Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt in medical cu Muf 2 zile... acum are 39, i-am dat algocalmin, sper sa scada sa nu fie mai rau la noapte..
Ramo uf.. imi pare rau.. poate asa a fost sa fie, sunteti tinerei tare, aveti tot tipul din lume, desi cine stie ce iese maine dimi
ursu ce a crescut Alber, sunt 2 frumosi copii tai! asa face si Mateiul la nisip, tavalug mare daca prinde momentul
olgu si imi place cum suna Sara Maria!
naty imi pare rau de glaucom... si de mizeria din spitalele noastre.. si ptr ca uite-asa oamenilor carora le place meseria pe care si-au ales-o, li se taie de tot elanul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fata Sovi, cate picaturi de lamaie in cati ml de ser???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Sovi, notat remediile, de ceapa stiu.. nasul nu e f infundat, ci inundat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ursule......super filmulet, de fapt mai super protagonistii......ma chinuiam sa aud ce zice ca ai bagat melodia aia peste ei....

Naty...imi pare rau

Ramo....vezi maine adevarul

Nelia...si eu zic sa mergi la dr.sa-ti puna un diagnostic...si daca chiar este astm se poate trata homeopat...sigur iti spun.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny....imi pare rau ca Muf are febra............
Sovi...am bagat la cap faza cu febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ramo nu-i timpul trecut.N-a fost sa fie, o sa fie Mi-am amintit de Miha, ce-o mai face? Mai slabeste, mai lucreaza? Ce mai lucreaza?
Naty calma eee! Fac si eu ca Ursuleata, insir afectiunile mele autoimune ca poate asa nu te mai simti singura nefericita: vitiligo din copilarie, un nodul tiroidian tot din motive autoimune si daca mai pun la socoteala si diabetul de sarcina care ma urmareste (ma simt vizata ) iaca...dar mergem mai departe,zic
Sov cu ceapa stiu, eram la un pas sa-l fac salata...dar aia cu lamaia e crunta, non poso
Si al meu are ceva, nu stiu ce...parca il incearca o raguseala, parca are ceva pe nas, in gat...nu stiu, sper sa mi se para obsedata cum sunt Oricum, de cand cu ultima viroza mesele sunt un adevarat circ, un milion de figuri are in cap...si mai nou, adoarme dupa o mie de foieli Eu inca mai sper sa revina la normal !
Am fost in parc pe ploaia aia...am alergat cu carutul de mi-era ca ma descopera astia la atletism si ma racoleaza pentru viitoarea olimpiada I-am luat copilului inghetata la cornet, nu vreti sa stiti ce-a facut pe el si peste tot. L-am pozat dar e departe aparatul , maine poate ma invrednicesc ca merita.
Noapte buna va doresc!
Luny fara febra

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ramo,daca UM a fost pe 8 Aprilie,atunci nu prea avea cum sa-ti iasa testul ala clar negativ.Eu pariez pe o dereglare hormonala,pe baza de..stres!
Nu retin cine a zis,dar si eu m-am gandit ca dc nu e sa fie acum,data viitoare o faceti intentionat

Cu numele.. Dan a zis de cand eram gravida cu Mihai,ca de-i fata sa fie Maria,de-i baiat sa fie Mihai.Eu l-am refuzat pana-n ultima clipa,iar atunci,pe fuga,in disperare..m-am uitat la mutrita lui angelica si-am hotarat sa fie Mihai Acum,Dan merge tot pe Maria si recunosc-imi place si mie,dar nu vreau sa fie tot el nasul A zis ca daca nu-i Maria,atunci el striga Amalia sau Natalia.Natalia nu vreau pt.ca-am zis-nu suport prescurtarile/diminutivarile,pt.copilul meu,iar Amalia..imi pare ok si..ma gandisem si eu la el
Nati,am zis cum e cu Letitia..Clar va fi Leti si nu vreeaaau

Tot ma bucur ca am ajutat-o pe Olga!!

Pana una,alta,ma aliez cu gecko-eu si Nenumita mea..

Bubulinule,ce faci?Ce e cu aia?! In ultimul timp,numai vesti colorate ne-a adus..

Ce dulcinei sunt puii ursuleeti!!

Nati,imi pare rau..Stii tu,tratat corespunzator,va fi ok..Din pacate,asta e diabetul

Mufuliciul virusat!!

Sanatate tuturor!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Irinaa,aflasi cate saptamani am? Apasa pe carutul de la semnatura!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda daca ati fi vazut ce fatuca a facut randunoiul meu cand ii zisei ca e negativ si eu sunt dezamagita...mai fac maine inca unul si vedem ,daca nu o sa merg luni si la un control gineco si de acolo mai vad ce si cum..se poate sa fie si pe baza de stres dar naiba stie..astept si sper sa fie bine...si daca tot stau acasa am hotarat si ne apucam de treaba ..numai sa fiu eu bine....

hmm cu numele Maria..eu am 2 persoane dragi cu suflet cald care poarta numele asta,mami si cumnata mea si am zis ca daca o sa am vreodata fetita asa o sa-i pun numele..ma gandisem la un moment dat ,cand eram gravi cu andru ..ca daca e fetita o sa-i pun numele Raluca -Maria dar "raluca" nu era chiar batut in cuie ,nu prea ii place randunoiului...

zoze amalia e f frumos si mie imi place...patricia(patri si zici ca nu-ti plac prescurtarile) nu-ti place?alma?

mda chiar ce o face miha....pe kya n-am mai vazut-o de multisor...stiti ceva de ea,este bine?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mimo multumim de vizionare si de laude! am o inima in mine!
sunt frumosi tinereii tai! si da, pare baiat cuminte!

pt statistica Arielei: mie nu mi-a fot greata cu Andra decat de 2 ori, dar niciuna nu s-a terminat cu voma..

Zoze mie mi-a placut mereu Mara, randunoiului nu i-a placut si intr-o vreme ajunsesem la Miruna, pana la urma a iesit Andra .. si apropo de Isabela cica e in topuri acum la nume de fetite.. si imi mai plac si Ilinca si Eva mult de tot!

Simo Doamne ajuta! offf..

Gecko comica esti cu "logicele" tale!
Tonic multumim de laude!
Raluca
Luny si tie un ca esti tristutza ..

Olgutz chiar si eu voiam sa iti propun Sara Maria! aseara m-am gandit..
Nelia sanatate multa!
Ramo tin pumnii sa fie cu ochi!

offf Naty!! imi pare tare rau!
am vazut si Ursuletii scumpi!

Mica dansatoare

Mergi la inceput