Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)
Raspunsuri - Pagina 22
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 fetele mele, de azi dim eu spun versiunea finantista, iar la munca mi se d ain cap si mi s ebaga CAS-ul.am luat-o eu razna???????? normal ca va dau raspunsul d ela munca, ca ei dau CIC. o iau razna. le-am desenat:nene , legea zice impozit pe venit, direct!!!!!!!!!!!!!!!!mi s eraspunde monosilabic:CAS. |

Stai linistita, multumesc ca te-ai interesat, nu are rost sa te stresezi acum si cu asta..ai destule pe cap. O sa o scoatem noi la capat cumva.

Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Am plecat si eu spre casa, cred ca vine iar furtuna la cum arata vremea, sa aveti o seara linistita.
V-am pupat.
Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maitreyi spune:
cori il poti trimite pe mail-ul comun pe care il ai pe prima pagina cand deschizi capitolul 
fetili eu nu ma pricep asa ca pe mine m-ati ametit total da' as vrea si eu sa stiu pt cultura mea generala ce e ala PFA?
-----
Mami de
roza +
20 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi cori il poti trimite pe mail-ul comun pe care il ai pe prima pagina cand deschizi capitolul ![]() fetili eu nu ma pricep asa ca pe mine m-ati ametit total da' as vrea si eu sa stiu pt cultura mea generala ce e ala PFA? ----- Mami de roza + 20 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
PFA = persoana fizica autorizata
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
cori_mic spune:
am trimis si o sa mai trimit si niste carti , dar va rog se poate sa imi dea si mie cineva parola? multumesc mult
Cori
20+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Andreea82 spune:
As vrea si eu parola pentru userul comun, dar cred ca nu pot primi PM. Ce trebuie sa fac?
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 As vrea si eu parola pentru userul comun, dar cred ca nu pot primi PM. Ce trebuie sa fac? |
Activeaza-l: uita-te in stanga sub Profil Personal, la Mesaje Private- de acolo. Pup
Cori
20+ cu
cori_mic spune:
Basescu asta ma ameteste. Ce debiteaza acum ca sunt unii care iau ajutoare fara rost, si daca le taie la toti si la aia care le primesc pe buna dreptare, gata, asa rezolva problema? Deocamdata asta inteleg eu.. 
Cori
20+ cu
kiti2205 spune:
Dupa ce m-am fatait in fel si chip, mi-am primit sutul de avertizare de la bebelina, sa ma opresc. Asa ca ma declar multumita ca nu tb s amai alerg in jurul blocului![]()
Vreau si eu parola de la user-ul comun, va rog
pup
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006