esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_lucia

offtopic: Am si eu o intrebare: unde s-a evaporat mesajul scris de Happy in Two?

Buna intrebare,am crezut ca nu vad eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu l-am sters. Am zis ca e mai bine sa nu ma bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

am vorbit acum iar cu prietenii mei din india cei de care spuneam ca ma vor sprijini si am aflat dupa legea lor ,copilul ,ca si la musulmani,mai ales ca e fata,apartine familiei sotului,mi a picat cerul cind am auzit,indifernet ca e cetatean strain sau ca s a nascut abroad.....ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

1) in mesajele lui legate de divort, pomeneste ceva despre copil, ca l-ar vrea?

2) Nu te duci sub nici o forma acolo, doar acolo ti-l poate lua. Daca face figuri, te opui divortului, pana gasesti o solutie.

3) ii spun clar ca daca vrea sa divorteze sa semneze acte in care sa se specifice ca este de acord ca, copilul sa ramana in custodia ta, ca iti va oferi lunar o anumita suma de bani, etc.

In conditiile date, eu nu as mai merge cu copilul in India si nu as trimite copilul acolo. Ai mare grija.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

nu crinuta nu spunea ca vrea sa creasca el copilul,in sms uri nu nici la tel,dar mai stii,cuiva cred ca i ar conveni sa nu mai trimita bani niciunde.....

cind am initiat o discutie despre renta anuala pt fata s a enervat si azis ca nu e cazul sa i amintesc eu ca nu si lasa el copilul pe drumuri
iti dai seama ca l a divort nu va avea incotro si va trebui sa vorbeasc despre asat

Mergi la inceput

Eu am impresia ca nu vrea nici copilul. Pai daca aia are deja, crezi ca ea va fi de acord cu copilul lui? El de aia va vrea prin preajma, ca din cand in cand, macar in aparenta sa pare ca e tata bun, dar fara a avea responsabilitati, fara sa se implice.

El nu e dator sa iti dea o renta si tie? Doar copilului?
Mai, dar daca e bogat, cum isi permite sa faca fite?

Crinuta si minunea ei

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Cauta-ti urgent un avocat beton.

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput

Trimis la: - 19/05/2010 : 21:50:04
--------------------------------------------------------------------------------

.
mai mie personal imi vine greu sa mi l imaginez locuind intr o casa cu o droaie de copii-si crede ma ca ii cunosc pe copii,sunt cam....sa zicem rebeli?-iar domnul meu e din fire super lenes si comod si cind vine acasa de la servici e rupt si adoarme imediat,noi l am prtejat mereu ,sa vedem cum o sa se descurce cu droia de copii

mie personal mi spus ca viitoarea lui sotie av trebuie sa acepete facptul ca el iubeste f mult fata si ca are inca multa afectiune pt fosta sotie,acum nu stiu ,poate minte ......
nici nu vreau sa ma gindesc ca mi v alua fata

sa dovesdesca ca e un tata bun? cui sa dovedeasca?

stiti ce ma uimeste f mult este ca tipa seamna intrucitva cu mine si ca fire cred si mai ales ca fizic.....sa fie o coincidenta sau de aia m a si ales atunci ?

dupa lege da ar trebui sa mi dea si mie.....dar india e o tara corupta si cu o spaga poti schimba multe cum ar fi valoarea cistigurile anuale,acunderea proprietatilor,etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Imi cer scuze min_nis,n-am vrut sa par nepoliticoasa...in ceea ce priveste situatia ta,imi pare foarte rau,ti-am urmarit povestea si ma doare sufletul,mai ales pentru cea mica.Si eu am trecut prin ceva asemanator,acum 3 ani,in sensul ca l-am prins pe prietenul meu cu alta,l-am iertat.Cu toate ca avem un baietel si a trecut atata timp,tot ma gandesc ca ar putea gresi iar.Fetita nu cred ca ar putea sa ti-o ia,pentru Dumnezeu traim in secolul 21,ce judecator intreg la minte ar da copilul unui tata adulter?Nu cunosc legile,dar trebuie sa divortati acolo unde a fost incheiata casatoria,in cazul tau in India(scuza-ma daca gresesc)?Nu te pot ajuta cu prea multe,nu am nici varsta,nici experienta necesara,dar sunt alaturi de tine!

stoian

Mergi la inceput

cryss oana esti de admirat ca l ai iertat si sunteti impreuna,dar cel putin el te a ales pe tine ceace nu s e intimpla in cazul meu
pai nu cred ca ai inteles el vrea sa divortam de comun acord si sa nu spun nimic in instanta despre adulter si in cazul asat legea indiana e clara copilul apartine familiei sotului .
da in india trebuie sa se faca divortul caci acolo ne am casatorit
multumesc

Mergi la inceput