esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Min-nis...nu ai activat pm-ul, as fi vrut sa-ti scriu

Gata ne-am imprietenit, dar gtot nu pot sa-ti scriu emsaj, trebuie sa-ti activez pm-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Imi pare rau de situatia ta, insa pe termen lung, chit ca nu vezi asta inca, este cel mai bine asa! Bravo lui ca s-a hotarat in sfarsit sa clarifice situatia!

Chiar cred ca ai pus botul prea usor la aburelile lui (iti dai seama ca te-a aburit si te abureste la greu, chiar si-acum! ). Pentru mine, are din start o bila neagra: ce tata prefera sa-si creasca copilul departe de el? Chiar nu inteleg deloc, dar deloc, dorinta asta a lui sa stea la distanta de fetita ca un turist (sa-ti vezi copilul odata la cateva saptamani? ce oroare!), pentru afaceri si pentru o fusta, si aia ne/in-disponibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

scuze dar nu stiu cum sa l activez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

da e dureros.....nu stiu inca ce hotarire sa iau,sa lupt in continuare sau sa plec....

nu am nici o sansa atita timp cit el nu mi permite sa vin in india,si dupa sms ul de azi au mai urmat inca citeva in acelsi sens.....deci e hotarit sa nu.....in plus nu pot sa l fortez nici cum...una e sa vincu fetita si pt ea,alta e ca el sa ma accepte in viata lui permanent....si asta probabil il sperie cel mai mult....sa i fiu pe cap permanent,poate ca ca pina la urma ar inrautati lucrurile in loc sa reaprinda flacara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Min-nis...nu ai activat pm-ul, as fi vrut sa-ti scriu

Gata ne-am imprietenit, dar tot nu pot sa-ti scriu mesaj, trebuie sa-ti activezi pm-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

min_nis, acesta nu este un esec al casatoriei "la distanta". Este, pur si simplu, o casatorie esuata. Iar motivul este fara importanta.
E logic sa suferi, de vreme ce-l iubesti; viata va curge, insa, cu el sau fara el.
Te sfatuiesc sa treci mai departe, intr-o noua etapa, devenita obligatorie; poti sa pastrezi cu drag amintirea dragostei tale, sa venerezi trecutul, fara sa-ti otravesti sufletul cu un prezent nedemn de povestea voastra de dragoste. Vei creste copilul vostru, martorul unor zile fericite si vei multumi Domnului ca pentru o perioada, poate nu suficient de lunga, ai fost prin Rai. Sunt surprinzator de multi oameni care nu stiu ce-i aia.
Daca alegi sa traiesti in prezent iar acest prezent iti otraveste viata, mi-a teama ca vei ramane si fara trecutul trait pe "norul tau de fericire".

Te rog sa observi ca mesjul spuselor mele nu este "lasa-l, divorteaza...", ci treci mai departe si lasa lucrurile sa curga. Sunt convins ca, asa cum te-a gasit in Bucuresti, va mai gasi drumul inca o data...daca chiar isi doreste.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Min-nis imi pare rau!
Orice ti-ar spune incearca sa nu te lamentezi la telefon.Fii tare! E clar ca aia a insistat si a reusit.Lasa-i sa se mute in impreuna.Multi constata ca alt farmec avea relatia in clandestinitate,dar intre birou si stat cu copii celeilalte s-ar putea sa aprecieze mai mult ce-a avut si nu i-a mai trebuit. Nu e o regula neaparat si deasemenea nici tu poate n-o sa te mai multumesti cu ce e dispus el sa ofere.Fii demna si ferma!Mai bine nu vorbi o vreme decit sa te vada slaba,suparator de insistenta si melodramatica.
Eu as mai sta cu luatul deciziilor, in starea asta de soc si stres.Nici chiar tu nu trebuie sa le faci pe toate!Asteapta sfirsitul scolii si ia-ti mai bine o vacanta frumoasa.Dupa cum stii nici Romania nu-i Anglia ,asa ca daca ai servici acolo,fata are scoala ,de te apuca dorul ,vii acasa si apoi vei constata ca parca era mai bine la Londra. Lasa,timpul le rezolva pe toate...
Daca fratele lui e acolo ,inseamna ca ai pe cineva care sa-ti fie aproape.Daca simti ca te apuca depresia ,intra aici si mai stam de vorba sau scrii pe privat tot ce ai pe suflet si nu poti spune in alte circumstante.Apesi PM rosu de pe banda de sus.Pe al tau il activezi de la profilul personal.
Capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

ufff, urat mesaj...

trebuie sa vezi ce anume il opreste de la a vrea divortul pe hartie...banii, discreditarea in ochii celorlalti...ceva e, ca altfel, la cat de indragostit e de cealalalta, sigur divorta si "on paper".

eu nu i-as da niciun raspuns, pur si simplu as disparea din viata lui. adica si de ce m-as mai duce sa-l vizitez? daca vrea sa-si vada fata, sa caute o lume intreaga pana o gaseste.

dar, asa cum zicea si Rufus...sunt putini cei care cunosc, chiar si pentru o perioada delimitata, ceea ce ai trait tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Min nis, ai una dintre cele mai frumoase si triste in acelasi timp povesti scrise pe DC.

nu stiu ce sfat sa-ti dau acum, am intrat doar sa-ti spun ca te incurajez, iti sunt alaturi virtual si-ti tin pumnii sa iei cea mai buna hotarire pt tine si fetita ta.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rufus, realist si elegant!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput