esecul unei casatorii la distanta
Raspunsuri - Pagina 21

crinuta spune:
Ce tupeu nemarginit sa ai, sa iti bati joc de sotia ta, sa o inseli, sa planuitesti separarea, iar in acelasi timp sa ii trimiti sms-uri de dragoste??
Ce s-ar intampla daca tu te opui divortului, doar asa, de forma? Vreau sa stiu ca idee, ai putea sau nu?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

dov spune:
eu ti-am zis ce ai de facut, si ca prea se agata el de "linistea" ta si de ne-venitul tau acolo. astia o coc de mult.
ce as face?
ce ai face?
trage aer in piept si ia-ti 3 zile de "rumegat", acum stii clar. mergi in timpul asta si la un avocat ca sa stii ce patesti daca ei reusesc sa dovedeasca parasirea ta de domiciliu, desi e de 2 lei, dar ma rog. adica ce patesti din punct de vedere financiar.
daca te inhami la lupta, ia-ti avocat, fa-ti bagajele si te muti. dar asteapta-te la lupta nu gluma.
daca nu...ai grija ce pierzi, si aici ma refer la bani. ca in rest...

buli spune:
atunci poate sms-urile amoroase is viitoare "dovezi" de-ale lui ca a incercat sa faca totul pt casnicie
nu mai tin minte, ai si ceva scris despre divort, sau in scris numai amor si divortul e verbal?
oricum, daca el asta vrea, n-ai ce face, elibereaza-l si elibereaza-te cit mai repede. ce sa mai faci cu el? nervi doar :(
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

mya_jaan spune:
pai daca ma opun el tot divorteaza, ca si aici,imi intenteaza divort peorice motiv incepind de la nepotrivire de caracter pina la parasire de dom.
da am toate sms in care scrie de divort

delphin spune:
sper ca ai salvat toate mesajele lui catre tinte...TOATE! Sunt dovada ca nu ai parasit domiciliul conjugal!
Un avocat bun si arata-le ce poti...diplomatic!

mya_jaan spune:
nu stiu ca sa fac ,sa ramin acolo in aug cind merg cu fetita in vac la tatal ei sau sa plecam acasa?ce sa fac cu avocatul aici,cred ca trebuie sa iau unul local si el va manipula pe toti ca sa cistige el pt e foatre bogat influent si puternic si luma il respecta si l ajuta....

buli spune:
pai ce poate cistiga el?
sa nu-ti dea bani pt copil?
daca nu vrea tot nu-l poti obliga - sau ma rog, foarte greu.
sa divorteze repede? - as zice ca in mom asta e si in interesul tau.
doar custodia la fetita sa fie motiv de santaj, altfel nu vad ce.
ai zis singura ca nu stai in banii lui, asa ca ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

delphin spune:
MIN mai e pana in august, vei vedea tunci ce si cum...pana una alta documenteaza-te despre divort...
Unde v-ati casatorit...parca ai spus, nu-mi mai amintesc. In India si ati transcris casatoria in ro sau invers?
Intereseaza-te ca sa nu te ia ca din oala si sa te abureasca...Acum nu mai esti matza indragostita...esti leoaica care trebuie sa-si apere puiul! Deci capul sus...stiu, e usor de zis...insa nu e vreme de lins ranile acum!

ilia_99 spune:
aici m-ai incuiat min, ca nu stiu cum sta treaba legala in India. dar de acuzat ca ai parasit domiciliul o poate face oricind, caci are martori pe toata lumea ca tu nu stai in India, asa ca aici nu stiu cum s-o joci. si daca incerci sa demonstrezi ca e mai bine pt fetita in UK si ca a fost o decizie de comun acord, poate sa minta si sa spuna ca el n-a fost de acord cu asta.
te sfatuiesc cum au zis si fetele, ia legatuta cu un avocat, vezi ce mai poti face pe partea financiara pt fetita si... gata! ureaza-i de sanatate! cred ca e tot ce mai poti face. n-ai grija, ii va veni nota de plata si lui pt toata mizeria asta. nimic nu e gratis!
te imbratisez!

dov spune:
daca de la bun inceput ati locuit asa, si practic el era cel cu naveta...care domiciliu ai parasit? in fine, te duci acolo, vezi care e atmosfera, si mergi la un avocat si-acolo. acum e greu de zis ceva. mergi si-n uk la un avocat tre sa fie d-astia pe inetrnational. fir-ar sa fie!
dar sa nu disperi, ca de fapt, situatia e aceeasi. doar ca acum ai aflat mai multe amanunte. pana una alta, de la sms-uri incoa' se pare ca s-au mai cumintit. le e ciuda ca ai de gand sa suferi si sa lupti.