Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Oare la Min Muncii toate mamele/potentiale mame au destui bani sa traiasca in CIC? Nu e nimeni care sa se tina tare sa ramana cei 85%?

offffffffffffffffffffff

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Ionela speranta ca raman 85% mai este, insa slaba, pentru ca au taiat de peste tot si ei cred ca e justificat sa ia si de la noi. Totusi e aiurea avand in vedere sporul natural mic si mai ales ca de plafonul maxim beneficiaza 0,28% dintre mamele sau tatii in concediul de crestere a copilului, majoritatea iau minimul.. deci mare economie nu fac ei asa..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, inteleg ce zici tu, dar tot mi se pare aiurea ca vor sa mai ia 25%, sa nu mai zic cat de dezastruos ar fi sa se faca 600lei.
Sincer nu stiu ce o sa fac nu o sa imi permit sa stau acasa, pentru ca am rata de platit, cheltuieli, etc... Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca as putea fi pusa in sit in care sa nu pot sta acasa cu copilul sa il vad cum creste si sa am grija de el...

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Eu n-am mama/soacra care sa ma ajute si sa stea cu copilul. Cui o sa las copilul de 2-3 luni sa aiba grija de el? plec de acasa la 7 si ceva dim, ajung acasa la 7 seara. Copilul ala nu traieste cu aer si san la 12 ore. Nu rezist eu fara mancare 12 ore, dar el?

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ionela , incearca sanu te framanti pana nu se ia o decizie. Nu ii face bine iubirii mici. Da? O sa fie bine, o sa vezi

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ionela, scumpa mea, stai un pic sa vedem ce decizie de ia si ce se implementeaza. Nu te mai gandi acum la toate aspectele negative ca totul e la stadiul de vorbe, ei nu au suport legislativ sa faca nimic pentru moment.
Eu am bocit intr-o seara ca daca se facea 600 de lei trebuia sa ma intorc unde sunt acum si este...ingrozitor..sub toate aspectele..
Dar mi-a zis si sotul meu ca momentan toate sunt vorbe in vant, propuneri.. nu vezi ca zilnic spun altceva?

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Klarisse, scuze de intrebare dar ce salariu trebuie sa ai pe cartea de munca pentru a primi o indemnizatie de 4.000 ron?(am vazut ca tu esti interesata de acest plafon)

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele mele,
inca o data, iertati-ma, dar CIC nu e perioada de contributie la CAS!
poate aveti alte prevederi in Contractul Colectiv de Munca.
Nu poate constitui baza de calcul din care sa se calculeze CIC 2. trebuie o diferenta de minim 10 luni intre cele doua CIC, de contributie la CAS.

63,75% din media tuturor veniturilor din care s-a paltit CAS in ultimele 12 luni(adica exact aceeasi baza din care se calcula pana acum 85%).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Nike, si pentru mamele care nu au 10 luni intre intre ele cum se calculeaza?

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

6275 de ron trebuie trecut pe cartea de munca, adica asta trebuie sa fie media ultimele 12 luni ca sa iei pe 2 ani 4000 d elei.

Mergi la inceput

Da, incerc sa nu ma enervez rau, stiu ca nu ii gace bine iubirii mici, dar nu pot sa nu ma gandesc

Ingerasul meu

Mergi la inceput