MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Ia sa-mi ziceti voi cum sa determin sotul sa nu mai manance margarina? |
cumpara numai unt(e muuuult mai sanatos....ce spun astia la tv cu vitaminele lor din margarina..well sa vad io unu vitaminizat de la margarina..are o compozitie chimica= cu plasticul, ma seca cumplit reclama in care nadia comaneci spune ca ii da pustiului ei...YEAH RIGHT)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Somleac spune:
Na, am calcat pe bec.
Deci P : doua saratele si o felie de chec, bineanteles neconforme
C: ciorba de burta ( asta habar n-am cum e, monti sau nu)
G : o sa mai mananc niste capsuni
Cred ca am racit. Am luat-o de la al meu.
Andanii incearca sa te cauti si tu cu hormonii. Cine stie ce vei afla.
Am obtinut certificarea ISO asa ca ce mai conteaza o abatere nu?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
melany72 spune:
Brandushik, eu cumpar unt, dar si el cumpara...margarina!!!
Somleac felicitari!! Ai grija cu raceala, ia repede vit C .
brindusik spune:
citat din mesajul lui melany72 Brandushik, eu cumpar unt, dar si el cumpara...margarina!!! Somleac felicitari!! Ai grija cu raceala, ia repede vit C . |
da-i sa citeasca http://www.sfaturimedicale.ro/untul-versus-margarina.html si pune-i poze cu oameni cu cancer pe frigider(cum is pe pachetele de tigari)
ninha, catalishka, alinam, ymca voi nu serviti raport la kg?
meniu azi:
MD:lapte cu fulgi de ovaz si lapte cu cafea
G+P: 1mar, 1 castravete, saratele, 2 patratele cioco
C: o farfurie de anansa
G: Rontait la seminte negre
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Descoperire:
intru intr-o marmacie din lantul catena si vad produse "michel montignac". bineinteles ca-s scumpe rau (ex. 44 lei 200g cioco, 14 lei 500g de paine tip Vita star ). dar e bine de stiut ca au inceput sa se aduca si la noi.
Mai aveau cous-cous, glucoza si... nu mai stiu!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusik
da-i sa citeasca http://www.sfaturimedicale.ro/untul-versus-margarina.html si pune-i poze cu oameni cu cancer pe frigider(cum is pe pachetele de tigari) ninha, catalishka, alinam, ymca voi nu serviti raport la kg? meniu azi: MD:lapte cu fulgi de ovaz si lapte cu cafea G+P: 1mar, 1 castravete, saratele, 2 patratele cioco C: o farfurie de anansa G: Rontait la seminte negre Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
ce raport mai, io oi raporta raport cand oi avea ce...pana atunci stau pe loc fir-ar sa fie...si-s tare deprimata din cauza asta, mai tb sa si invat si nu am nici chef nici putere nici creier pentru asta, imi vine sa mananc intr-una....
de vineri ma exliez la mama la tecuci o saptamama ca sa vad poate o merge mai bine invatatu daca sta ea mai mult cu Razvanelu'...sper sa mearga ca pe 11 si 14 iunie am de dat examenele astea pe care sper din suflet sa le iau....
produse MM se gasesc si la Fonzi (cel putin la cel de pe Banu Manta sigur, acolo au si diverse alte chestii gen naut linte faina de naut de la Solaris Plant), dar da sunt extrem de scumpe cele MM.
va pup sper sa revin mai optimista, oricum sa stiti ca citesc zilnic dar putere de scris...IOC, ca n-am cu ce ma lauda......
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
ariel_7000 spune:
neata! la mine a fost o eroare luni la cantarire...banuiesc ca tona de apa retinuta a fost vinovata, caci azi am 68.3 kg si mi-e greu sa cred ca am dat 1.7 kg in 2 zile!!!
mon, mai zicea o fata de la noi de la "randunele" ca a vazut in oras produse montignac, o voi intreba si revin cu info.
Acum, va fac o mica cinste, monti sau nemonti, dupa cum doreste fiecare, eu cer azi dezlegare de la nenea Monti, sa ma lase si pe mine sa gust una alta, fara a face excese
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Catalishka spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 neata! la mine a fost o eroare luni la cantarire...banuiesc ca tona de apa retinuta a fost vinovata, caci azi am 68.3 kg si mi-e greu sa cred ca am dat 1.7 kg in 2 zile!!! mon, mai zicea o fata de la noi de la "randunele" ca a vazut in oras produse montignac, o voi intreba si revin cu info. Acum, va fac o mica cinste, monti sau nemonti, dupa cum doreste fiecare, eu cer azi dezlegare de la nenea Monti, sa ma lase si pe mine sa gust una alta, fara a face excese mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
pai? e ziua ta? daca da
copii tai is nascuti in ani diferiti da' in aceeasi zi?...super tare
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
brindusik spune:
Catalishka pentru ca razvi a tau e in aceeasi zi cu mine, si ptr ca ca suntem din acelasi judet...te iert si te trec cu un ...da asta ashea ca esti si stresata