Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

6275 de ron trebuie trecut pe cartea de munca, adica asta trebuie sa fie media ultimele 12 luni ca sa iei pe 2 ani 4000 d elei.

cum era celebra replica" m-ati ciuruit"!!!!!!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Klarisse, scuze de intrebare dar ce salariu trebuie sa ai pe cartea de munca pentru a primi o indemnizatie de 4.000 ron?(am vazut ca tu esti interesata de acest plafon)

Office cartea mea de munca nu este atat de atragatoare incat singura sa-mi ofere accesul la plafonul maxim, insa am un Pfa in IT cu care imi suplimentez venitul si asa mai cresc sumele.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Klarisse, multumesc de lamurire. e rentabil cu pfa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nike,te contrazic-poti intra fara probleme din CIC 1 in CIC 2..Si cum sa nu poata intra Laly in CIC2,cu 4 luni lucrate intre concedii?!Poate! Mie mi se pare ca fara intentie,ne dezinformam..Mai bine,cine are nelamuriri,intreaba la serviciu/directia muncii..sau chiar aici pe forum,la legislative

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Eu n-am mama/soacra care sa ma ajute si sa stea cu copilul. Cui o sa las copilul de 2-3 luni sa aiba grija de el? plec de acasa la 7 si ceva dim, ajung acasa la 7 seara. Copilul ala nu traieste cu aer si san la 12 ore. Nu rezist eu fara mancare 12 ore, dar el?

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Nu e situatia asa de naspa, daca te intorci mai repede de 2 ani ai dreptul la 6 ore, pana la 2 ani....

si daca o sa fim mai multe mame, eu propun sa facem o cresa mai particulara intre noi, cateva mamici cu mai multi bebei, o scoatem noi la capat

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am sunat direct la juridic.
deci e oficial:
1. CIC2 se calculeaza asa: 85% din lunile de cotizare(4 luni in cazul tau)+ CIC1, ultimele luni, pana la suma de 12 luni.

e batut in cuie...................pe ce exista acum.
sa speram ca asa ramane.

Mergi la inceput

Citat:

fetele mele,
inca o data, iertati-ma, dar CIC nu e perioada de contributie la CAS!
poate aveti alte prevederi in Contractul Colectiv de Munca.
Nu poate constitui baza de calcul din care sa se calculeze CIC 2. trebuie o diferenta de minim 10 luni intre cele doua CIC, de contributie la CAS.

63,75% din media tuturor veniturilor din care s-a paltit CAS in ultimele 12 luni(adica exact aceeasi baza din care se calcula pana acum 85%).

daca nu sunt luni lucrate intre cele 2 CIC....se iau in calcul lunile anterioare CIC 1...+ prenatal....pana se fac cele 12 luni

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:

am sunat direct la juridic.
deci e oficial:
1. CIC2 se calculeaza asa: 85% din lunile de cotizare(4 luni in cazul tau)+ CIC1, ultimele luni, pana la suma de 12 luni.

e batut in cuie...................pe ce exista acum.
sa speram ca asa ramane.

"Egzact!"

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Deci pana la urma CIC 1 se considera venit? eu stiam ca se iau in calcul veniturile impozabile

Si asa a zis ca acum e 85% si inca nu s-a modificat nimic? cu ce anunta astia la TV?

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Pe 14 iunie plecam si noi in concediu
Am inchiriat un apartament intr-o vila in Halkidiki, aproape de plaja, cu bucatarioara si tot ce trebuie. Abia asteeeeeept!!!!!!!!

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Noi am fost anul trecut in Halkidiki, e superb! Unde anume mergeti? Noi am fost in Polychrono.

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

In Vourvourou mergem. Au fost niste cunostinte in zona, au zis ca este foarte frumos, apa limpede si calda, nu foarte adanca, numai buna pentru pitici, tavernele au preturi decente...
Eu am un pitic pe creier cu excursiile luate prin agentii, de 7 ani mergem numai in concedii organizate de noi, discutat direct cu proprietarii de acolo... si a fost foarte bine pana acum.
Acum doi ani am fost in Zakynthos, tot cu apartament inchiriat intr-o vila, aveau o curte imensa, cu loc de joaca, dimineata doar deschideam usa si eliberam fiara in curte, sa alerge, pana pregateam noi masa.

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Super! Nici noi nu agreem agentiile, mereu am cautat singuri cazare pe net si am vorbit direct la pensiuni/hoteluri, oriunde am stat.
Aici am stat noi anul trecut, pe aceleasi considerente - curte unde eliberam "fiarele" - ai fost tare nostima cu asta - ca am fost cateva familii, fiecare cu copii:
http://www.theramvos.com/en/index.htm

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput