Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mihutule acum ti-am vazut puiuta mica ..wouuuu cum recunoaste literele si cifrele...cand in engleza cand in romana e o dulcica...si eu ma declar indragostita...

va si noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Tonic, imi pare rau de persoana muscata de capuse care a murit... Noi ne-am vaccinat pentru un virus, dar stiu ca "animalele" astea imprastie Borelioza. Cel mai important este sa fie scoase repede si corect, dezinfectat apoi locul muscaturii si tinut sub observatie. Uf, in mine au reusit sa bage frica...

Sovi, tu le-ai facut copiilor aerosoli cu tinctura de propolis? Ce fel de? Si pe ce perioada? Cu propolis glicolic merge oare? De cate ori pe zi se fac? Eu am intrebat daca Sasha merge la gradi (si poate nu numai eu, nu stiu sigur, ca citesc din 2 in 2).

Gecko, acum pe seara intindeam rufe si ma gandeam la nume pentru tine: Anton, Victor.

In rest... Stefan si tata-su s-au uitat la ultima parte din Razboiul Stelelor si s-au oprit cand Anakin s-a transformat in Wader... Era tare amarat piciul meu...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Naty, multa sanatate!

Ma intorc sa vad filmuletul cu ursuletii.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Ursule, sa-ti traiasca baietii, toti 3!

Mergi la inceput

Ramo, fa-ti si maine dimineata un test si daca nu e pozitiv stii ce ai de facut, da? Mai lasa si tu stresul si oboseala, daca vine bb2 trebuie sa ii fii 9 luni "gazda" buna! Odihnita si relaxata! Si zicea bine cine zicea, baga-l si pe tati la inaintare! Uite, ca sa il laud cu ocazia asta pe al meu, mai impins, mai cu initiativa lui, el ii spala pe pici in fiecare seara (pregateste cada, ii duce si ii spala, eu sunt responsabila cu spalatul lor pe cap si cu clatitul). Si crede-ma ca munceste foarte mult la serviciu, are un job cu responsabilitati mari... dar acasa copiii trebuie sa il stie de tata si el trebuie sa se implice, vrand-"nevrand". No ca iar ma apuca sa-l laud...

Noi maine si poimaine stam cu totii acasa, aici se da liber de Inaltare, iar vineri se da iarasi liber... deci 4 zile in formatie de week-end. Mai nasol ca duminica seara va pleca tati spre Ro...

Azi am condus, de la mall acasa (cu strecurat printre minunatele locuri de parcare din subteran...). Poate incerc si maine... sa scap odata de stresul asta si sa pot sa ma descurc dimineata mai repede cand este plecat A...

Mergi la inceput

No, cum va spuneam erau reduceri la Triumph, daca luai 3 articole iti faceau per total 20% reducere. Se merita, numai ca eu vreau sa slabesc si nu se mai potrivesc apoi cu dimensiunile "de scandal".

Tuchi, succes in gasirea casei de vis!!

TOATE acestea fiind scrise, va pup pe toate. Somn usor. Si sanatate bolnaviorilor!

Matei este aproape nou, mucii au disparut ca prin farmec, in gat parca se mai aud ecouri de secretii, sper sa scape repede si sa ii fac apoi si aerosoli cu propolis, dupa ce ma lumineata Sovi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci am dormit, m-am trezit...sper sa adorm la loc

Naty, . Imi pare rau pentru tot ce ti se intampla . Sa fie spitalul cea mai mica dintre problemele tale, pana la urma .

Sov, eu te intrebam de cum e cu amandoi acasa. Ti l-a primit tusitor la gradi?

Ma duc sa ma var la loc in pat...

PS Zoze, da, frumos Amalia!

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ma gandeam ca Miha sa uita la II

Ursulica,daaa, ne vedem sambata

Pupam!

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

CRISTOS S-A INALTAT!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ADEVARAT S-A INALTAT!!!

Da-i Doamne multa sanatate Micutului Siluan si putere Simonei!!!

Mergi la inceput