Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)
Raspunsuri - Pagina 19
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Am si topait nitel prin birou, cand nu ma vedea nimeni, si nimic. Cred ca doarme de rupe de la vremea asta... Daca pana diseara nu da un semn, ma apuc sa alerg in jurul blocului, sa vada ca nu e de glumit cu mine si sa faca prezenta. ![]() Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

foarte tare! Daca alergi in jurul blocului sigur o sa iti traga bebe cateva --------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu
nike974 spune:
exista concediu 100%.eu am luat.uita-te pe spatele concediului medical si vei vedea ca sunt coduri.
cum sa nu existe, Doamne iarta-ma?
dar daca ai o interventie chirurgicala, o infectie???????????????????
daca ai pojar in sarcina, gripa, guturai???????????toatew au codul 01.daca ai o interventie chirurgicala, un picior in ghips?
sunt prevazute de lege, draga mea.
nike974 spune:
daca esti in CIC1 atunci e luat ca baza de calcul in CIC 2, pt lunile despre care am explicat,deci nu ar esens chestia cu PFA,decat pt diferenta d eluni intre CIC2 si CIC1
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 daca esti in CIC1 atunci e luat ca baza de calcul in CIC 2, pt lunile despre care am explicat,deci nu ar esens chestia cu PFA,decat pt diferenta d eluni intre CIC2 si CIC1 |
merci
...mai mare deranju....e vorba de nici 2 luni, acum depinde de bebe daca se grabeste sau nu 
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
nike974 spune:
da,dar pe cele 2 luni de diferenta intre CIC1 si CIC2 trebuie sa paltesti CAS,altfel nu iei CIC2.
andr33aaa spune:
dragelor, mai intai va spun ca nu am mai intrat de mult si astazi am stat si v-am citit, si am recuperat cat am putut.
multumesc tare mult fetelor care si-au facut timp pentru urarile de ziua mea, sunteti foarte dragute - recunosc ca nu ma asteptam, dupa atata absenta pe aici.
noi suntem bine, am facut echo la 17-18 sapt si bebe e in continuare 100% baietel, tati e foarte mandru, mami inca se uita cu pofta la rochite si fundite de par prin magazine - dar sunt convinsa ca exista un sens in tot ceea ce ni se intampla, asa ca sunt cea mai fericita mamica din lume.
astept cu nerabdare un semn de la bebe, probabil ca dragul de el a facut ceva pana acum, doar ca... sunt mamica incepatoare si nu l-am simtit.
va pup cu drag pe toate
andreea, 18s+, viitoare mama de andrei
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui nike974 da,dar pe cele 2 luni de diferenta intre CIC1 si CIC2 trebuie sa paltesti CAS,altfel nu iei CIC2. |
Imi iau prenatal....ma duc la serv si le spun ca de fapt nu ma intorc....
....deci se plateste CAS in cele 126 zile
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui nike974 da,dar pe cele 2 luni de diferenta intre CIC1 si CIC2 trebuie sa paltesti CAS,altfel nu iei CIC2. |
Vorbim de lucruri diferite; la mine nu e cazul de CIC1 si CIC2 si prin urmare daca ai concomitent si contract de munca unde angajatorul plateste cas si un Pfa, pe pfa nu are rost sa mai platesti.
Si la calculul indemnizatiei se iau veniturile pe care platesti impozit.
Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
lucianna_83 spune:
ups, nike974, am avut impresia ca mi-ai raspuns mie ce se potrivea
....scuze daca m-am bagat in seama 
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
nike974 spune:
da,dar daca paltesti CAS si pe PFA, atunci si venitul din PFA intra in calculul CIC,daca nu, intra doar pe venitul d ela job.
daca e celebra suna de aprox 6300, atunci iei 4000.

18+ si mami de