Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)
Raspunsuri - Pagina 8
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Multumesc de sustinere fetelor! ![]() ![]() pe mine ma ingrijora din prisma ideii de: "la a doua sarcina simti mai devreme"..oare?? 19+ si mamica de Bianca |
Cred ca fiecare organism "simte in felul lui"...se spune ca la a doua sarcina "simti" mai devreme pentru ca uterul e deja mai sensibil de la sarcina anterioara si tu ai putea recunoaste mai devreme miscarile celui mic.Important e sa fie bebe sanatos .
cununie civila
23+
crina-s spune:
Dragelor am uitat sa va spun ca mi-am facut astazi analizele uzuale+anticorpii anti Rh+sumar urina+urocultura sa vad daca am scapat de infectia urinara. Sper sa iasa bine rezultatele.
Peste o saptamana jumate ma duc la morfofetala.

20+
crina
cu
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui crina-s Dragelor am uitat sa va spun ca mi-am facut astazi analizele uzuale+anticorpii anti Rh+sumar urina+urocultura sa vad daca am scapat de infectia urinara. Sper sa iasa bine rezultatele. Peste o saptamana jumate ma duc la morfofetala. ![]() ![]() ![]() 20+ crina cu |
Sigur o sa iasa bine Crina. In privinta anticorpilor Rh ti-a zis medicul sa faci la 20 de saptamani?

Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Clabuc spune:
Eveline, stai linistita. Eu am simtit pe bebe acum mai tarziu decat am sitmit la Clarinda. Cu toate ca e a doua sarcina, am simtit miscarile cu vreo saptamana mai tarziu decat la cea anterioara.
Clary, mersi frumos. Ma gandeam ca oricum n-ar strica sa cer o adeverinta 'just in case'.
Andra, sa nu te gandesti ca cine-stie-ce paturica am facut; e simpla, roz deschis si foarte moluta; unu pe fata, unu pe dos. Mai simplu nu se poate, de-aia nici nu m-am bagat la un model anume, de frica ca nu voi apuca s-o termin. Dar stiu ca e facuta de mine, e terminata si mi-am invelit puiul cu ea. Si tine si cald. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
19+
Poze Clarinda
carola spune:
| citat din mesajul lui tanamera Gagici ,Carola e inscrisa in odiseea noastra de ceva vreme,doar ca nu si-a lasat datele pentru lista.http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
:) eu mai mult am fost spectator. abia acum am reusit sa va prind din urma cu cititul.
www.flickr.com/photos/carola456/
luy spune:
eveline, stai linistita - nici eu nu am simtit pe bebe la a doua sarcina mai devreme decat la prima. Chiar mi-aduc aminte si ziua cand am simtit primele miscari in sarcina trecuta ( pe 9 martie 2007
). Adica la 14 saptamanai. Si bineinteles ca ma asteptam ca si de data asta sa fie macar la fel. Da' de unde, abia dupa 17 saptamani am simtit acum...
Asa ca... eu zic ca asta cu ' la a doua sarcina il simti pe bebe mai repede' este numai o posibilitate, dar nu-i musai.
Vad ca si tu ai 19+ ca mine, deci avem tot timpul sa savuram ghionturile bebelusilor de acum incolo 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
luy spune:
| citat din mesajul lui office Maitreyi, ce mi-a placut mie la maternitatea privata unde am nascut este faptul ca nu mi-a trebuit nimic..e asa bine sa mergi cu mana in buzunar! |
Hehehe, da, sa scoti banu' gros de acolo
( Vezi ca am zis-o ca gluma, sa mai descretim fruntile pe aici
)Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
crina-s spune:
Klarisse, da dna doctor mi-a zis sa fac anticorpii anti rH in sapt 20 si mi-a zis ca de acum incolo o sa-i facem tot mai des, o data pe luna. Ideea e ca la noi se fac doar intr-un singur loc, la Centrul de transfuzii, nici un laborator particular nu-i face, dar asta e, trebuie facuti.

20+
crina
cu
crina-s spune:
La noi s-a innorat afara si e asa posomorata vremea. Cred ca se pune o ploaie pe cinste.

20+
crina
cu
clary spune:
| citat din mesajul lui crina-s La noi s-a innorat afara si e asa posomorata vremea. Cred ca se pune o ploaie pe cinste. ![]() ![]() ![]() 20+ crina cu |
La noi am plouat azi noapte ca vara..torential cu tunete si fulgere de zdranganeau geamurile la casa..eu n-am putut sa dorm toata noaptea ca mi-e frica de fugere si sunt si singura acasa

..acum mi se inchid ochii de somn dar trecuie sa plec sa in oras si sa merg si la doctora de familie..poate recuperez la noapte..cununie civila
23+