Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Eveline, nici eu nu o simt in fiecare zi. Intre 18 si 20 de saptamani trebuia s astau intinsa fara sa misc, fara s avorbesc, fara sa fie zgomot in camera ca sa o pot percepe :)) Abia de saptamana asta (21 saptamani) o simt aproape zilnic, ca s-au intensificat ghionturile. Dar daca s eintampla s aimi dea un ghiont in timp ce cobor scarile de ex, nu sunt sigura daca e ea sau mi s-a parut. Ideea este ca am si placenta postata anterior si mi-a zis ecografista ca o sa o simt mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lora asa cred ca e..fiecare simte ce poate duce si isi gestioneaza altfel temerile. Mie mi-e groaza de nastere normala insa gandul la cezariana ma face sa ma simt mai in siguranta..Important e ca la final sa iasa niste bebici sanatosi si noi sa ne revenim repede ca sa fim alaturi de ei.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Adevarat s-a Inaltat!

Andra, si eu am tricotat o paturica cand eram insarcinata cu Clarinda. M-a relaxat foaret mult sa fac asta. Si e tare draguta, o s-o folosesc si la a doua fetita. Spor la lucru!

Lora, ma bucur mult ca e fetita mai bine! E tare rau cand ai copilul blonav, indiferent de varsta lui.

Am schimbat si eu semnatura astazi.

Buburuza, sa ai un zbor placut si usor!

Stiti cumva daca la aeroport imi cere o adeverinta de la medic pentru starea de graviditate? Noi plecam vinerea viitoare in Turcia si as vrea sa stiu daca luni, cand merg la medic, sa ii cer sau nu e nevoie.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 19+

Poze Clarinda

Clabuc,cel mai bine intreba la compania aeriana cu care pleci.Eu plec in iunie in italia la sot si cei de la Ryanair mi-au cerut act de medicul ginecolog (pentru ca trec de 28 de saptamani in momentul plecarii) in care sa scrie ca sarcina este fara probleme,ca sunt apta de mers cu avionul si cate saptamani are sarcina-de asemenea,iti pot cere sa semnezi un document pe proprie raspundere ca,in cazul in care se produce nasterea la bordul avionul,ei nu-si asuma nici o responsabilitate si toate costurile le vei suporta tu.Actul medical are o valabilitate de 2 saptamani de la data emiterii.

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

eu prima nastere am avut-o (sa zicem) in regim de urgenta, deci cezariana, dar nu m-am gandit nici un moment ca mi s-ar putea intampla ceva..acum am tot citit ce scrieti voi, plus combinat cu alte lucruri si fixatii d-ale mele si ma tot gandesc daca raman paralizata dupa anestezie..om nebun...de aceea am intrebat de temerile voastre legate de cezariana..scuze nu vreau sa va indispun...o zi proasta...

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Scria cineva (dar bineinteles ca am uitat cine) ca se teme mai mult de cezariana decat de nastere naturala.Daca s-ar putea reveni cu o explicatie ( e vorba de anestezie sau din ce cauza?). Multumesc!

Eu sunt cu frica de cezariana..sincer,ideea in sine de operatie imi provoaca frisoane,eu nu am fost in viata mea la doctor decat acum cand sunt gravida si nu am incotro.In plus,cezariana presupune anestezie iar eu nu as avea nici un control ..stiu ca nici sa nasti natural nu e usor dar macar stiu ca inauntru sunt toate la locul lor...

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Luy deja numa la tricotat ma gandesc, cum sa ajung acasa mai repede sa bag cateva randuri
Doar azi - pauza, o sa tin ziua de sarbatoare.

Klarisse eu sper sa iti lamureasca medicul ginecolog treaba asta, pt ca si mie mi-a calculat de ex la med de familie, asa pe la 29-30 de sapt sa ies in prenatal...

RalucaElena nici eu nu am cumparat nimic la bebe inca, sau mint- un ibric :)))))
Dar eu o sa incep sa cumpar pt ca am 7-8 nunti anu asta si... nu pot sa ma las pe ultima 100 de m.

Buburuza inca nu ma prea entuziasmez nici eu desi am tricotat cam 10cm si modelul se vede ok, sunt multumita deocamdata, sper sa ma tina, sa vedem... nici mama nu stie de asta
Vai Buburuza, sa ai drum bun, linistit si un sejur placut!!!

Lora ma bucur ca mamarutza ta e mai bine!!! Am auzit si eu ca boala asta poate trece uneori chiar si neobservata!

Crina sper sa iasa ceva..........

Maitreyi sarut mana de listute, sincer cred ca trebuie destula vreme sa le 'rumegam', ma bucur ca le-ai postat, eu le-am salvat intr-un document!

Clabuc daca ai poze cu paturica facuta de tine, nu imi arati, pretty pretty pls Eu m-am hotarat la model dar as vrea sa mai vad modele si pe net tot nu gasesc!
Felicitari pentru treaba asta, mi se pare ceva super sa poti duce la final... in special cum ma stiu eu pe mine.........

Eveline nu mai stiu unde am citit ca bebele poate dormi acum 20 de ore pe zi deci nu tre sa te ingrijorezi deocamdata.

-----------------------------

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

eu prima nastere am avut-o (sa zicem) in regim de urgenta, deci cezariana, dar nu m-am gandit nici un moment ca mi s-ar putea intampla ceva..acum am tot citit ce scrieti voi, plus combinat cu alte lucruri si fixatii d-ale mele si ma tot gandesc daca raman paralizata dupa anestezie..om nebun...de aceea am intrebat de temerile voastre legate de cezariana..scuze nu vreau sa va indispun...o zi proasta...

http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Office, ai incredere in fortele tale, crede tu ca o sa fii bine si asa va fi! Nu ai de ce sa te ingrijorezi! O sa fii tare pt. copil!

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Andra, ce-as vrea si eu o paturica tricotata...am vazut la cineva si mi-a placut f. mult cum arata! Spor la tricotat si poate ne apucam si noi, cu tote ca eu sunt cam anti-talent in astea...

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Luy deja numa la tricotat ma gandesc, cum sa ajung acasa mai repede sa bag cateva randuri
Doar azi - pauza, o sa tin ziua de sarbatoare.

Klarisse eu sper sa iti lamureasca medicul ginecolog treaba asta, pt ca si mie mi-a calculat de ex la med de familie, asa pe la 29-30 de sapt sa ies in prenatal...

RalucaElena nici eu nu am cumparat nimic la bebe inca, sau mint- un ibric :)))))
Dar eu o sa incep sa cumpar pt ca am 7-8 nunti anu asta si... nu pot sa ma las pe ultima 100 de m.

Buburuza inca nu ma prea entuziasmez nici eu desi am tricotat cam 10cm si modelul se vede ok, sunt multumita deocamdata, sper sa ma tina, sa vedem... nici mama nu stie de asta
Vai Buburuza, sa ai drum bun, linistit si un sejur placut!!!

Lora ma bucur ca mamarutza ta e mai bine!!! Am auzit si eu ca boala asta poate trece uneori chiar si neobservata!

Crina sper sa iasa ceva..........

Maitreyi sarut mana de listute, sincer cred ca trebuie destula vreme sa le 'rumegam', ma bucur ca le-ai postat, eu le-am salvat intr-un document!

Clabuc daca ai poze cu paturica facuta de tine, nu imi arati, pretty pretty pls Eu m-am hotarat la model dar as vrea sa mai vad modele si pe net tot nu gasesc!
Felicitari pentru treaba asta, mi se pare ceva super sa poti duce la final... in special cum ma stiu eu pe mine.........

Eveline nu mai stiu unde am citit ca bebele poate dormi acum 20 de ore pe zi deci nu tre sa te ingrijorezi deocamdata.

Ale

------------------------------
“La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici).
-----------------------------

19+ cu bebe mic

Nu mai stiu cine spunea ca medicul de familie calculeaza sarcina la varsta maxima ,adica 42 de spatamani si din cauza asta prenatalul se ia la 29-30 de saptamani..eu ,pe a mea am reusit sa o conving sa-mi dea prenatal la 28 de saptamani[:) ca altfel nu mai pot pleca la sot ca nu ma mai lasa compania aeriana sa urc in avion.

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc de sustinere fetelor!

pe mine ma ingrijora din prisma ideii de: "la a doua sarcina simti mai devreme"..oare??

19+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput