MONTIGNAC(139) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 13
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik Catalishka pentru ca razvi a tau e in aceeasi zi cu mine, si ptr ca ca suntem din acelasi judet...te iert si te trec cu un ...da asta ashea ca esti si stresata Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
da' de ce mei? ca io is cuminte da nu se duce-n jos.....de unde esti din GL?
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
maya_m spune:
ce mai faceti voi?la noi e un frig si ploua si nu se mai opreste si mi-e frica sa nu dau iama in frigider pe baza depresiei meteo MENIU
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ymca spune:
citat din mesajul lui brindusik ninha, catalishka, alinam, ymca voi nu serviti raport la kg? Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
eu voi servi saptamana viitoare un raport; saptamana asta sunt mofturoasa si nu servesc, multumesc
Nicoleta spune:
Meeey, si la mine a fost o eroare, ca azi arata cantarul 73,7. O fi de la vreme?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
maya_m spune:
am innebunit cu totul
- MD-o cana de lapte cu cacao+ilingurita de fructoza
- P-ciorba de fasole cu afumatura
- cred ca fructe
maya_m spune:
si inca ceva... ce m-a socat pe mine zilele trecute ...in leg cu produse bio..500gr. linte verde bio=9,99lei pe cand la mag . din cartier lintea verde nebio=2,75lei....am ramas masca la asa diferenta de pret..
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui Catalishka pai? e ziua ta? daca da copii tai is nascuti in ani diferiti da' in aceeasi zi?...super tare Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 |
dap, azi am facut 33 de ani, 99.99% din ei fericiti, am o familie minunata. da, copiii mei s-au nascut in aceeasi zi, la 5 ani diferenta, dupa cum spune fiica-mea, "ca asa au vrut ei" . sincer si eu mi-am dorit "pe ascuns", dar nu imi imaginam ca se va si intampla, insa Doamne Doamne mi-a facut acest cadou minunat.
Acum, ca m-am si prezentat, ca ramasesem in urma cu asta, fug la munca, ca mai am doar 1 saptamana pana la expozitie si parca nu mai termin treaba ...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Daaa, azi Ariel are voie sa se destrabaleze... culinar!
Eu m-am destrabalat si imediat am inceput Monti . Astazi am fix o luna si se pare ca 2.300 kg abia in minus. No, tot e bine, dupa cele cateva zile de disociat in care am slabit 1 kil in 2 zile... Voi face calculele ca, in loc sa ma ingras la loc, am stagnat si tot a fost "o scadere" fata de cum ar fi trebuit sa fie. Luna viitoare pe 19 sper sa ajung si eu la 70. Catinel, catinel... Si la mare, pe 3.07, sa fiu de "sub 70" !!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ymca spune:
ariel La multi anisi ! Iti urez sa fii sanatoasa si sa ajungi la greutatea dorita in timpul T1 (unde T1 reprezinta intervalul cel mai scurt pe care ti-l doresti). Fie ca abaterile de azi sa nu se cunoasca maine.
brindusik spune:
citat din mesajul lui Catalishka da' de ce mei? ca io is cuminte da nu se duce-n jos.....de unde esti din GL? |
da stiu cum e cu stagnarea...un episod care mi se intampla de vreo luna....stagnare si kg in plus e ashea is regulile
is din GL oras