Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

m-am documentat.de aceea am facut o pauza.
ati vazut ca am rectificat.dar dupa ce am vb cu cei care au facut legea.ca sa ma asiguripsesc inca o data.

PFA da. supl;imenteaza Cartea de Munca.
din veniturile din PFA sa platesti CAS.

nu luati nimic din presa.
va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Stiti cumva daca la aeroport imi cere o adeverinta de la medic pentru starea de graviditate? Noi plecam vinerea viitoare in Turcia si as vrea sa stiu daca luni, cand merg la medic, sa ii cer sau nu e nevoie.

Clabucel, neaparat sa iei adeverinta si sa o si legalizezi in limba turca. Si eu plec in Turcia pe 1 iunie si asa m-a sfatuit medicul, a avut o pacienta care era cat pe ce sa ramana in Turcia ca nu vroiau turcii sa o lase sa se urce in avion...

Andreea, in 23+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

m-am documentat.de aceea am facut o pauza.
ati vazut ca am rectificat.dar dupa ce am vb cu cei care au facut legea.ca sa ma asiguripsesc inca o data.

PFA da. supl;imenteaza Cartea de Munca.
din veniturile din PFA sa platesti CAS.

nu luati nimic din presa.
va rog

Scuze, o intrebarica (dar cred ca e cam tarziu ca deja am 16 sapt)...sunt in CIC 1 pot sa-mi fac PFA doar daca cotizez CAS-ul? sau nu pot deloc?

si ore se merita sa platesc eu CAS-ul cand si asa nu ma ajuta deloc? trebuie sa ne cumparam noi tot ce trebuie la spital....

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Azi n-a miscat deloc gargarita, adica nu am simtit-o eu deloc...
Sper sa imi dea un ghiont pana diseara, ca incep sa ma stresez.

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Azi n-a miscat deloc gargarita, adica nu am simtit-o eu deloc...
Sper sa imi dea un ghiont pana diseara, ca incep sa ma stresez.

nu te stresa, ca si eu ma gandeam ca nu l-am simtit dar cand m-am asezat pe canapea si am stat aplecata spre fata ca sa butonez aici, s-a simtit inghesuit si imediat a ripostat

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Adevarat s-a inaltat! Am si uitat de dimineata!

Lora ma bucur ca Iustina e mai bine. Sper sa nu te trezesti si tu cu ceva bubite!

Clabuc felicitari pentru semnatura! Mai bine ia adeverinta decat sa-ti para rau si sa strici frumusete de vacanta!
Noi anul asta zicem pas, nu-s suficiente finante si pt bebe si pt dari si pt distractii...

Buburuza iti urez calatorie placuta si vacanta placuta acasa!
Klarisse eu cred ca esti la dieta si nu ne spui. Noi expandam si tu iti mentii siluetele. Pai e corect? :P Bravo tie ca nu esti medic! Asa zic tuturor, e o rusine sa fii medic in Romania!

Maitreyi ai fost cea mai tare cu listele alea! Le-am pus bine intr-un doc si eu!Super!!
Carola bine ai revenit printre noi! Un carut colorat ceva?

Nike cum creste indemnizatia daca ai fost in CM? Nu exista CM platit cu 100% crede-ma pe cuvant. Dupa ultima lege, MF nu are voie sa dea decat 10 zile pe luna de CM si max 30 zile pe an (pt ca se considera ca gravida are deja dreptul legal la cele 126), iar medicul ginecolog
poate da CM cu 100% pe cod de urgenta de internare max 5 zile pe internare. Restul de zile de imternare peste 5 cat si cele 21 zile care pot fi date la externare beneficiaza de 75% din salariu. Tu zici ca daca o persoana e deja de o luna in CM si are de gand sa ramana asa pana la nastere, salariul ei nu se modifica deloc, nu este atacat de cei -25% de care se discuta? Ramane cu 75% din salariul ei de dinainte de CM? Nush daca sunt clara, dar daca aveti informatiile astea as avea si eu nevoie...
Moaaaa cat am scris!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

La mine a misunat gargarita, toata ziua.
De cate ori o simt ca loveste, mangai burtica si vb cu ea

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Nike, daca CAS -ul e platit de firma unde am carte de munca, trebuie platit si pe Pfa? Din cate stiam eu nu. Sunt luate in calcul veniturile pe care ai platit impozit nu CAS. Corecteaza-ma daca gresesc.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

La mine a misunat gargarita, toata ziua.
De cate ori o simt ca loveste, mangai burtica si vb cu ea

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Am si topait nitel prin birou, cand nu ma vedea nimeni, si nimic. Cred ca doarme de rupe de la vremea asta...
Daca pana diseara nu da un semn, ma apuc sa alerg in jurul blocului, sa vada ca nu e de glumit cu mine si sa faca prezenta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Nike, daca CAS -ul e platit de firma unde am carte de munca, trebuie platit si pe Pfa? Din cate stiam eu nu.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Si eu stiu la fel, dar eu ma gandeam ca la mine in perioada asta nefiind platit ar treb sa-l platesc pe PFA....ma insel?

Poze Raul

Mergi la inceput