Puiuti de Randunici 2008 !!(410)
Raspunsuri - Pagina 21
ramo_cata spune:
ariel
| Citat: |
| care nu-mi place la afacere e ca lucrez acasa si ai mei (ma refer la parinti) inteleg prin asta ca eu STAU acasa |
...daca ar avea Cata si mai mult timp ar fi si mai bine ..dar deh pe Cata nu-l sreseaza chestia asta pentru ca nu-l intereseaza ce parere au ei pe mine ma streseaza si asa sunt nelinistita RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ursuleata spune:
| citat din mesajul lui mimonix Ursuleata, mai e o varianta mami Exista oameni care imi mod inexplicabil au anticorpi din aia de hepatita B ca si cum ar fi avut boala si le-ar fi trecut. Analizele sunt perfecte, nici urma de boala la ficat...doar anticorpii prezenti. In situatia asta este Mariana mea si sotul ei. Un medic de la Fundeni i-a luminat, dupa ce i-a investigat pe toate partile. Nu stiu cum e la tine dar sper din suflet sa fie tot asa.Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Mimo, eu nu am anticorpi, eu am antigen hbs, adica hepatita cronica, singura mea "salvare" a fost ca aveam anticorpi Hbe, asta inseamna ca sunt purtator "sanatos", in sensul ca nu o dau mai departe dar eu sunt bolnava.....si trebuie la fiecare 6 luni sa verific viremia sa nu creasca. Singurul ajutor pe care mi-l pot oferi ar fi o alimentatie sanatoasa si multa odihna, dar astea nu imi reduc posibilitatea de a mi se strica ficatul de tot...in fine, nu ma mai plang. Sper doar sa imi vad copiii mari si sanatosi .M-am intristat tare. Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
ramo_cata spune:
hai ca iote am inceput sa scriu pentru fiecare cate un mesaj...
ioana ce spui tu acolo
cum mai sa se joace de-a moartea?
..
mimo
| Apoi au venit sustinatorii, doua tabere de pe margine si s-au batut toti cu toti in plansetele generale ale copiilor Asa ceva mai rar! Eu am vazut doar ceva de genul povestit de tine.O mamica inalta tare atacata de una mica si cu gura mare. Cea mica era mai tzatza asa, cea mare avea dreptate. Mimu se uita si comenta " de ce nu-i da draga aia mai mare un cap in gura, sa termine odata cu mahalageala?" |

ursuletule daca vrei informatii despre dr si unde sa mergi te rog sa-mi zici...sora soacra'mi a fost depistata cu hep b luna trecuta si se trateaza la bucuresti...
revin s-a trezit andru...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
dudurutza spune:
Adevarat s-a inaltat!
gureselor
ursuleti frumosi, sanatate puiutului mik
Mami, nu-ti mai ia banii, doar 15%, au revizuit
Referitor la nume, imi place Maria, normal, si mai ales ca e la fel in fiecare limba, Sara Maria e minunata combinatia. La baieti, imi place mult Matei
(ce zicetide: Otniel sau Betuel
)
Ramo
o fii ceva dereglare, nu te amamra, stie el cand sa vina 
Nelia, eu zic sa mergi sa-l vada un doctor!
Naty
tu esti puternica si Dumnezeu are grija de tine, sunt sigura, sa iti dea sanatate multa
imi pare sincer rau pentru ce ti se intampla :(.
Mimo
esti o scumpa, aia cu olimpiada a fost dragutza.
ce frumos a mancat Dudu inghetata! Mi-a placut postarea ta 

maria cretulinul inainte de freza de vara
M-am bucurat sa citesc vesti bune despre Micul nostru scump si Simo, Doamne ajuta-le!
Lucian de Cleme, sa va ajute Dumnezeu in toate.
Sovi
mama obosita, nici eu nu i-am dar dariei inghetata inca.
lui Muf, cum mai ii?Luny
Zoze
, imi place sa citesc ca te mai odihnesti ![]()
Cristina
multumesc de carti
Va pup si va iubesc pe toate

(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
.