatiei pentru cresterea copilului, pe traseul Piata mare, str. Mitropoliei- Prefectura Sibiu".
Va rog sa transmiteti si voi mai departe!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
roxie24rop spune:
Wow!!!
Incerc sa vin!!! Dar mai am o propunere: nu veniti, fetelor, cu mana goala!!! Aduceti pampersii!!!! Toti!! Pe aia folositi, desigur, cu cacalici si pisulici, ca nu mai tine figura!! Eu i-am pus deoparte pe toti de vreo 2 zile. Daca cumva nu ajung maine (desi nu cred) din motive de Miruna, il trimit pe sot cu pampersii!! Promit!
http://ropotin.blogspot.com
neliaCris spune:
bUNA...
MAI FETELE,v-am gasit la pagina 4
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
bebe26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris bUNA... MAI FETELE,v-am gasit la pagina 4 ![]() Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... momente din viata |
cum adk la pag 4?