esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

mai iasmine nu te supara si nu ai de ce sa zici bye subiectului ca de aia e forum sa ne spunem toti parerile si fiecare sa ia ce i mai bun din ce se spune,

si cred ca e firesc pt copil s a tina leg cu tatal dupa divort in fond nu copilul divorteaza,nu?
pt copil e tatal lui ,bun sau rau de duminica sau de marti,e cel pe care l a cunoscut si iubit drept tata!
iar daca tatal vrea sa fie in cont parte din viata copilului sau atat cit poate,mai des sau m ai rar ,eu tot l as lasa,decit sa creasca singur si sa si stie ca mama nu i da voi sa si mai vada tatal....

sigur situatia e alta cind el ,tatal nu mai vrea sa stie de copil...

cit despre a cunoaste si accepta o noua sotie a tatalui,eu nu vad nimic rau nici in asat,mai ales daca tipa ar fi o pers atragatoare pt copil si ar sti s se faca placuta copilului,ar putea incepe prin a fi prieteni inntii,si poate in timp de ce nu,de pilda in cazul meu,cin fetita mea ar creste mai mare un pic sa paote sa calatoreasc singura si sa si poarte un pic de grija singura,eu i as da voie sa petreaca timp in casa lor,pina la urma trebuie sa se obisnuiasca cu idea ca tati are o familie noua,nu putem sa i ascundem asat la nesfarsit....

cam asat i parerea mea....

acum poate cumva leg de topicul asat,pt fetita mea am o veste proasta,caci tocmai am primit un tel de la el in care ma informeaza cu parere de rau ca venirea lui aici se va amina cu destul de mult in cond in care visa de uk pt care tocmai a aplicat din nou -caci cea veche expirase-dureaza in india cam 26 de zile lucratoare.....o sa mi fie greu s ai explic asat in cond in care ea mititica numara pe degetelele ei scumpe cit mai are tati pina vine si il intreaba mereu la tel de ce numai vine odata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

uof uof.

Mergi la inceput

stiu draga dov,ma doare sufletul pt ea,am hotarit sa trag o fuga pina in bucuresti macar sa si vada bunicii si prietenii,asa in cit sa nu simta ca trece mult timp aici doar cu mine......avem midsummer term la sf lui mai o sapt,asa ca nu mai stau pe ginduri,plus sa si vasa si ea noua casa cu curte cum si adorit mereu aici si nu am putut sa i ofer,in viitoor ne gindeam sa ne mutam la o casa cu curte dar intre timp a intervenit chestia cu separatul si nu mai e cazul....

las ca trecem noi cu bine peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pai in conditiile astea iei fata frumusel si mergeti sa-l vada pe tati. Fara sa-i ceri voie de vizita, dar sa te asiguri ca e in "zona".
Daca tot aveti apartamentul vostru...si scurt...o saptamana.
Tu esti doar cetatean ro.? El are doar cetateniea lui si atat? Cum face afaceri in UK, sub ce statut.
Si tare cred ca e cusuta cu ata alba...chiar nu stia de atata timp ca are sa-i expire visa?
Ce facea daca avea o afacere urgenta in UK? sau daca tu esti spitalizata, cum face sa ajunga la fata, caci doar e tatal, nu?

eu una m-as duce acolo, uite si te ciuda, na! Sa-si vada fata tatal si bunicii!

Inteleg ca te porti cu oul cu el ca sa asiguri viitorul financiar al fetei, dar...eu cred ca prea te crede"prostuta"(sa-mi fie cu iertare) si fara "coloana vertebrala" cum se zice!
Pai ce, trebuie sa-i ceri voie lui sa mergi acolo? Pune piciorul in prag si spune-i vreo doua ca prea se intinde!

Hai ca se poate, capul sus!

Mergi la inceput

cineva ma intreba mai sus citi ani avem,el are 45 si eu 41,ce vreti ne am casatorit tirziu...si se zice ca cele mai durabile casatorii sunt alea facute tirziu,well asat nu face decit sa mi confirme cele ce spuneam mai devreme,acum inteleg multe lucruri pe care mai devreme nu le vedeam.....spre exemplu toata lumea a fost f surprinsa cind el s a casatorit,nu cu mine ,ci in general ,caci toata lumea il stia celibatar convins,dupa o mare deceptie,despre care si el mi a spus la inceputul casatoriei,dar noi tot glumeam pe tema asat si el multumea in fiecare zi pt ca ma are in viata lui si e fericit si complete acum......useless to say ca mai tirziu ii spunea ei in sms uri,cit de mult inseamna ea in viata lui si ca nu are cuvinte sa i multumeasca si sa i spuna ce importanta e ea in viata lui...

ei multe alte chestii despre care mi am dat semna acum ,dar in fine....
cu drag,min

Mergi la inceput

draga delphin,

Pai in conditiile astea iei fata frumusel si mergeti sa-l vada pe tati. Fara sa-i ceri voie de vizita, dar sa te asiguri ca e in "zona".
Daca tot aveti apartamentul vostru...si scurt...o saptamana.
Tu esti doar cetatean ro.? El are doar cetateniea lui si atat? Cum face afaceri in UK, sub ce statut.

nu pot sa merg la el inca ,fata termina scoala pe 20 iulie ,asa eaici

eu sunt cet rom,si rezident aici de 8 ani,el e cet indian si rezident roman de 10 ani,nu face el ,face firm alui si partenerul lui de afaceri care are cetatenie uk.

Si tare cred ca e cusuta cu ata a

lba...chiar nu stia de atata timp ca are sa-i expire visa?
Ce facea daca avea o afacere urgenta in UK? sau daca tu esti spitalizata, cum face sa ajunga la fata, caci doar e tatal, nu?

habar nu am,a fost nepasator sau ce zic,poate minte pur si simplu.....

eu una m-as duce acolo, uite si te ciuda, na! Sa-si vada fata tatal si bunicii!

Inteleg ca te porti cu oul cu el ca sa asiguri viitorul financiar al fetei, dar...eu cred ca prea te crede"prostuta"(sa-mi fie cu iertare) si fara "coloana vertebrala" cum se zice!
Pai ce, trebuie sa-i ceri voie lui sa mergi acolo? Pune piciorul in prag si spune-i vreo doua ca prea se intinde!

poate ai dreptate dar cu el nu faci treaba cu pusul piciorului in prag ,e genul care se incapatineaza si mai tare.....mie un pic lehamite sincer......
Hai ca se poate, capul sus!
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu a afirmat nimeni ca se incepe apocalipsa impotriva tatalui, nici ca privam copilul de prezenta tatalui.
Acum vb la modul general sau cum? Pt ca, in cazul unui tata decazut moral, este o binecuvantare pt copil sa nu fie in prezenta lui.

Daca nu mai poate tatal de dragul copilului, gaseste el solutii sa isi vada copilul fara sa fie individa prezenta. De ce? S-a tot explicat si iar repetam. Pt ca un copil care isi vede tatal cu alta femeie va fi confuz, revoltat, si asa e si firesc sa fie.
Ca sa nu mai zic ca individa poate sa nu accepta/doreasca prezenta copilului in casa, ceea ce ar fi de dorit.

Nu Min_nis trebuie sa gaseasca solutii, ci cel care a provocat situatia asta. E strict problema lui.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui min_nis

cineva ma intreba mai sus citi ani avem,el are 45 si eu 41,ce vreti ne am casatorit tirziu...si se zice ca cele mai durabile casatorii sunt alea facute tirziu,well asat nu face decit sa mi confirme cele ce spuneam mai devreme,acum inteleg multe lucruri pe care mai devreme nu le vedeam.....spre exemplu toata lumea a fost f surprinsa cind el s a casatorit,nu cu mine ,ci in general ,caci toata lumea il stia celibatar convins,dupa o mare deceptie,despre care si el mi a spus la inceputul casatoriei,dar noi tot glumeam pe tema asat si el multumea in fiecare zi pt ca ma are in viata lui si e fericit si complete acum......useless to say ca mai tirziu ii spunea ei in sms uri,cit de mult inseamna ea in viata lui si ca nu are cuvinte sa i multumeasca si sa i spuna ce importanta e ea in viata lui...

ei multe alte chestii despre care mi am dat semna acum ,dar in fine....
cu drag,min

Eu te-am intrebat ce varsta are.
Sincer, din felul in care scrie, din reactiile lui nu i-as da mai mult de 28 de ani....

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

ok ,dragii si dragele mele ,s a spart buba!!!!

stiti cind va spuneam mai demult ca am rugat o prietena intima sa se intereseze discret de statutul tipei?
ei bine azi m a sunat sa mi dea "raportul",deci,tipa e separata/divortata clar,de mai mult mai mult de 3 ani ,si are citeva relatii la activ,se spune despre ea ca merge pina in pinzele albe sa obtine ce si doreste si calca peste cadavre si nu i pasa ce zice lumea ,are 2 copii unul de 5 altul de 9 ani,si actulamente e in relatie de amor cu o persoana importanta,( big time guy-au fost exact vorbele ei) deci e clar ca e el,o s a mi confirme mai tirziu cind ma mai suna o data.

recapitulind:
-asa se explica de ce nu ne primeste inapoi sa ne mutam in india definitiv
-are clar intentii serioase cu ea si trebuie sa dov lumii ca eu am parasit domiciliu ca sa poata legal intra in perioada de separare
-prietena mea are impresia ca ei au inceput sa raspindeasca zvonuri prin prietenii ca titul s a destramat din cauza mea si mai ales de parasire de domiciliu

astept pareri
cu drag min

-divortu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ok min, acum am inteles...poate ca e asa cum zice el...Intr-adevar un pasp. roman inca poate pune probleme in viata de zi cu zi, la fel cum si un pasp. indian.

Fie si asa!

Fa ce ti-ai propus, du-te cu fata la Buc., petreceti timp cat mai de calitate si reveniti cu forte noi!

Curaj!

Editez caci intre timp a aparut mesajul tau...Singura solutie e sa mergi acolo si sa ajungi cu el la o intelegere financiara, daca tot raspandeste zvonul ca tu ai plecat!
Sau cand vine..trebuie sa-ti joci ultima carte pt. viitorul tau financiar...caci inapoi se pare ca nu-l vei mai avea. Cu parere de rau pt. tine!

Si acum mi-a ticait ceva..si daca e asa "big-guy" el asteapta 26 de zile dupa viza? Miram-as!!!

Mergi la inceput