Gravidute si mamici din Sibiu *5*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Episod degradant:

Toate cazurile care au sosit pe week-end luni dimineata au trebuit sa fie prezentate "PROFESORULUI"(Stretean).

La ora 06.00 ni s-a dat desteptarea si am fost invitate sa ne facem toaleta si cand suntem anuntate sa ne afisam la camera de garda pentru marea "prezentare".

La ora 07.00 eram acolo in sir indian eu si alte 6-7 femei. A venit "profesorul" cu alaiul de rezidenti si asistenti tipand, si vb urat si a inceput sa invite cate 2-3 femei inauntru.

Pe partea dreapta stateau cam 10-12 persoane (personal medical) in partea stanga pacientele care trebuiau sa se dezbrace ..in mijloc o masa de consult (capra)"Profesorul" acolo si invita cate o pacienta (tot zbierand) la control pe celebra masa...mi s-a parut o imagine degradanta. Dupa ce ca nu erai acolo de placere si nici pe banii lor...si nici la all inclusive si poate ca si cu sufletul sfasiat, trebuia sa-ti expui partile intime in fata atator persoane necunoscute!

Eu am avut noroc sa scap de controlul pe masa...pe mine doar m-a apasat pe burta...si a tipat la mine ca m-am urcat cu papucii in pat(si eu naroada)..da cum ala tipa, "mai repede", "de ce nu sunteti dezbracate?"...m-am pierdut cu firea.

Seara placuta!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

auschwitz birkenau, adica.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

ana,,ceea ce povestesti tu este horror !!!
bine ca esti acasa acum

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ana, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar din pacate aud de tot mai multe astfel de cazuri. Sa dea Dumnezeu sa faci un alt bebelus in curand.
Referitor la experienta internarii in spital pot sa iti spun ca in urma cu un an si eu a trebuit sa ma internez pentru iminenta de avort, la 5 saptamani de sarcina. Aveam dureri mari de burta si ma temeam de o extrauterina. Am avut noroc ca era de garda dr Popescu si mi-a vazut sarcina in uter pentru ca mai era de fata un doctor care nu vedea nimic la eco. Procedura internarii a fost exact cea descrisa de tine. Eu aveam iminenta de avort si toata lumea vroia sa imi faca control pe masa. Cu Stretean si contolul lui de dimineata a fost exact cu ai zis si tu. Eu mergeam la dr. Coracioni si cum ea era in concediu m-au repartizat la dr Chicea. Chiar daca are o reputatie foarte buna eu am fost dezamagita atunci de el pentru ca la 6 saptamani si 3 zile mi-a zis; "Daca azi nu vad inimioara facem chiuretaj", asta in conditiile in care eu aveam doar durere (intr-adevar puternica) de burta, fara sangerari. Din fericire s-a vazut atunci activitate cardiaca, dar eram hotarata sa plec din spital daca imi propunea chiuretajul. In martie am nascut cu dr Ispasoiu pentru ca el era de garda si a fost foarte dragut chiar daca nu i-am dat nimic. Eu m-am dus la spital deja in expulzie si m-au urcat direct pe masa, asa ca dansul doar m-a cusut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Ana, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar din pacate aud de tot mai multe astfel de cazuri. Sa dea Dumnezeu sa faci un alt bebelus in curand.
Referitor la experienta internarii in spital pot sa iti spun ca in urma cu un an si eu a trebuit sa ma internez pentru iminenta de avort, la 5 saptamani de sarcina. Aveam dureri mari de burta si ma temeam de o extrauterina. Am avut noroc ca era de garda dr Popescu si mi-a vazut sarcina in uter pentru ca mai era de fata un doctor care nu vedea nimic la eco. Procedura internarii a fost exact cea descrisa de tine. Eu aveam iminenta de avort si toata lumea vroia sa imi faca control pe masa. Cu Stretean si contolul lui de dimineata a fost exact cu ai zis si tu. Eu mergeam la dr. Coracioni si cum ea era in concediu m-au repartizat la dr Chicea. Chiar daca are o reputatie foarte buna eu am fost dezamagita atunci de el pentru ca la 6 saptamani si 3 zile mi-a zis; "Daca azi nu vad inimioara facem chiuretaj", asta in conditiile in care eu aveam doar durere (intr-adevar puternica) de burta, fara sangerari. Din fericire s-a vazut atunci activitate cardiaca, dar eram hotarata sa plec din spital daca imi propunea chiuretajul. In martie am nascut cu dr Ispasoiu pentru ca el era de garda si a fost foarte dragut chiar daca nu i-am dat nimic. Eu m-am dus la spital deja in expulzie si m-au urcat direct pe masa, asa ca dansul doar m-a cusut.

Din pacate si eu am auzit tot felul de povesti care mai mai infioratoare ca alta, dar am tot sperat ca sunt chestii exagerate...asta pana cand prietene, cunostinte ff apropiate s-au dus sa nasca ..nu au putut naste la timp, ar fi fost cazul de cezariana si nu le-a facut nimeni...si au ajuns acasa fara bebelusi...apoi tot felul de experiente traumatizante.

Drept este ca am auzit si cazuri fericite...dar putine.

Nu stiu daca sunt eu mai fitzoasa sau mai sensibila, dar mie una nu mi-a cazut bine deloc modul in care se puneau problemele pe acolo.
Si poate ca...am tot facut comparatie cu ce a fost la Eva.

Va pup!

Ps...tu ai vrut sa stai in travaliu acasa de ai ajuns numai la expulzie? sau ai avut un travaliu super ok?

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

bine ca scrieti fetelor.. sa stie lumea.. asa ca trebuie sa-i bag mintile in cap si prietenei mele care vrea sa nasca la sibiu..ii prea comoda sa se miste la brasov.. o sa ii listez ca a-ti scris..sa vada cum stau lucrurile..

auzeam la un moment dat ca Streteanu vrea sa dea in judecata Eva pt ca se fac prea multe cezariene.. cred ca-i ciuda ca nu mai vine lumea sa-i dea lui spaga

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ana, au am avut toata sarcina contractii, asa ca nu m-am gandit ca de data asta erau cele de nastere. Am inceput sa simt dureri catre 8 seara si imediat au devenit foarte dese, la 5 minute. Eu nu eram acasa, eram la parintii mei si l-am sunat pe sotul care era acasa sa imi aduca bagajul de maternitate, iar intre timp eu am facut un dus. Deja aveam contractii foarte puternice pe masina si la maternitate deja erau la 2-3 minute. Cand m-a vazut doctorul a zis sa ma duca direct pe masa dar eu credeam ca imi fac clisma, chestiile obisnuite, cand colo moasa ma punea deja sa imping. Uitase sotul ceva acasa si pana sa se intoarca eu deja nascusem. Am nascut la 10.30. Si la prima sarcina, acum 5 ani, am nascut foarte usor. Dealtfel Coracioni mi-a zis de fiecare data ca o sa nasc fluierand si asa a fost. Poate si pentru ca au sunt slaba si m-am ingrasat 10 kg la fiecare sarcina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

bine ca scrieti fetelor.. sa stie lumea.. asa ca trebuie sa-i bag mintile in cap si prietenei mele care vrea sa nasca la sibiu..ii prea comoda sa se miste la brasov.. o sa ii listez ca a-ti scris..sa vada cum stau lucrurile..

auzeam la un moment dat ca Streteanu vrea sa dea in judecata Eva pt ca se fac prea multe cezariene.. cred ca-i ciuda ca nu mai vine lumea sa-i dea lui spaga

33+ cu o minune de
poze

Stii cum este..fiecare cu convingerile lui si cu pretentiile lui de la el/ea ca si individ. Eu nu suport sa fiu tratata necorespunzator..sau sa mi se vorbeasca urat!!!...
Si, dincolo de toate astea..fiecare cu norocul ei...

Dar, daca financiar iti poti permite sa nasti la Eva si nu ai pe nimeni la Sibiu (vorbesc de pile zdravene in maternitate)...merita sa mergi acolo. Nici pe mine nu ma dadeau banii din casa...dar, am avut un credit luat pentru masina..n-am mai luat masina am platit nasterea, prelevarea de celule stem, am facut botezul...am folosit banii in perioada in care nu am lucrat...

S-au dus banii..n-am masina, dar si eu si copilul suntem ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Ana, au am avut toata sarcina contractii, asa ca nu m-am gandit ca de data asta erau cele de nastere. Am inceput sa simt dureri catre 8 seara si imediat au devenit foarte dese, la 5 minute. Eu nu eram acasa, eram la parintii mei si l-am sunat pe sotul care era acasa sa imi aduca bagajul de maternitate, iar intre timp eu am facut un dus. Deja aveam contractii foarte puternice pe masina si la maternitate deja erau la 2-3 minute. Cand m-a vazut doctorul a zis sa ma duca direct pe masa dar eu credeam ca imi fac clisma, chestiile obisnuite, cand colo moasa ma punea deja sa imping. Uitase sotul ceva acasa si pana sa se intoarca eu deja nascusem. Am nascut la 10.30. Si la prima sarcina, acum 5 ani, am nascut foarte usor. Dealtfel Coracioni mi-a zis de fiecare data ca o sa nasc fluierand si asa a fost. Poate si pentru ca au sunt slaba si m-am ingrasat 10 kg la fiecare sarcina.

Super tare experienta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Ana, asa e cum ai descris tu. Eu am avut experienta internarii la ginecologie pentru cerclaj. De conditii nu m-am mai plans, ca au fost ceva mai bune decat ma asteptam: doua in salon, aveam frigider, mi-am adus si tv de acasa etc. Cu toaleta...era alta poveste, dar din fericire era un pic mai curatica decat ma asteptam (iti dai seama ce imagine aveam despre spital!!) Asistentele, ca peste tot: unele mai cu mot, altele mai inimoase. Iar nenea Stretean, un..''dulce''. Si eu am stat la ''coada'' minunata pentru a ma expune si abia asteptam sa-l scape ceva pe gura ca sa ma dau la el. Nici mie nu-mi convine cand cineva ma trateaza de parca as fi ultimul om si am prostul obicei de a ma enerva imediat si de a replica la fel de acid. Din fericire, s-a abtinut...Oricum, penibil. Iar mancarea, jalnica!!!! Si eu nu sunt o mofturoasa, dar ceea ce se dadea de mancare la gavide si femei bolnave puteau fi comparate lejer cu laturile porcine!

Vorba ta, nu vreau sa-mi mai aduc aminte, ca ma enervez... Si sa dea Domnul sa nu avem niciodata nevoie de spitalele romanesti. Ca pana vor ajunge la nivelul clinicilor particulare (cum e Eva) o sa mai curga muuuulta apa pe Olt.

Mergi la inceput