Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo uite ca eu nu anunt cand imi iau pauza, o iau si gata.. desi mult nu dureaza..
ioana m-ai terminat cu jocuriel alea cu moartea..... chiar nasol, ai dreptate! de influcid eu am aflat de curand, nu's daca se gasea cand eram gravidoase.. fiind homeopat nu cred sa aiba vreo problema.. dar nu sunt sigura, mai bine intreaba-ti medicul!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Brrr, macabru de-a dreptul, Ioana!

Mimo suntem pe aceeasi putere de unde cu puterea gandului. a propos de asta v-as recomanda 2 carti tare faine, dupa parerea mea: www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=10011259&view=&osCsid=5tbmbajmvt5rgu1noq3akb5og2" target="_blank">Biologia credintei si www.librarulmeu.ro/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=607&option=com_virtuemart&Itemid=68&vmcchk=1&Itemid=68" target="_blank">In cautarea sensului pierdut . Ultima carte m-a scos pe mine din hibernarea in care am intrat dupa moartea mamei.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana
"Multi ani traiasca... cine sa traiascaaaa... moartea sa traiascaaaaa

Va rog sa ma iertaaati!! Doar am scos din conteeext!!Doamne,nu mai reziist!!
Acum io chiar recunosc-hormonii sunt de vina!!
Sunt tare suparata,in realitate

Ioana,stiu cum e! Dar..nicio problema,mananc doar eu!Ador ighetata!!

V-am spus faza cu mort soarece,cu nepotelul din SUA?! Daca in engleza vine-dead mouse,intrand in camera de hotel,el a zis ca pute a mort soarece

Edit:eu tot editez pe-aici,dar nu cred ca-i vina mea..Cristinica,tu o latisi?

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Hai sa va zic in final si ce ma supara pe mine. Asta cu importanta forumului ma supara. Si pauzele anuntate. Na ca am zis-o! Cand apar chestiile astea in peisaj pe mine ma termina. Cum adica sa dam prea multa importanta forumului? Pai daca nu-i important ce mai cautam noi aici? ??? Nu-mi convine ce zice X...pac, v-am "tras-o" tuturor! Eu iau o pauza Dar ia frate daca asa simti, dar nu trebuie sa anunti. E ca aia cu "imi iau jucariile si plec" ! Eu cred ca suntem oameni mari, radem, glumim, ne incurajam unele pe altele, schimbam pareri si acordam importanta forumului atunci cand consideram ca trebuie sa forumim!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mimo, hai sa explic ce am vrut sa spun: dau prea multa importanta forumului = ii aloc prea mult timp. Si in consecinta, vrand sa vorbesc cu toata lumea, ma expun prea mult. Si ma trezesc taxata, lucru care ma afecteaza profund. Nu stiu cum sa explic foarte bine!

In plus, nu am anuntat nici o pauza, uite cum si tu ma taxezi ( din nou )...Stii ce simt? Sa fac prea mult pe desteapta si ca trebuie sa o iau din cand in cand peste bot ca sa m-l astern cuminte pe labe. Cand sunt vesela si vorbesc, nu e bine. Cand am nevoie de cateva ore sa imi revin, nu e bine, deranjez si cu asta...sa ma bata Dumnezeu de mai stiu ce, cum, daca, pe ce ton, cu ce cuvinte sa mai scriu, pentru ca irit persoane la care nu ma astept.

Da, stiu hormonii sunt de vina .

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Banuiesc ca era in Romania mirosul asta, nu??

Bai, Zoze, ai crize de ras???

Ariel, ai mare dreptate, sunt oameni si locuri...

Mimo, sunt cu totul de acord cu tine...asa ca si eu sper sa se clarifice lucrurile si sa nu ia nimeni time-out.

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Probabil ca-i din cauza mea, dar am uitat cum sa pun link-ul scurt.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

gata Zoze am rezolvat, mi-am scormonit in memorie. Lenea era mai mare.

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgule, am mai discutat asta, ne sunt usor interpretate cuvintele, tonul, asta este riscul asternutului cuvintelor pe hartie. Sunt neintelegeri si atat. Nu trebuie sa puneti la suflet nici tu nici Gecko, ca se rezolva.

Uite, mie mi s-a intamplat de cel putin 2 ori... ultima data cu Nicoleta, cu care am facut o gluma pe care n-a inteles-o si m-a taxat... dar ulterior si-a dat seama, dupa ce i-am explicat.

Nici acum nu sunt sigura ca n-am eu vina pentru care Cristina a lipsit atata timp de pe forum, tot dintr-o neintelegere...

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am ras de m-am tavalit pe jos
Ioana, asta cu moartea nu poti s-o preintampini cata vreme stau cu ochii numai in porcariile alea de desene. Si daca nu stau acasa, la gradi se intalnesc si isi povestesc si invata parca mai repede unii de la altii prostiile decat lucrurile bune. Imi imaginez in schimb ce neplacut e sa stai sa te uiti la ei cum se joaca din astea , brrr! De ce am ras? De faza cu porcusorii si mama porc Asa-i omu' draga, simtit! Si chelu-si pune mana-n cap Eu m-am atacat in clasa I-a , la serbarea de ziua mamei, ca mi-a recitat Teo o strofa de genul "mama mea are parul negru si ochii ca albastrelele" Zau de n-am suspectat-o pe invatatoare (inca o mai suspectez ) ca a facut-o special
Zoze sunt extrem de amuzante disputele astea din parc Mi-a povestit Mari ca intr-o dimineata doua mamici s-au batut de-adevaratelea Apoi au venit sustinatorii, doua tabere de pe margine si s-au batut toti cu toti in plansetele generale ale copiilor Asa ceva mai rar! Eu am vazut doar ceva de genul povestit de tine.O mamica inalta tare atacata de una mica si cu gura mare. Cea mica era mai tzatza asa, cea mare avea dreptate. Mimu se uita si comenta " de ce nu-i da draga aia mai mare un cap in gura, sa termine odata cu mahalageala?" Mi le si imaginam...oricum scandalul avea loc pe langa si pe sub un tobogan, pentru ca aia mica incapea pe dedesubt , aia inalta nu...il ocolea Si tacataca una dupa alta, nu se lasau! Dementa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgu eu acusi imi iau scaunelul si ma transform in Ahmed Aia cu pauza nu avea legatura cu tine, mi-am amintit si de faza asta care se intampla des pentru ca a expus-o Luny ..."asa fac si eu , dau prea multa importanta si d-aia din cand in cand mai iau o pauza"Si mi-am adus aminte ca e si asta o faza consacrata : "hai ca simt ca derajez, mai bine iau o pauza" Nu-ti suna cunoscut? Mereu ma intreb in sinea mea de ce trebuia sa fiu anuntata, ca as fi observat oricum Am zis ca daca tot imi exprim frustrarile, sa o trec si pe asta, sa profit de ocazie. Nu te-am taxat decat pentru importanta pentru ca brusc, cand ai zis, m-am simtit neimportanta. Asaaa, ca si cum ....vina mea, daca ma bag in troaca...stii tu...Mie asa mi-a sunat Si sa-i dai fetii fasole ca poate ei ii place , eu nu ineteleg cum sa nu-ti placa fasolea si inghetata Ti-as zice ca esti ciudata, dar ma tem chiar si eu asa Ahmed cum sunt

Mergi la inceput