Gravidute si mamici din Sibiu *5*
Raspunsuri - Pagina 19
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxie24rop Ana, asa e cum ai descris tu. Eu am avut experienta internarii la ginecologie pentru cerclaj. De conditii nu m-am mai plans, ca au fost ceva mai bune decat ma asteptam: doua in salon, aveam frigider, mi-am adus si tv de acasa etc. Cu toaleta...era alta poveste, dar din fericire era un pic mai curatica decat ma asteptam (iti dai seama ce imagine aveam despre spital!!) Asistentele, ca peste tot: unele mai cu mot, altele mai inimoase. Iar nenea Stretean, un..''dulce''. Si eu am stat la ''coada'' minunata pentru a ma expune si abia asteptam sa-l scape ceva pe gura ca sa ma dau la el. Nici mie nu-mi convine cand cineva ma trateaza de parca as fi ultimul om si am prostul obicei de a ma enerva imediat si de a replica la fel de acid. Din fericire, s-a abtinut...Oricum, penibil. Iar mancarea, jalnica!!!! Si eu nu sunt o mofturoasa, dar ceea ce se dadea de mancare la gavide si femei bolnave puteau fi comparate lejer cu laturile porcine! Vorba ta, nu vreau sa-mi mai aduc aminte, ca ma enervez... Si sa dea Domnul sa nu avem niciodata nevoie de spitalele romanesti. Ca pana vor ajunge la nivelul clinicilor particulare (cum e Eva) o sa mai curga muuuulta apa pe Olt. Noi si Miruna |
Da, asa este..sa ne tina sanatoase si sa nu avem nevoie de spitale.
Nelia,esti ok? Pe unde esti?
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
| citat din mesajul lui enik83 auzeam la un moment dat ca Streteanu vrea sa dea in judecata Eva pt ca se fac prea multe cezariene.. cred ca-i ciuda ca nu mai vine lumea sa-i dea lui spaga 33+ cu o minune de ![]() poze |
Uau, pe asta nu o stiam...dar nu este ceva la care nu ne-am putea astepta.
Adevarul este ca la Eva se fac multe cezariene ..si nu numai la Eva, in clinicile private in general.
La Eva se fac cezariene pe banda rulanta din mai multe motive:
-ei nu risca sa se intample ceva cu pacienta/bebele.La primu semn ca ceva nu este in ordine, se face cezariana de urgenta. Daca s-ar intampla sa moara vreo mamica sau un bebe...pana la finalizarea anchetei, clinica o sa stea inchisa..si va dati seama ce ar insemna pentru toata lumea.
-unele burtici, la primul semn de durere..cer cezariana si li se face;
-daca situatia o impune...probleme de sanatate, probleme la ochi, cordon scurt, circulare de cordon D`alea naspa etc

vroiam sa mai adaug ca se vehiculeaza ca "profesorul" cere pentru o cezariana dorita de mamica 500 euro...si daca cumva situatia o impune, si trebuie cezariana..si este el acolo, tot atat trebuie sa dai.
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebelusi spune:
Buna fetelor, si eu am pierdut o sarcina acum cativa ani si in Sibiu s-au purtat exact ca si cu ANa.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crismez80 spune:
salut
Mai fetelor, ce povestiti voi aici este de groaza, impotriva ANIMALELOR astora nu se poate face nimic?
Sa nu uite ca din banii NOSTRII traiesc!Nu se pot face plangeri sau noi(pacientii) trebuie sa suportam toate frustrarile lor?Ca sa fii materialul lor didactic nu trebuie sa aiba acordul tau?
Nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva desi aveam ceva "semnale"!
Daca refuzai sa mergi ce se putea intampla?
Sunt revoltata,dupa ce ca treci prin ceea ce treci ei te trateaza ca pe un obiect la cheremul lor.
ana_micu83 spune:
| citat din mesajul lui crismez80 salut Mai fetelor, ce povestiti voi aici este de groaza, impotriva ANIMALELOR astora nu se poate face nimic? Sa nu uite ca din banii NOSTRII traiesc!Nu se pot face plangeri sau noi(pacientii) trebuie sa suportam toate frustrarile lor?Ca sa fii materialul lor didactic nu trebuie sa aiba acordul tau? Nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva desi aveam ceva "semnale"! Daca refuzai sa mergi ce se putea intampla? Sunt revoltata,dupa ce ca treci prin ceea ce treci ei te trateaza ca pe un obiect la cheremul lor. |
In primul rand, ar fi avut probleme DR care mi-a facut interventia...si nu merita asta! El a fost un dragut si jumatate...apoi, cine stie ce-mi mai puteau face pe acolo? Ex, o doza mai mare de antibiotic injectat sau cine stie ce...
Daca ei asa in general (fara intentie) fac greseli iremediabile...d`apoi cu intentie, sa te tii...
Eu sunt genul de om care "tai, spanzur, fac , dreg, ma cert..." si va rog sa ma credeti ca in momentele alea eram L-E-G-U-M-A I-M-U-N-A...pur si simplu, eram coplesita de necazul meu (consolat cu "n-ai de ce plange!") si nu eram in stare sa fac/zic nimic.
Ma gandeam intr-o buna zi sa dau spitalul in judecata pentru ca in urma cu un an am ajuns sa nasc cu cezariana pentru ca ei mi-au administrat medicamente pentru oprirea travaliului dupa ruperea membranelor+ contractii...apoi, mi-am amintit cazurile soldate cu deces si stiind ca nu s-a intamplat nimic...am zis ca nu merita efortul.
Chiar daca in toate procesele de pana acum in care am dat statul sau pe cineva in judecata m-am reprezentat singura(nu au fost costuri pe partea asta
Multumesc lui D-zeu ca suntem bine amandoi!
crismez80 spune:
Imi pare rau Ana, nu am vrut sa te necajesc mai mult decat esti,dar incep sa cred ca prea multa lume isi bate joc de noi pe banii nostri, mai ales ca am auzit ca unii doctori(printre care si "d-nul profesor") au camere speciale in maternitate pt favoritelele lor(care sunt tratate cu totul altfel)iar noi suntem "restul"
Ma rog la DD sa fie bine cu sarcina si sa pot ajunge la timp la BV
mimi_fofi spune:
Buna dimineata!
Am vazut ca discutati despre cresele din zona hipodrom! Mai aveti ceva noutati? Si eu caut innebunita pareri despre cele 3 crese: de pe Oituz, de la Cedonia si de la Ciresica. Fata mea face 2 ani chiar in toamna. Am vazut meniul de prin crese si parca nu stiu ce sa mai fac: la o cresa am vazut ca dimineata le da mezeluri: crenvursti, salam victoria, pastrama, la alta am vazut ca la amiaza le da chiftele de porc marinate! Voi credeti ca e normal asa meniu? Sau se poate cere schimbarea meniului? Eu nu i-am dat pana acum carne de porc pentru ca e sensibila si mezeluri, daca a mancat de 5 ori in viata ei crenvursti si rulada din piept de pui! Poate sunt eu mai sperioasa, mai simandicoasa, habar nu stiu ce e de facut!
O zi superba si copii cuminti!
antoemma spune:
Pe Dima am vazut ca este o cresa privata numita "open arms" dar nu stiu care sunt conditiile si cat costa. Este intr-o casa ce are si curte. Au site si poti afla numarul lor de telefon. Cred ca la cresele private ai putea sa sugerezi un meniu dar la stat, unde e mare inghesuiala, iti dai seama ca nu stau doamnele sa trateze copilul tau in mod special. Adevarul este ca eu nu as fi rezistat nici o zi sa fiu supraveghetoare la cresa. Urla toti copiii... trebuie hraniti, schimbati, sunt toti maraiti, bolnaviori...Parintii ii duc la cresa cu punguta cu medicamente... Le inteleg si pe doamnele de acolo, desi noi, mamicile, vrem ce e mai bun pentru puiutii nostri.
mimi_fofi spune:
merci frumos de rapsuns! Stiu de ea! Inca nu am fost sa o vizitez. Cunosc si tariful, dar eu totusi sper la stat pentru ca ar fi un efort mare cresa particulara! Dar daca se va ajunge acolo, asta e! Ma duc pe jos la serviciu si duc fata unde cred eu ca ii va fi mai bine!
Voi sunteti in cresa?
roxie24rop spune:
Salut, Mimi_fofi
Si noi ne-am inscris la cresa si o luat de coada din toamna (pe patru ore, sper eu, si daca ne primeste). Cat despre meniu, si eu sunt un pic confuza. Fii-mea face numai 1 an si 8 luni in toamna, iar dimineata mananca numai laptic de biberon...si ceva paine cu unt si branza. Dar gemul nu-i place ca-i dulce, crenwursti nu i-am dat niciodata, salam si mezeluri la fel....asa ca o sa vad care e situatie si daca nu-mi convine meniul de dimi, ii dau sa manance acasa si apoi o duc.
Om trai si om vedea... oricum, tinem pumnii piticilor!

33+ cu o minune de