Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

ma intresez acu.despre imp pe venit, inca o data.asta a fost disc de azi dimin.
in fine.
sunt f nervoasa ca s-a spus ca suntem consemnati in minister.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

daca e doar sarcina,stai ca vaz acu ce prevederi sunt dupa 24 de sapt.

Pai noi pt gravide vrem CM, nu? Ce pot sa zic e ca astea sunt directivele primite de noi la spital. Poate anii trecuti era altfel si se putea lua CM pe durata mai lunga cu 100% din salar. Anii trecuti nu eram in Romania, nu stiu legislatia...

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna la voi

Atmosfera incinsa aici...eu incerc sa nu ma mai enervez asa tare pt ca nu face bine la nimeni si nu pot rezolva nimic - Doamne ce usor e cu vorba... mai greu sa si faci asa, stiu, sper sa se ia o decizie odata sa stim incotro!

Am fost si noi azi la eco . Eram cam nelinistita pentru ca daca acum vreo 4-5 zile am simtit bb dansand prin burta de atunci nu am mai simtit nimic. Totul e in regula, isi vedea copilul de treaba lui
Era sa cedez azi, m-a intrebat dr. daca vreau sa stiu sexul si am fost tentata sa zic daaaaaaaaaa

Bun venit noilor burtici, cred ca nu am apucat sa va zic
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Nike imi pare rau ca trebuie sa stai atat de mult la servici....cu bebelinul mic mic acolo...! Multumim tare ca ne tii la curent si vii cu vesti! traim niste vremuri de kkt, asta e realitatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Andreea felicitari pentru vestile bune despre bebe, mai vorbim si noi de lucruri pozitive.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru eco si pentru taria de care dai dovada! Eu n-as putea sa ma abtin sa aflu! Nici la mine n-a miscat, adica n-am simtit eu, o fi un bebe cumintel asa! Macar acum te-ai calmat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea felicitari,e bine ca nu s-a scapat medicul.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele mele,
de azi dim eu spun versiunea finantista, iar la munca mi se d ain cap si mi s ebaga CAS-ul.am luat-o eu razna????????
normal ca va dau raspunsul d ela munca, ca ei dau CIC.
o iau razna.
le-am desenat:nene , legea zice impozit pe venit, direct!!!!!!!!!!!!!!!!mi s eraspunde monosilabic:CAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Multumesc fetelor, felicitari si celorlalte burtici care au fost la intalnire

Da, multumim Nike pentru update-uri!

Chichiutza, daca tin bine minte si nu vorbesc prostii si tu ai placenta anterioara, si eu la fel. Zicea dr ca si din cauza asta simtim mai greu bebe. O sa avem timp sa simtim si noi toate picioarele si ghionturile, dar cred ca vor fi si cele mai placute

Da, pai pe saracu' dr l-am tot inebunit ca nu vrem si nu vrem sa stim. Acum intreaba tot timpul

Asa as vrea si eu in concediu undeva departe, sa mai uitam de toata mizeria asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetele. M-am gandit sa va schimb putin subiectul: eu mi-am pregatit lista pentru bebe cu absolut tot. As vrea sa o impartasesc cu voi, poate mai ajuta pe cineva macar la partea de de farmaceutice, igiena etc. In plus mai putem impartasi pareri despre produse, sunt si mamici cu experienta.
Dar va rog pe voi sa imi spuneti daca stiti cum as putea sa impartasesc cu voi fisierul. E un Xls.

Cori 20+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput