Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare!
Nici eu n-am dat inghetata si nu consider subiectul atat de important ca sa merite o discutie atat de aprinsa... Gecko e mai curajoasa, noi mai putin...dar cu siguranta vor manca ei cand se vor mai mari chit ca vrem noi sau nu.

Cuscra, sanatate multa! Am auzit ca se inchide municipalul si curand si fundeniul pe motiv ca nu mai au de niciunele si ca ar incalca grav drepturile pacientilor. Unde vom ajunge nu stiu...

Pentru Ariel: despre ce pete vorbesti? Pe fata? Albe sau ce culoare? David are niste pete deschise pe obrajori si l-am programat la dermatolog. Sunt inspaimantata sa nu aiba vitiligo. Aviz Mimo, care are vitiligo din copilarie (ca si mine), nu te-au mostenit copiii? Asta e cea mai mare temere a mea!

Am scris si eu ieri, dar nu m-a bagat nimeni in seama... A luat cineva Influcid in sarcina? Ca ieri am supt la greu... dar am fosat nevoita sa mestec guma si deci...degeaba... dar ce sa fac daca numai guma ma salveaza de greata!?

M-am programat azi la Fortis. Pe 15 iun. aflam culoarea caruciorului.

Simo, sanatate lui Micu'!

Zoze, ce te distrezi tu! Asa e daca nu esti in valtoarea evenimentelor Ti se par toate amuzante... Hai si noi sa ne duelam in hormoni, vrei? Ca si-asa am vazut ca ma ignori

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic: Adevarat s-a inaltat!

La multi ani, Lucian!

Clau, Rebe baiat?? Si David e fetita cateodata, dar la noi e vesnica intrebare: "Cu cine seamana asa cret?" N-o fi vazand lumea ca eu, mama lui am parul cret??? Ieri i-am zis unei femei ca seamana cu mine si ea cica: "Am crezut ca aveti parul facut permanent"

La serviciu am avut o zi urata. Valentina, ti s-a intamplat sa iti spuna un copil ca "mami a zis ca esti "tampita" pentru ca mi-ai dat o poezie cu mama purcelus si eu nu sunt purcelus" (e o fetita mai plinuta putin) M-am suparat foarte rau si i-am trimis un biletel mamei... am mai multe sa-i spun cand o vad, ca o vad rar.

Poezia e asta:
"It's time for my piggies to go to bed."
The great big mother piggy said.

"So I will count them first to see
If all my piggies came back to me.
One little piggy, two little piggies, three little piggies dear
Four little piggies, five little piggies
Yes, they're all here!"

Ce am ingrosat e partea ei, restul e impartita la alte doua fetite. Cum vi se pare? Eu nu m-am gandit la asa ceva... era doar o poezie... Ma uimesc unii parinti prin modul lor de gandire. Plus felul in care isi cresc/educa copiii. Sunt ingrijorata din cauza faptului ca nu mai exista respect pentru cadrul didactic, ca nu mai exista increderea in el (din parte parintelui), ca este tras la raspundere pentru orice nimic si in special pentru greseli care nu exista... In fine... nu stiu incotro ne indreptam!

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tonic si Daria e fara scutec de ceva vreme buna, de prin iarna, dar ea n-are retineri sa faca la copac, pe iarba, la tufa...daca o apuca treburi mai serioase, adun dupa aia cu un servetel si bag intr-o punga si arunc la cel mai apropiat cos de gunoi.

Daria mananca inghetata de vara trecuta, pentru ca mananca frate'su si n-as avea cum sa-i iau lui si Dariei nu. Mai mult, ai mei au o zi pe saptamana cand mergem la supermarket si-si aleg ce vor ei sa manance, de la bomboane, pana la chips-uri, tic-tac-uri. Ei ii zic Ziua de dulciuri, dar de fapt e ziua tuturor prostiilor. In ziua aia pot manca nelimitat ce vor ei din cele cumparate. In restul zilelor, le iau doar inghetata. Am zis sa nu-i frustrez intr-una cand vad la copii in parc/strada si li-i pofta, iar eu nu le iau, pe motiv ca-i nesanatos. Dar am avut surpriza sa constat ca chips-uri si-au luat doar de 2 ori.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ioana,nu ti-ar fi rusiineee!! Auzi-sa puie hormoneii pe miiineee!! Fugi fata de-aci,io nu vreau!! Nu te bag eu in seaaamaa??? Hmm..Nu mai citi pe diagonala Ne mai duelam?! Hai ma ca e plictisior! Mai bine hai sa ne si sa halim o inghetata impreuna!

Vaaai,nu v-am povestit cum s-au duelat doua mamici in paaarc!!Le cunosc pe amandoua,una dintre ele face parte din gasca noastra.Ea saraca nu a apucat sa zica decat un vaai doamne!! Nu credeam sa vad asa ceva curand! Baietelul 2,David,care are in jur de 1.4 ani,s-a impiedicat de pustiul din gasca noastra,Matei,care-i de-o seama cu Mihai.David a inceput sa chiraie,desi nu s-a lovit,s-a speriat mai mult,mamica lui a sarit de pe banca si i-a zis lui Matei-impertinentule,fii atent Tatal lui Matei a sarit si l-a luat pe Matei,care chiar nu avea nicio vina saracul..Totul se petrecuse sub ochii nostri.Marina,mama lui Matei,a intrebat ce a zis mama lui David.Sotul nu a apucat sa-i raspunda,ca i-a sarit mama lui David la gat,injurand-o si facand-o in toate felurile..Doamne,mare ti-e gradina!! Marina mai era si pe role-era sa pice-n cur in fata uraganului! Atat a apucat sa spuna si s-a intors spre noi,lasand-o pe cealalta mamica cu injuriile ei:vaai Doamne!!Se uita lumea la noi ca la circ

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Am luat o mica pauza de la smotru ca sa vad ce mai faceti, dar ma duc sa termin de calcat.. Baia si bucataria sunt luna, mai am geamurile ( dar cred ca sambata dimineata, ca se anunta ploi), dormitorul si sufra....Va las

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

fataaaaa, ia o pauza, ca e sarbatoare azi!
..e ma lupt de 2 ore sa fac ceva cu niste porc mort si n-am curaj...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mama Zoze ce penibil
Ioana abia astept sa vad culoarea carutului. Din pacate cu Influcidul nu te pot ajuta, eu i-am dat Dianei acum la raceala asta pt prima data. Si cu parintii si educatia no comment, din pacate nu vom ajunge niciodata la civilizatie cand unii copii sunt educati asa...
Vali azi e sarbatoare mare, la mine geme masina si cosul cu rufe dar nu pot spala. Asa ca m-am dus si i-am cumparat Dianei o pereche de pantaloni daca tot e ziua lui tacso
Mimo nu stiu ma sa fac tort, si oricum Lucian nu mananca dulciuri, Diana nu se omoara dupa cele facute in casa asa ca ramane sa ma lupt eu cu el si nu vreau. Abia am ajuns la 60 kg si sper sa mai dau jos 3, daca pleaca Lucian sa vedeti ce fotomodela ma fac
Luny spor la gateala, poate-mi dai si mie o idee. Dar am observat ca de cand am rarit-o cu porcul cand mai fac cate ceva nu-mi mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
..e ma lupt de 2 ore sa fac ceva cu niste porc mort si n-am curaj

Eu i-am gasit jobul perfect-il prepar cu orez si legume

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Draga mea Ioana, nu m-au mostenit copiii, fereasca Dumnezeu. Si nici sa nu te gandesti asa, am si eu "pasarele mii si stele faclii" (am incheiat citatul ) Ca daca te tot gandesti cine stie ce rau faci, eu cred in puterea gandului .Zau ca cred, asa zurlie cum sunt De altfel, nici eu n-am mostenit pe nimeni , naiba stie ce s-a intamplat
Sa pupe mama pe ele de fetite :Bubu si Mufy si pe el de baietel Rebe Prosti da' multi, asta este, nu mai bagati in seama! Zic eu care-l port pe Dudu cu plete si daca n-am auzit pana acum la comentarii de mi s-a acrit.De ce-mi zice lumea sa-l tund ,d-aia ma incapatanez sa nu!
Bancul, ca sa se mai invioreze Ursuleata cea fara de grai (tu cu cine ai votat??? )
Un cetatean se duce la corida. Asista la spectacol si apoi fericit, se duce la restaurantul stadionului si comanda fudulii. Moamaaa si vine chelnerita cu ditamai platoul pe care sedeau tantose, doua fudulii catamai Mananca ala de se sparge si pleaca acasa fooaarte multumim. Atat de multumit incat a doua zi se hotaraste sa repete experienta si merge din nou la corida, din nou la restaurant, din nou comanda fudulii...dar de data asta vine chelnerita cu doua amarate de bobite singure in farfurie, d-abia le vedeai Si cere omu' lamuriri . La care aia ii explica: nu va suparati domnule, asa-i la noi! Intr-o zi moare un taur, intr-o zi un toreador Acum sa revenim la inghetata, favorita mea Sa va spun ce-am inteles eu. Lipsa inghetatei din meniul copilului in interpretarea lui Gecko reprezinta un mod de gandire, un stil de abordare. Ca si mancatul la ore fixe, ca si dieta mamei care alapteaza, ca si mucii tarati pe la gradi, etcetcetc. Nu e vorba de principiile nutritive ale produsului, nu e ca si cand ai spune "il fac pe-al meu vegetarian" , acolo da...sunt discutii. Aici e altceva. Umblam sau nu desculti la 10 grade, mancam sau nu la ore fixe, avem alimente si activitati interzise...etc. Nu stiu efectiv de ce ne opintim sa ne demonstram unii altora ca alegerea noastra e cea mai corecta. Eu aleg de exemplu din tot ce se povesteste fix numai ce-mi convine mie In rest...pa! Fiecare cu nervii lui si cu "facliile" lui. Am zis si repet: sunt prin definitie o mama disperata, recunosc si nu-mi face cinste, dar asta e. Incerc sa ma educ incet incet si fac progrese. Stiti cand a mancat Teo saraca prima data inghetata ??? Sa va vad La 4 ani Sa nu va inchipuiti ca manca numai bio si datorita principiilor nutritive nu i-am dat voie. Nuuu, aveam prejudecata ca e rece si va face "rosu in gat". Stiti cum statea bietul copil la mare pe plaja? Cu halatul de prosop pe ea , la adapost, departe de tarm. Si in apa avea voie numai putin, la mal cu picioarele. Sa nu raceasca. Stiti cand au picat toate astea???? Dupa ce doi ani la rand, de la doi la patru ani, mi-a mancat sufletul cu bolesnitele ei indiferent cat o feream eu. Din doua in doua saptamani, febra si muci. Si de la capat. Mi-a facut varza concediile, mi-a macinat nervii, ma imbolnaveam efectiv de paranoia daca mai continuam. Si la 4 ani fix, am plecat numai eu cu ea la mare. Si am zis "Fata, stiu ca o sa faci febra si o sa-mi distrugi vacanta, sunt sigura. Asa ca pana atunci hai sa ne distram. Si i-am luat nu inghetata, GRANITA ...adica niste zeama de fructe congelata , amestecata intr-un malaxor din ala...gheata cu paiul, efectiv...si i-am luat suc rece, si i-am dat voie in apa, si a facut ce-a vrut muschiul ei. S-a imbolnavit??? Noooo! D-aia zic eu cu puterea gandului. Cum n-am mai tremurat eu ca se imbolnaveste, cum nu s-a mai imbolnavit. Mult mai tarziu am aflat ca nu se raceste de la aerul conditionat, de la dormitul dezvelit, de la podeaua rece, de la "capul gol" sau de la curentul din casa. Maaare revelatie, se imbolnaveste omu' numai de la microbi , na
Na , ca am deviat de la subiect , sunt complet pe alta carare. Sau nu? Ca e bine omu' sa ia de la fiecare cate ceva, ceva ce sa-i convina. Nu sa incerce sa-l determine pe celalalt ca e mai bine ca el!
Hai sa va zic in final si ce ma supara pe mine. Asta cu importanta forumului ma supara. Si pauzele anuntate. Na ca am zis-o! Cand apar chestiile astea in peisaj pe mine ma termina. Cum adica sa dam prea multa importanta forumului? Pai daca nu-i important ce mai cautam noi aici? ??? Nu-mi convine ce zice X...pac, v-am "tras-o" tuturor! Eu iau o pauza Dar ia frate daca asa simti, dar nu trebuie sa anunti. E ca aia cu "imi iau jucariile si plec" ! Eu cred ca suntem oameni mari, radem, glumim, ne incurajam unele pe altele, schimbam pareri si acordam importanta forumului atunci cand consideram ca trebuie sa forumim!
Acestea fiind spuse, sper sa beneficiez in continuare de postarile haioase, prietenoase, hormonoase ale celor doua gravidoase batoase ! Va pupa mama pe amandoua

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ioana, lui teo ii apareau niste pete rosii pe fatza, care se umpleau apoi cu bubulite mici si se scamoseau. il mancau si-l enervau. am crezut ca au legatura cu oul....insa i-am mai dat oua si nu au mai aparut, apoi cu laptele de tara...la fel, i-am mai dat si nu au mai aparut. au reaparut dupa o joaca la nisip...am dat cu crema si nu mai sunt. priama data i-au aparut in iarna, dupa un ger d-ala rau si de atunci, saptamanal se jucau cu noi, apareau, dispareau. initial a fost o singura pata, apoi s-au extins si s-au inmultit.

influcid, nu stiu ce sa sa-ti zic...nu am luat in sarcina. fiind homeopat, nu ar trebui sa fie periculos, nu exista supradoza la homeopate. insa, tin minte cand l-am intrebat pe cadar daca pot lua septilin pt preventia virozelor mi-a zis ca mai bine nu, sa nu apara nu stiu ce reactie de respingere a corpului. mi-a prescris insa un remediu care ma proteja de viroze (eupathorium). influcidul fiind bazat pe ceapa nu cred ca e nociv, septilinul fiind facut din diverse plante indiene, cred ca d-aia nu s-a riscat sa mi-l prescrie, mai ales ca e alt dozaj decat la homeopate, care sunt super mega diluate. septilinul nu este preparat homeopat, ci naturist

cat despre respect....eu am o vorba: "oameni si locuri". ne vom izbi de tot felul de specimene in viata asta, dar vom intalni si oameni de treaba. parerea mea e ca acea mamica suferea de niste complexe si cine stie ce-o fi inteles ea din versurile alea....oricum, urat comentariu a facut! si daca l-a facut fata de copil, e clar ca nu are respect pt sine insasi in primul rand. nu pune la suflet,nu merita. oricum, te admir pt meseria aleasa. putini sunt potriviti sa o faca. eu am practicat-o o perioada si mi s-a parut superba, dar epuizanta. sincer, acum nu as mai putea....si asa, am senzatia ca uneori clachez, cu cei 2 pici ai mei...

ursuletz, ma intrebai cum merge....sus-jos-sus-jos...zile si zile, unele bune, altele jale. acum ma pregatesc de BE, trag la greu sa termin din timp, sa nu mai stau cu o noapte inainte. ma cam oftic ca au crescut preturile si in UK, destul de mult as zice, ma cocoseaza si lira asta care a ajuns 5 lei aproape....
tragand linie, imi place, ca bani ies mai bine decat la job, chiar si luna asta, care a fost o luna slaba, dar muncesc de 10 ori mai mult, de cele mai multe ori pana la ore imposibile, am nervii ca pop cornul si tanjesc dupa o vacanta, liniste, pace si somn muuuult, numai ca am streche si nu pot sa stau locului.
vacanta, nu stiu cand si cum, caci banii pe care ii stransesem pt asta, abia i-am tocat pe haine. sper sa-i recuperez curand, sa pot sa fac o rezervare....
alt aspect, care nu-mi place la afacere e ca lucrez acasa si ai mei (ma refer la parinti) inteleg prin asta ca eu STAU acasa....nu inteleg ca asta e jobul meu acum si asta imi pune mancare pe masa. azi a tras un show cu mama ca am rugat-o sa-l ia pe teo la ea, ca nu pot sa cantaresc mineralele cu el in brate...si ea m-a luat cu faze ca nu am ramas acasa sa stau cu copiii? mda....ce sa mai zic. inainte de a lua decizia am facut consiliu de familie si am intrebat pe toti daca le convine. nu stiu cat m-au luat in serios atunci, insa vad ca acum ii apuca, periodic, pe rand. si cu al meu am avut anumite divergente, insa i-am desenat si vad ca a priceput. sper sa-l si tina....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Zoze, esti criminala!! M-am prapadit de ras! Hai, ca te iert de data asta! Dar sar peste inghetata, ca nu-mi prea place si nu vreau sa ma pup cu wc-ul, stii tu!

Chiar, Vali, e sarbatoare mare, lasa treaba azi, macar, ca ai si tu o scuza!

Apropo de porc mort si moarte in general... Promiteti-mi ca nu va lasati copiii sa se joace de-a moartea, da? La gradi la mine sunt absolut obsedati de asta si nu reusesc deloc sa-i fac sa inteleaga ce inseamna si ca nu e de joaca cu asa ceva. Din ciclul ce jocuri se mai joaca copiii: Cine face mai repede un mormant... Cine ingroapa mai bine pe cine... Cine cere de la doamna un desen "de moarte"... Cine inventeaza cantece despre moarte...astazi se jucau si cantau "Multi ani traiasca... cine sa traiascaaaa... moartea sa traiascaaaaa
Brrr, toate sunt consecinte ale anumitor desene animate ...

Ioana,David si samburica

Mergi la inceput