esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Conchita , gandim la fel, parca mi-ai furat cuvintele....

Of, Min, deja nu vroiam sa mai intervin, tu nu erai pregatita sa auzi ce spun, pentru ca se vedea ca ii gasesti tot felul de scuze, ca traiai prin mesajele lui, ca sperai ca ii va veni mintea la cap, ca totul nu e dacat un vis urat, intr-un cuvant ca il iubeai inca, exact ce punctase si Conchita, eu te-am avertizat insa de la inceput ca lucrurile pot lua o turnura urata, ti-am spus sa fii pregatita de orice, sa iti faci lectiile din timp, inclusiv avocat, plan de bataie, sms-urile lui n-au fost decat abureala ca sa aiba el timp sa puna la punct lucrurile in India....si iata ca s-a adeverit ce avea el in cap.

Nici eu nu cred ca nu stia ca ii expira viza, are el ceva de facut in India care nu suporta amanare, ceva mai important decat propriul copil...trist

O idee perfecta sa vii acasa in Romania, sa fii printre ai tai, sa schimbi putin mediul, poate te poti linisti ca sa poti gandi mai clar si sa iti incarci bateriile pentru o eventuala lupta cu el...doar in India poti divorta conform actelor? ca daca spui ca e asa bogat si influent pe acolo, nu stiu ce poti face...important e sa fie un tata adevarat si sa isi ajute in continuare fetita

Si eu intrebasem cati ani aveti pentru ca ati trait intra-adevar o poveste de dragoste adolescentina, dar dragostea n-are varsta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Ce nu inteleg eu,este de ce spui ca locuiesti de 8 ani in londra,cand anul trecut cautai scoala pentru fetita si spuneai ca esti de putin timp venita?

stoian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Citat:
citat din mesajul lui min_nis

nu stiu ca sa fac ,sa ramin acolo in aug cind merg cu fetita in vac la tatal ei sau sa plecam acasa?ce sa fac cu avocatul aici,cred ca trebuie sa iau unul local si el va manipula pe toti ca sa cistige el pt e foatre bogat influent si puternic si luma il respecta si l ajuta....

daca pana in luna august se initiaza tot procesul de divort, eu nu as pleca cu copilul in India. desi mi-as face lectia despre divort international, cu cetateni nascuti undeva, rezidenti altundeva, tot mi-ar fi teama, ca nu cumva sa existe o stipulare pe undeva, care sa spuna ca in timpul procesului, pana la definitivarea custodiei, copilul trebuie sa ramana in India/ cu tatal, whatever. deci eu as lasa-o mai moale cu mersul acolo. cel mai safe mi se pare sa ramai in UK, aici unde copilul are scoala, prieteni, viata sociala. pentru vacanta scolara as face planuri sa vin in Romania, sa vina tatal in UK si sa distram impreuna copilul, ca doar exista locuri frumoase sin in UK, sa mergem in alte tari in vacanta, la mare, la soare. dar nu as pleca pe teritoriul lui, cu copilul dupa mine si cu o stare civila incerta. (dar eu cred ca sunt sub influenta unor filme, cu copii rapiti, femei schestrate....oricum, mai bine sa previi astfel de situatii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

draggii mei asa ma bate un gind da dau o fuga inopinata in india fara stirea lui,sa las fetita in buc la mama in van din midsummer si sa l iau un pic la scuturat ,si sa vorbesc si cu avocat .am un prieten de nadejde pe care as putea sa ma bazez stau la ei si sa mi aranjez intilnirea cu av.
Pe el l as anunta dupa.ce parere aveti?

Stoian, da ne am mutat cu totii din suburbs in centru, ma scuzi ca nu ti dau detalii,caci cumnatul meu si a schimat jobul anul trecut si noi intotdeauna ne am inteles f bine si am locuit aproape unii de altii ,mai ales din cauza copiilor.eu in job ul meu sunt freelance deci mi am schimbat doar reteau pe zona.nu ca as avea ceva impotriva,dar asta e singurul tau comentariu la topicull meu?
Multumesc totusi pt interes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Eu ti-as spune" GO FOR IT"! Ultima carte! De ce nu!
Insa fara milogeli! Te duci mandra de tine si tare pe pozitie...fata o ai tu, nu te poate ameninta cu asta si nici nu cred ca-si doreste copila cu el!

Vrea libertate..ok, dar dupa muzica ta va dansa! totul are un pret!
Zici ca fata isi dorea casa cu gradina...poate e momentul ca taticul sa i-o faca cadou! ca tot are cu ce, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

adica toata povestea asta e inventata? haide mey ce d-zeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

dov care poveste e inventata?

si da tare ma bate gindul sa ma duc in secret....uf nu dau deloc de soacra mea la tel si tare vroiam sa ma sfatuiesc cu ea....
cumnata meu de pilda zice ca sa nu ma duc ca o s al infurii si mai rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Nu are cum sa fie fericit ca-si vede tatal cu aia. Veci. Ce e asa de greu de priceput?

Si da, nu are de ce sa intre in contact cu femeia aia. Deloc.

demonizarea femeii, traditie veche asta. daca e sa duci morala pana la capat cu intransigenta, atunci nu ar trebui sa-si vada tatal deloc, pentru ca TATAL a comis adulterul. tu nu esti maritata cu femeia aia, nu are nici o obligatie fata de tine, dar tatal, da. avea obligatia sa te respecte, chiar in lipsa iubirii, si sa se desparta mai intai de tine, apoi sa se cupleze cu aia.

deci argumentul tau e subred, nu pedepsesti un outsider pentru ca nu ai curajul sa fii dreapta cu sotul. e si o denumire pentru actiunea asta, cand te porti cu o terta persoana asa cum ti-e teama sa te porti cu vinovatul real, dar am uitat cum se zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

offtopic: Am si eu o intrebare: unde s-a evaporat mesajul scris de Happy in Two?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ann1907 spune:

Eu zic sa te duci, o sa-l infurii in prima faza dar si sochezi.. o sa isi dea seama ca are de-a face cu o femeie hotarata si care stie ce vrea.. cred ca nu te-a stiut asa inainte...

Si nu vorbi cu soacra, mergi acolo si vorbeste cu un avocat in primul rand, si vezi cum poti sa iesi cat mai bine din circul asta.. asta trebuie sa iti fie scopul acum..

Succes!

Mergi la inceput