esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

activat ,astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

min nis, ce cunoscut imi suna mesajul pe care l-ai primit... sigur, eu il stiu cu alte cuvinte, dar spuneau aceleasi lucruri...
spre deosebire de mine tu ai multiple avantaje. material esti bine si cu el si fara si, in plus, esti departe de el. ar putea functiona ca strategie - daca tot vrei sa lupti, offf Doamne, de ce o fi nevoie sa luptam pt casniciile noastre? - sa nu mai fii asa disponibila. mai ales ca acum ai si argumentul perfect, el ti-a comunicat o decizie a lui in ce va priveste. asadar, ai si tu dreptul sa faci ce vrei cu altcineva, ca si tu esti stresata de casnicie, deh... s-ar putea sa generezi o reactie, desi nu e garantata.. amantele sunt arareori ceea ce par.. si cind prind nitel cheag de "oficiale" parca nu mai sunt la fel de simpatice. oricum, te sfatuiesc sa inchizi discutiile despre voi, sa nu mai ceri lamuriri, sa fii cit mai retinuta si, la propriu, sa-ti construiesti o viata care sa nu-l includa. si, la urmatoarea intilnire, cind o sa vrea sa vada fetita, lasa-i fata si fa-ti de treaba. nu sta acolo cu el, nu-i cauta prezenta.
londra e un oras superb, iar in bucuresti s-au deschis niste terase care iti merg la suflet.. omul asta iti face un cadou acum, iti da timp numai pt tine! stiu ca-ti suna aiurea, dar ia-ma de buna, fiindca am fost acolo unde esti tu acum. si acum imi pare rau ca n-am abordat lucrurile cu totul altfel.
te imbratisez cu putere si mult drag si sunt alaturi tine!
dov, nu banii sau teama de gura lumii il opreste de la divort pe hirtie, ci cred mai degraba ca nu e foarte sigur ca face cea mai buna alegere... va afla cit de curind, totusi..

Mergi la inceput

Buna seara din nou dragii mei
multumesc tuturos care au fost si sunt alaturi de min in aceasta tragedie care m i se intimpla- si la care asist neputincioas caci nu pot face nimic sa indrept ceva.....

nu pot sa va spun decit ca deocamdata TAC,sunt in continuare bbombardata cu sms uri si chair tel -la care nu pot sa raspund ca nu pot fi coerenta ,ma apuca plisul asa ca mai bine nu-,sms uri in care ba imi spune cit de mult ma iubeste ba imi vorbeste de divort,eu una am ajuns la concluzia ca parca sunt 2 persoane in el,care se lupta pt suprematie,dar va las pe voi sa judecati ,publicind in continuare cele mai relevante dintre ele.....mai multe pareri sunt mai bune decit una,mai ales ca eu sunt subiectiva acum....azi l am implorat chair sa mai dea o sansa iubirii nosatre sa ma lase sa ma mut in india,si uite ce raspunsuri am primit:

primul este cel mai recent:
1.Ingerul meu,cu siguranta esti cea mai dulce persoana din lume....doar ca am nevoie sa fiu singur cu viata mea pt o periada...poate curind ma voi recasatori sau nu .......nu stiu inca...nu am inca o directie clara in viata acum....dar ce imi e fff clar e ca vreau sa fiu singur si sa decid ce vreau sa fac cu viata mea...e posibil sa mi dedic restul vietii muncii de caritate aici in india...stiu sigur insa ca vreau sa fiu mereu conectat cu tine,dar nu intr o casatorie...

2.Ingerul meu,mi ai spus cindva ca daca iubesti pe cineva cu adevarat ii lasi sa plece...eu vreau sa ma lasi sa plec....vreau sa fiu liber..poate intr o buna zi ma voi intoarce la tine daca ma vei mai accepta atunci...te iubesc imens si fara sfirsit...

3.Te iubesc imens si te voi iubi toata viata mea....mi ar place sa stiu ca mor in bratele tale peste 40 de ani....

4.europa nu este pentru mine asa cum india nu este pt tine un loc de viata.....vom fi nefericiti din nou daca tu vii aici....acum vreau sa ma despart de tine pentru un timp si poate mai tirziu in viata sa mi gasesc o partenera indiana

-aici fac o paranteza,dupa sms nr 5 si 6 care au fost cam acum 3 zile,cele de mai sus,total schimbate ca de la o alta persona,au urmat,eu cred ca s a intimplat ceva in viata lui intre aceste sms,sunt prea differite in tonalitae....

5.preaiubita mea,tu esti cineva pe care am iubit o si inca o mai iubesc din taoata inima...ma voi lupta ca intotdeauna sa aduc numai zimbet si fericire in viata ta,tu esti inradacinata in inima trupul si sufletul meu....nu ma pot opri din a te iubi la nesfirsit.....

6.Dragostea mea,te iubesc ffff mult,asta e tot ce pot sa spun,promit sa fiu un sot si un tata mai bun de acum,eu sami dau toata silinta...tu esti cea mai importanat pesoana din viata mea tu esti toata lumea mea,te rog iarta am pt toata amaraciunea pe care ti am provocat o....

in fine si multe altele de acest gen....dar in situatia de fata nu are rost sa le mai expun....

sa incerc din nou sa va mai raspund punctual:
1.ilia iti multumesc pt suport am citit povestea ta si am plins si m am recunoscut in ea....nu stiu insa daca conteaza prea mult cealalta,pt mine conteaza ca in ochii lui eu sa mai valorez ceva...ceeace nu cred....ironia face ca vreau nu vreau trebuie sa l vad sa stau in aceeasi casa cu el,sa merg in aceeasi vacanta in antalya si apoi din nou in india tot in vacanta culmea tot in goa-locul unde a inceput totul- si culmea tot in trei iti dai seama ce povara,totul fusese programat si paltit cu mult inainte sa se intimple toate astea,acum nu mai pot da inapoi dar macar sunt fericita pt fata mea care il adora,ca va fi cu el si se vor distra eu,o s atau la plaja cit mai departe si o sa ma prefac fericita si calma....

multumesc esea dulcetica iarina dov buli blackgirl si rufus pt frumoasele ginduri as vrea sa fiu asa de tare sa pot face ce trebui ....inca nu stiu....

nu mai pot dormi noaptea de ginduri,imi tin tel inchis sa nu mai aud sms urile si sa fiu tentata sa i raspund,am scos fix-ul din priza si tot ma obsedeaza sa pun mina sa l sun si sa i pun intrebari,aceleasi intrebari pe care i le pun de o luna si la care refuza sa mi raspunda...

cu bine,min

ps pt cine e tentat sa mi scrie o paote face in siguranat -pt mine- la:

eseculpersonal@yahoo.co.uk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Draga mea, inteleg de ce nu-ti place india. Pentru tine cred ca ar fi mai usor de trait pe luna decit acolo. Mincarea de asemeni. In fine, eu lucrez la job cu multi indieni, am avut prieteni indieni. Sistemul lor de caste e f. bine pus la punct. casatoriile lor sint aranjate. poate sint ei mai emancipati de v-ati casatorit din dragoste. familia lui insa trebuie ca e conservatoare si probabil si a amantei. Nu cred ca vor divorta si se vor casatori intre ei.
Daca se stiau de mici si au petrecut atit timp impreuna de de spanac nu s-au indragostit de atunci si nu s-au casatorit?
Eu nu ma-s duce sa traiesc in India nici daca mi-ar fi oferit statutul de printesa.
Nu mai plinge. Gindeste-te ca si Eliade a avut o escapada cu o indianca. AI citit maytrei?
Lasa-l in pace. Vezit0ti de treaba ta, concentreaza-te pe copil. Uita-l. Ia-ti si tu o pauza de clarificare. nu mai trage de el, nu te mai framinta. Stiu ca e usor de spus dar efectiv nu foloseste la nimic sa te framinti. Si nici sa te muti in india. God forbid!
Si ia-ti si tu un ioubit de care sa stii numai tu. pai ce pisici?

Mergi la inceput

draga monabela
merci de sfat,dar vezi tu tipa e gata separata-nu stiu daca si in acte-dar e libera si bate din picior.....
el e catolic ca mine ea e insa e hindusa dar am multi prieteni de acolo care s au convertit cind a fost cazul....el crede in prostia lui ca e foarte cinsit fata de ea, sa divorteze de mine si sa si oficializeze cumva relatia,asa cel putin cred eu....
iar in ce priveste intrebarea de ce nu s au indragostit/casatorit mai de mult ,eu am vaga impresie ca atunci cind tipa s a separat-cred ca acum 3 ani cind au inceput primele emailuri si sms uri,i a plins pe umar si de aici au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna,el consolind o,nu ar fi primul caz ,sa stii....apoi probabil tipa s a saturat sa traisca in promiscuitate si vrea sa si refaca oficial( adica in fata societatii) viata iar eu ii stau in cale ,cam asta e parerea mea.....

in tot cazul in ceeace ma priveste ,partida e pierduta,insa am de gind sa i spun ca ma duc sa stau cu el citeva luni si sa o las pe fata noastra cu el sa o creasca el si ai lui dupa aceea, si eu sa vin doar sa o vizitez,evident ca nu am de gind sa o fac ,dar vreau sa vad reactia,daca tipa il accepta si asa,e clar ca traiesc oamenii o mare iubire si as fi prea proasta sa le stau in cale....

o sa va tin la curent cu raspunsul lui de indata ce il am

toate cele bune,min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

MIN, aseara, gandindu-ma la ec traiesti, si la faptul ca il vrei...am vrut sa scriu ca exista si solutia asta...pur si simplu sa te duci sa stai acolo...la inceput pentru putin timp, dupa care sa mai amani plecarea inca putin si tot asa...nu brutal...in final, vei avea o reactie, ori alba ori neagra.

cert e ca, nefiind mereu cu el, tu pierzi. e clar ca odinioara te-a iubit, deci te-a placut...distanta nu face bine.

poti reusi cu tenacitate.

si daca esti puternica, si tre sa mergi in vacanta...ba de ce tre sa stai departe la plaja? fii surda la ce-ti spune el, si profita de statutul tau alaturi de el, si scoate-o tu din minti pe-aia...ca nu va mai sti ce sa creada.

si pe urma ramai acolo. fara sa anunti...asa, putin cate putin.

nu stiu, e si asta o varianta.

te bombardeaza cu sms-uri? e clar ca e rupt in o mie...poate si aia l-o pune sa-ti scrie? poate mesajele cu despartirea sunt cele scrise cu ea langa el.

Mergi la inceput

min nis, eu sunt chiar uluita sa vad ca, desi la mii de km distanta si din culturi complet diferite, unii barbati reactioneaza ca dupa un scenariu universal. toate cuvintele din mesajele tale le-am auzit, toate. nu atit de dragastoase, fiindca al meu nu e genul declaratiilor, dar toate spuneau ce-ti spun si tie. si la fel, se schimbau de la o zi la alta. si nimic din ce-am facut eu n-a prea contat, pina cind am inceput sa-l tratez cu indiferenta si a vazut ca pot sa am o viata fara el. si pina cind s-a lamurit singur ce "calitate" de om avea cealalta.
stiu ce-ti doresti acum. ti se pare ca implicarea lui in relatia cu o alta femeie dovedeste ca tu nu insemni atit de mult pt el, or tu vrei sa te iubeasca asa cum il iubesti si tu. cred ca e o abordare gresita, care iti aduce prejudicii tie. pt ca nu e vorba de tine. e vorba de el. exista momente in viata cind, plictisiti de ce avem sau prinsi in prea multe pb, ni se pare ca salvarea vine din alta parte. cind incercam sa compensam ceva ce simtim ca ne lipseste cu altceva. unii cu bautura, altii cu noi preocupari, altii cu infidelitate.. nu incerc sa-l scuz pe el, incerc sa te ajut sa intelegi ca nu e vorba de tine, ci de alegerile pe care le face sotul tau, pt care tu nu esti responsabila.
sigur ca are momente cind regreta si se intreaba daca face bine, dupa care iar i se pare ca merita, ca viata e scurta, e dreptul lui, etc... te vei mai plimba in acest carusel ceva vreme, daca nu il privesti senina si-i spui "viata ta nu e responsabilitatea mea, ia-ti deciziile care iti sunt necesare". pt linistea ta roaga-l sa inceteze cu sms-urile, are cui sa le trimita acum, sa te lase in pace. nu-l ajuta cu sentimentul de vina, nu-i arata ca intelegi ce drama traverseaza, e a lui, nu a ta, sa si-o duca sanatos! eu am fost intelegatoare, tu nu face la fel.
stiu ce povara e ca va trebui sa stai cu el in vacanta, sa fiti in acelasi loc si tu sa nu-l poti privi in ochi.. eu am facut asta zi de zi, caci el era acasa, nu eram in tari diferite.
daca te ajuta cu ceva, sotul meu a incheiat deja de citeva luni relatia cu amanta. si nici acum nu vrea sa-mi raspunda la intrebari, care pe mine ma macina in continuare. de fapt, doar una as avea "cum se mai asteapta sa-l iubesc dupa toate astea?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

ILIA, uof uof...nu raspunde la intrebarea ta pentru ca singura in masura sa raspunda esti tu...uite ca inca il iubesti...de ce? numai tu poti sa raspunzi. iubirea ta e problema ta, asa cum tradarea lui e problema lui.

cat priveste reactia pe care o astepti de la el...nu va veni atata timp cat ttul decurge "normal" in viata voastra, adica si de ce ar face mea culpa daca nu are de ce? barbatii sunt mai simpli, nu au probleme de constiinta decat cand e cazul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

ILIA, uof uof...nu raspunde la intrebarea ta pentru ca singura in masura sa raspunda esti tu...uite ca inca il iubesti...de ce? numai tu poti sa raspunzi. iubirea ta e problema ta, asa cum tradarea lui e problema lui.
cat priveste reactia pe care o astepti de la el...nu va veni atata timp cat ttul decurge "normal" in viata voastra, adica si de ce ar face mea culpa daca nu are de ce? barbatii sunt mai simpli, nu au probleme de constiinta decat cand e cazul.

nu cred, dov asta nu mai e iubire. iubirea te face sa simti lucruri pe care eu nu le mai simt acum. de fapt, nu le mai simt de multisor. si daca n-am plecat inca e din motive pur pragmatice, nu din cauza unor sentimente mistuitoare. de aia am si zis ca fidelitatea lui nu ma mai intereseaza. daca as vedea ca incepe sa-i sune iar telefonul m-ar busi risul si mi-as vedea de treaba mea. asa ca... eu nu pot sa zic ca e iubire. e un compromis, de genul celor pe care am zis ca n-o sa le fac niciodata. ei, iaca... il fac, pt ca deocamdata n-am alta solutie mai buna. dar va veni si momentul ala, fiindca totul se plateste in viata.
min nis, scuze de off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Min, cum adica sa lasi fata la el?
Eu cred ca el e un om de nimic. Nu stie sa spuna un NU elegant. Probabil are dubii cu privire la amanta, de aceea te tine pe tine pe post de rezerva. De aceea trimite sms-uri siropoase (exact ca in filmele indiene, brrrr) sa te tina totusi aproape in caz ca nu-i iese cu ea. Stie ca il iubesti si se foloseste josnic de iubirea ta.
Ar fi bine sa-ti faci frumos bagajele si sa vii acasa, daca te-ai hotarat pentru Romania, sau sa ramai in Anglia, daca nu vrei sa vii acasa, dar in orice caz, sa-ti vezi de viata fara el.
Ti-am mai spus asta, ma repet: te-a inselat, te-a mintit, acum te face stergatorul lui de picioare, pana unde mai vrei sa te mai injosesti?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput