Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, incearca barza gold. mi s-au parut foarte bune si sunt si precoce.

nelia, pana nu-l vede un medic, nu te panica. pot sa fie polipi la fel de bine. sanatate si sa ne tii la curent!

olgutz, votez din toata inima pt combinatia de nume. sunt superbe!

gecko, habar n-am de ce motan vorbesti. schimba "c"-ul cu "k" si da erik si ai scapat de matza.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, ce frumosi sunt tinerii indragostiti. Si eu imi imaginez cum radeai tu in hohote de dominik, doamne ce faza tare.
Simo , ma gandesc la voi, sper sa fii tare si sa treceti repede peste asta.
Naty, ce ai patit? asta daca vrei sa spui, sper ca nu e grav.
Tuchi, iti doresc multa bafta, sa iti gasesti repede casuta si sa fiti fericiti.

Zoze, mie imi place Nadia. Si Eva...si Iris.

Nico, am vazut poze de la muzeu zilele trecute, f faine, si am vazut si puii Cristinei, tare mari si frumosi s-au facut.
Dudu, nasol cu lesinatul, bine ca acum e bine.
Clau, am vazut pozele de mai, sunteti niste frumosi

Tonic, relu nici acum nu stie (stie), dar tot timpul ma intreaba unde sunt pampersii lui vlad, frateeee, in acelasi loc de 2 ani, in curand o sa-i zic ca sunt la Base

Din ciclul, tara arde baba se piaptana, mi-am tatuat si sprancenele, ca tot ma intreba Irina, atunci nu erau tatuate, acum sunt superbe, vineri merg la retus.

Mihutza, Andra este o domnisorica superba si desteapta.

Bubu, cum mai sunt baietii? Sovi, pune poze cu Ana.

Stela, ma bucur ca Geo se descurca, era si normal, ca doar te-a vazut pe tine.

Luny fata, cred ca voua va treb 3 zile de somn, ca te cred ca esti varza dupa 2 ani si... Ai nevoie de odihna neaparat.

Gecko, categoric nu denis. Michel e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olga mie imi place f mult Maria...eu am zis ca daca o sa ma fetita Maria o sa-i pun numele...plus un alt nume...pe al-2 lea inca nu-l stiu..si da e f frumos SARA MARIA...ma bucur sa citesc vesti bune despre sarcina

in rest ce sa va zic am citit tot ,ati avut limbarita nu gluma..si sa stiti ca nu m-am jucat cu nervii vostri,n-am inchitit nici batul fata ce nebuna esti...dar chiar n-am avut timp desi andru a dormit la pranz...

mimo ti-am vazut fatuca cu fatucu'...ce frumos ..ehh ce frumos ..inimioarele alea m-au terminat si m-au facut sa traiesc cateva momente din tinerete.. si le sclipesc ochisorii de fericire si iubire.. vai si cat imi place cum comunici cu Teo..

nelia nu stiu cum s ate ajut..cred ca ce-l mai bine ar fi sa-l vada un doctor...
nu mai fac scrisorica la fiecare dar am asa o nedumerire..zoze ce nume ii place lui Dan ,ca nu l-ai spus?

in rest va pe toate...

si nu in ultimul randsimo si sa va ajute DD sa treceti de aceste momente grele...imi pare f rau de Micu '..off pentru voi

si inca unamstela iete ca se poate..i-a sa incerci sa-l pui sa faca si cand e soacra ta acasa..si sa o atentionezi sa nu-l ajute ca asa el nu o s ate ajute niciodata,ii spui frumos fara sa se supere

ma duc sa bag pregatesc puiul de nani si revin...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Ramo, mai fa unul maine dimineata, si daca nu e nu te dezamagi, munceste. Si mie inainte de albert mi s-a pozitivat un test, si a doua zi mi-a venit ciclul, si m-am ofticat un pic, dar acum e albert, pe care il ador.

Neli, nu te panica pana nu il vede un dr.

Fata Ariel, cum merg afacerile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bonsoir, Dumnezeule cat ati scris...
in primul rand, pentru Micul Siluan! Mami, cand toate astea vor fi departe si puiul mic va plesni de sanatate si voie buna, cu atat mai fierbinte ii vei multumi Domnului si vei aprecia ce ti-a daruit. Stiu ce zic...
Voturi: pt Gecko mi-e clar-Filip (sau, ma rog, cu Ph). Pt Zoze...sincer, daca ar fi fost sa am o fetita 2, ar fi fost Letitia (parca Dudu il propusese); care mi se pare ca merge f bine si cu (...) Cancu. Imi place mult si Clara dar aici ati avea o problemutza. Bre, dar Natalia nu va place nimanui? (cu exceptia lui Lyvy) Si recunosc, ador si eu numele Catalina. Personajul din Luceafarul, atat de blamat in toate comentariile si criticile literare clasice, e unul din preferatele mele din literatura romana; la Bac la oral despre asta am vorbit si am aparat-o cu atata caldura si convingere ca am luat 10
Ramo, sa fie maine II atunci...
Nelia, pariez 90% ca sunt vegetatii (polipi) In niciun caz nu seamana a astm dar atentie ca si polipoza nazala in timp poate duce la astm! La ORL cu voi...
Ioana, daca ai probleme in a gasi programare (desi nu cred) sa-mi spui, iti pun pila
Tuchi, brusc mi-a venit ideea ca o intrebare despre casa de vanzare la Ploiesti as avea si eu cui sa fac...Doamne ajuta!
...Apoi am scris un paragraf ditamai despre treaba cu infectiile din spital, cu inchisul sau ne-inchisul de sectii/spitale, m-am apucat sa povestesc cu amanuntul prin ce trecem noi medicii acolo zilele astea si...am sters tot. Mai bine tac, opinia mea nu foloseste nimanui.
Iar despre mine, e f simplu sau f complicat. Am fost diagnosticata cu glaucom...(da, se trateaza; dar da, nu se vindeca- a treia boala dupa diabet si psoriazis pe care o am care nu se vindeca; si, la un simplu search, puteti vedea la ce duce la final...)
Noapte buna si zile mai linistite va doresc!
P.S Care puteti si aveti cum, participati la proteste. Care puteti si aveti cum, mai bine chiar decat asta, stergeti-o din tara. Tie Gudinde iti multumesc ca m-ai indemnat la asta dar pt mine e prea tarziu; deh, daca tanara studenta si apoi doctorita am visat/crezut, ca si Tuchi, ca daca-s buna si muncitoare si cu bun-simt mai bine raman ca sa ridicam, cativa putini, tara asta, sa facem si aici medicina adevarata, cu minte si cu suflet...crezul asta acum se uita la mine si imi rade in nas!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Incerc sa nu ma panichez,oare sa merg la un privat sau la doctorul de familie care nu e tocmai un profesionist,din pacate !?e mereu pe fuga,copilul plange enorm,nu stiu daca se poate hotara ceea ce are in conditiile alea(repeziciune,urlete,nu asculta tot cea ce spun sau cred ca ar avea copilul,hm,si cum le-or zice la poilipi?)

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Am fost diagnosticata cu glaucom...

hmm stiu ce inseamna glaucom dar sa nu disperi ,cu toate ca sunt sigura ca stii f bine lucrul asta ..se trateaza si daca il tii sub observatie si cu medicatie se stopeaza,boala stangneaza...e bine ca l-ai descoperit acum si nu mai tarziu...uite bunicul lui Cata are glaucom,socrul meu are glaucom..de Cata inca nu stim nimic ca nu si-a facut control,boala ereditara fir-ar mama ei sa fie..desi ma rog de el de f mult timp sa mearga la control... si sanatate...

edit: stiu la ce duce dar asa cum am zis daca-l tii sub observatie si urmezi un tratament zi de zi ,pentru ca asta o sa trebuiasca sa faci nu o sa se ajunga pana unde se poate ajunge.. imi pare rau...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Naty, imi pare tare rau. Asa simt si eu, am probleme cu ochiul stang din nastere, adica vad cu el in ceata, este irecuperabil. Am hepatita b cronica,,,,care stiti si voi ce inseamna, si acum imi este si frica sa merg sa imi fac analizele pt ca am nascut acum 3 luni la cf2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Buna mamici
Vin si eu la voi cu o mare rugaminte pentru cine se pricepe sau a trecut prin asa ceva

eu in locul tau as mai investiga despre aerosolii cu extract din seminte de gref (pusi in ser fiziologic).
Grapefruit seed extract can be used in a variety of ways to boost protection against pathogens. Some asthmatics have used the extract in nebulizers, with great success, in order to revent against lung and bronchial infections.

Respiratory: People have successfully used grapefruit seed extract in a nebulizer to rid themselves of lung and bronchial infections. Symptoms disappeared in less than a day. Four of the five were children with chronic infections unaffected by antibiotics prescribed by their doctor. This method was first tried by a respiratory therapist. (1) drop grapefruit seed extract in one ounce saline water (for nebulizers). This solution could also be used in a vaporizer or boiling water. I cannot say if this would be effective against the sars virus but it may be worth a try? Customer comments about lung infections.

atat extractul de mai sus cat si tinctura de propolis se zice ca sunt antibiotici naturali, fara efecte adverse.

. Īn astmul bron#351;ic sunt deosebit de benefice #351;edin#355;ele de aerosoli cu tinctur#259; de propolis (15%), diluat#259; cu ap#259; īn propor#355;ie de 1 : 1; zilnic se fac cāte 2 #351;edin#355;e cu o durat#259; de 5 minute, urmate de odihn#259; 20 minute, īntr-o cur#259; de 15-30 de zile.
sanatate! imi pare rau ca va confruntati cu bolesnita :(

Imi promisesem solemn ca nu clapetez nik in seara asta, azi noapte iar am dormit doar aprox 4 ore, cumulat, pe motiv de incisivi centrali pusi pe inaintat la zana. asa ca sinapse ioc!

Ramo poate e, poate nu e... parca te vad ca daca nu e, acum ti s-au aprins calcaiele asa de tare dupa bebe, ca luna viitoare o faceti cu intentie :)
liniste sufleteasca iti doresc.

Va multumesc pentru sfaturile despre febra. si eu, pana in maxim 38.5 -38.7 nu ridic nici un deget sa ii scad febra. dar tin toate antenele ridicate si ma pregatesc de atac.

Nici nu mai stiu cine ma intrebase daca sasa sta acasa... cuscra, sa fi fost tu?
deci nu sta acasa, mere la gradi. a lipsit doar de 2 ori, ca balaurul cu tusea se trezea mai mult noaptea.

Luny, imi pare rau ca stati cu febra. mai am o metoda de scos muci multi inainte de culcare, e cam barbara, ca ustura . picaturi de lamaie puse in ser fiz, si bagat in nas. dupa ce se vaieta bine sasa, tragea 2-3 stranuturi cu mucii pana la piept, apoi bagam colargolul sa nu curga fluviul noaptea, si gata. eventual sosete ude pt desfundat nasul. dar eu la asta stiu ca tre acoperit, ca daca i se racesc picioarele nu se rezolva.
de ceapa zdrobita pusa langa nas in timpul somnului ai auzit? dar la asta sufera toti, ca puteeeee

poze cu ana ntz :)
am fugit la culcare ca nu mai pot!!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Incerc sa nu ma panichez,oare sa merg la un privat sau la doctorul de familie care nu e tocmai un profesionist,din pacate !?e mereu pe fuga,copilul plange enorm,nu stiu daca se poate hotara ceea ce are in conditiile alea(repeziciune,urlete,nu asculta tot cea ce spun sau cred ca ar avea copilul,hm,si cum le-or zice la poilipi?)

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la un medic in care sa ai incredere. Sau macar unul recomandat, daca erai aici poate te ajuta Naty.
Multa sanatate

Mergi la inceput