Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Lora bine ca se simte ok buburuza.. Ai grija sa nu iei si tu. Eu sunt ingrozita de toate bolile copilariei ca nu am facut niciuna si daca o sa faca bebe..nu vreau sa ma gandesc..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Na, ce pot sa fac...dr. mi-a zis ca peste 20 de sptamani a sarcinii nu mai e problema pt. bebe..acum sper sa nu fac, sa fi facut in copilarie, dar nu si aminteste nimeni din familie cu exactitate. Am incercat sa fac un test sa aflu daca am sau nu anticorpi, dar cica dureaza peste 7 zile, ca se trimite la Bucuresti si costa 170-200 lei...pai in timpul asta aflu deja...asa ca n-are rost, oricum nu mai pot face nimic.

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata/spre pranz fetelor si

CRISTOS S/A INALTAT!

E sarbatoare si sper sa fie si in sufletele voastre de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai venit,Carola!Imediat te pun si in lista!

Maitreyi,hai ca am scos-o la lumina,pana la urma!

Concedii placute Bubu si Laly!

Bafta la eco,celor care merg azi!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor!
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai scris...ca bag de seama ca aveti un spor...

Eu am o maaare problemuta...l-am simtit pe bebe sambata dupa aia luni dupa aia cred ca marti....acu is total "nesimtita/toare"...ori am dita mai burdihanu ori nu-s ce sa mai cred...Oricum si pana acum cand l-am simtit a fost foarte usor si max de 2 ori/zi...Problema e ca poti sa ma pici cu ceara si nu mai stiu cand am simtit-o pe Bia la prima sarcina...am incercat sa caut in arhiva insa se pare ca nu s-au pastrat toate capitolele de atunci...undeva de pe cand aveam 15 sapt s-a sarit la un capitol unde aveam vreo 22..

Nici nu stiu ce sa mai zic...of...

19+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Carola, bine ai venit ! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos, mancacios si vesel !

Buburuza, drum bun ! Mai intri sa ne dai vesti cand ajungi in Ro ?

Lora, e bine daca scapati cu atat, cred ca ce a fost mai greu a trecut. Tinem pumnii ca tu sa nu fi luat

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Luy, probabil ca peste o saptamana o sa aflu...intre timp a facut varicela si baiatul colegei mele de serviciu, care e coleg de grupa cu Iustina, deci e clar ca de la gradi...colega mea are emotii ca are acasa un bebe de 4 luni.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eveline, nu te stresa. Poate e mica bebe si nu simti foarte bine. Nu te supara din cauza asta, are timp sa danseze in burtica.

Si eu am zile cand o simt de cand deschid ochii, e jucausa tare de tot si am zile cand o rog sa-mi mai traga cate una ca sa-mi insenineze ziua putin

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Adevarat s-a Inaltat!

Andra, si eu am tricotat o paturica cand eram insarcinata cu Clarinda. M-a relaxat foaret mult sa fac asta. Si e tare draguta, o s-o folosesc si la a doua fetita. Spor la lucru!

Lora, ma bucur mult ca e fetita mai bine! E tare rau cand ai copilul blonav, indiferent de varsta lui.

Am schimbat si eu semnatura astazi.

Buburuza, sa ai un zbor placut si usor!

Stiti cumva daca la aeroport imi cere o adeverinta de la medic pentru starea de graviditate? Noi plecam vinerea viitoare in Turcia si as vrea sa stiu daca luni, cand merg la medic, sa ii cer sau nu e nevoie.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 19+

Poze Clarinda

Sigur iti cere adeverinta, e bine sa o iei cu tine, daca se vede burtica.
Ce fain ca plecati in concediu...vreau si eu!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Scria cineva (dar bineinteles ca am uitat cine) ca se teme mai mult de cezariana decat de nastere naturala.Daca s-ar putea reveni cu o explicatie ( e vorba de anestezie sau din ce cauza?). Multumesc!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Daaaa, mie mi-e teama si de cezariana si de epidurala...da' nu ma lua in seama, eu is mai ciudata...prefer ce e natural si am avut o experienta placuta la prima nastere, nu am nascut greu si a doua zi deja nu mai aveam absolut nimic, de parca nici n-as fi nascut. Nu vreau anestezii si injectii in coloana...brrr...pt. mine suna mai aiurea asta decat nasterea naturala. Dar fiecare cum e pregatit psihic sa nasca, colega mea a fost pregatita psihic pt. cezariana si e super-ok, nu a avut nicio problema, a trecut f. bine de operatie.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Eveline, eu zic sa nu-ti faci griji, inca e mica sarcina, stai sa treci de 20 de saptamani.
Tanamera, multumim pt. grija!
Merge cineva azi la eco?

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Gagici,Carola e inscrisa in odiseea noastra de ceva vreme,doar ca nu si-a lasat datele pentru lista.

Office sa stii ca si eu as prefera sa nasc natural decat sa mai trec printr-o anestezie.Am fost operata in 2007 la san,insa anestezia a fost mai traumatizanta pentru mine decat operatia in sine.Acum visez ca voi naste normal,insa abia in septembrie se va hotari,in urma unui consult oftalmologic,deoarece am miopie.

A propos sunt aici fete care au nascut normal,cu toate ca au miopie medie?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput