merci de raspuns roxi! Indraznesc sa te trag un pic dupa mine pe un alt topic/ site :P o sa-ti las adresa la profil ca sa nu spuna ca fac publicitate. Si acolo vb despre cresele din sibiu. Si ai sa vezi ce am mai scris/facut! Fie-mea mamanca lapticul la trezire si apoi la 8 jumate ia micul dejun. deci...nu pot sa ii dau mancare de dimineata ca nu e suficient si nici sa o duc dupa 8-9 la cresa, dupa ce mamanca ceilalti pt ca ....nu are cine sa o duca! Tu la ce cresa ai inscris-o?
Eu am avut fetita la cresa la Ciresica, dupa cum scriam acum cateva zile. Am dus-o la un an si jumatate pentru ca m-am intors mai repede la serviciu. Dupa nici o saptamana a facut pneumonie. I-am facut injectii, i-am dat siropele... o luna intreaga. Dupa ce le-am terminat au aparut pe ea bubite rosii si au internat-o la boli contagioase cu scarlatina. Nu stiu daca a fost scarlatina pentru ca la analize nu a reiesit clar ca ar fi avut si au externat-o mai rapid. Au tinut-o de marti pana sambata dar eu toata ziua plangeam pentru ca nu m-au lasat sa ma internez cu ea. Ne-au aratat-o intr-o zi la geam si cred ca ii sedau sa nu planga. Dupa ce au externat-o si am continuat cu alte antibiotice, la doua saptamani a facut varicela. Am tratat-o acasa dar era o perioada de canicula si nu aveam voie sa o spal... A fost o perioada foarte grea si toate au inceput de la cresa. De la trei ani a devenit mult mai rezistenta si acum are cele mai multe prezente din grupa ei de gradi. Rar se mai imbolnaveste. Acum mai am o fetita de patru luni cu care o stau acasa doi ani si apoi vom vedea ce vom face. Ma gandesc la o cresa particulara pentru un an.
Iubitele mele mamici, Pentru ca am ajuns la pagina cu numarul 20, va rog sa continuam discutiile in
CAPITOLUL ***6***
Cine doreste sa apara in listuta de inceput, este rugata sa-mi lase datele!