Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
[Eu m-am atacat in clasa I-a , la serbarea de ziua mamei, ca mi-a recitat Teo o strofa de genul "mama mea are parul negru si ochii ca albastrelele" Zau de n-am suspectat-o pe invatatoare (inca o mai suspectez ) ca a facut-o special

Super tare!!!

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, parea atat de reala invitatia ta! De-asta m-am "inflamat". Dar daca ai explicat, am inteles ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
La care aia ii explica: nu va suparati domnule, asa-i la noi! Intr-o zi moare un taur, intr-o zi un toreador
fata mimo ce-mi place de tine ca dai cu noi de pamant..imi place ca spui lucrurilor pe nume si le spui cu haz si rostogoliri cat sa treaca toate supararea..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aparusi, Nicoleta! De-atunci incerc sa am grija ce fel de expresii folosesc.
Acum o astept si pe Cristina sa-mi zica ca m-a iertat sau ca nu-si mai aminteste discutia aia

Mimo, mai, rad de mor aici! Ai un dar de a le zice...

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Hepatita B este a 10-a cauz#259; de mortalitate în lume. Complica#355;iile acestei boli provoac#259; peste 1.2 milioane de decese anual. De altfel, infec#355;ia cu virusul hepatiei B este cauza principal#259; a carcinomului hepatocelular, o form#259; a cancerului hepatic.

Gata, mor, ma duc sa-mi fac iar analizele.

Cum sa fac sa am grija de ficat? sa dorm,,,cand am 2 copii mici? sa mananc sanatos cand nu am timp sa mai pregatesc si pt mine, ca vlad mananca separat...
Tocmai am aflat de o prietena ca e grav, are 23 ani, si a aflar doar dupa punctie, in rest au iesit bine analizele. Daca mai statea putin facea ciroza. Si e gravidutza in 2 luni. Mi-a zis sa merg neaparat la Bals, ca acolo se ocupa ca lumea de tine, asa o fi>?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stiti,acum serios vorbind,cred ca exploziile astea sentimentale ne fac bine din cand in cand! Parca te elibereaza si te lasa sa mergi mai departe! E cam ca in familie!!That's why I love U!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vine capitolul nou!Sa nu ma acuzati ca va dau cu usa-n nas!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursuleata, mai e o varianta mami Exista oameni care imi mod inexplicabil au anticorpi din aia de hepatita B ca si cum ar fi avut boala si le-ar fi trecut. Analizele sunt perfecte, nici urma de boala la ficat...doar anticorpii prezenti. In situatia asta este Mariana mea si sotul ei. Un medic de la Fundeni i-a luminat, dupa ce i-a investigat pe toate partile. Nu stiu cum e la tine dar sper din suflet sa fie tot asa.

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

randunici, Internetul si genul asta de comunicare are asa de multe hibe! Si daca asta se suprapune peste conditii personale/temporar-noroase... uneori iese cu involburare

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Scuze tuturor, am formulat nefericit! Importanta se referea la timpul alocat si nu la voi . Stand mult pe forum si scriind despre toate subiectele abordate, exista un risc mai mare de a deranja pe cineva, decat daca as scrie mai rar, si la subiectele la care efectiv am ceva de spus ( asta cu inghetata nu era unul dintre ele, il consider cu nivel 0 de importanta ).

Bine, probabil si daca spuneam maine ca eu nu ii dau inghetata Sofiei, as fi cules aceeasi reactie, pentru ca acelasi lucru l-as fi spus si cu aceleasi cuvinte. Dar nu m-as mai fi exprimat de fapt, am spus mai sus de ce. Si ma rog, fasole a mancat la bunici, ciorba de fasole, daca stau sa ma gandesc .

Serios acum, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, va indragesc pe toate, ne cunoastem deja de ani de zile , am serbat ziua copilului meu cu voi, ar fi culmea culmilor sa spun ca sunteti deja prea importante si ca va arunc la cos . Si daca am gura prea sloboda, sa stiti ca niciodata nu o fac cu rea intentie

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput