Puiuti de Randunici 2008 !!(410)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Salut.
Cami, ce cret frumos am vazut! 
Va pup pe toate. Ma duc la culcare. Si va rog, fara inghetata, ca sunt la cura, da? ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
ursuleata spune:
Zoze, da, sa stii ca da, ma cam mananca
Vlad e clar fetita, ca impinge la carucior.
Ma duc sa ma organizez...adica asa putin. Mie imi place sa fac liste, sa socotesc, sa fac planuri...etc si am mult de lucru.
luny spune:
apropo, olgu drag, vroiam sa-ti spun ca nu o data mi s-a intamplat si mie sa simt ca pun prea mult la suflet ce citesc pe forum... d-aia imi mai iau si pauze cateodata, apoi imi revin
.. trecand peste 'aciditatile' de moment, tot in cuibul nostru revin cand pot, ca-mi sunteti toate tare dragi, si n-as putea fara voi deloc...

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Mai,ia lasati voi gravidele in pace!! Nu s-a certat nimeni cu nimeni! Niste hormoni au avut razboi,atat! Stapanele sunt fara vina,asa ca nici de avocati nu au nevoie! Daca aveti de bagat vreo surcica printre gard,sa ne mai distram si noi,bagati-o,ca asa le distram si pe ele
Fara sentimentalisme,va rog,mi se scurteaza colul de la atata plans!!
Si sa nu indrazniti sa aruncati cu ceva in mine,ca va dau in judecata!! Castig garantat!! Si-o sa-mi cumparati inghetata vara asta,cata n-ati mancat voi in toata viata
Muaaahahahahahaahaa!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
cami33 spune:
Gata, m-am linistit, nu mai tund fetita
...deocamdata
.
Hai, mai, Rebe baietel???
Cu mutrita aia dulce si tinutele ei de domnisoara??? 
Luny, sanatate
. Baga Influcid 
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica sa fiu oare ultima care n-a dat inghetata cupilului? (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
nop, nici eu nu i-am dat inca si nici nu am de gand inca. de ce? ca asa vreau eu!
si carne i-am dat la 1.2 ani de s-a zburlit toata lumea si copilul e teafar, sanatos, nu i-a cazut nimic ca am amanat.
parerea mea e ca fiecare sau dea cea vrea cand vrea. nu vad beneficiile introducerii la o anumita varsta a acestui aliment super "important" dpdv nutritiv...
de ce nu incerci homeopatele pt dinti? la teo si numai el(au mai folosit fete pe aici) au fost f bune.
aaaa, cu crema aia cu mimosa de la aurderm, au disparut toate petele si bubele. are o fatzuca frumoasa acum

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica sa fiu oare ultima care n-a dat inghetata cupilului? (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Nici eu nu i-am dat si nu cred ca-i musai
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, SOT DE CLEME! SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!
naty, va fi bine! esti puternica, o sa treci si peste hopul asta!
simo, Doamne ajuta lui Siluan!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
VALENTINA C spune:
Am luat o mica pauza de la smotru ca sa vad ce mai faceti, dar ma duc sa termin de calcat
.. Baia si bucataria sunt luna
, mai am geamurile ( dar cred ca sambata dimineata, ca se anunta ploi), dormitorul si sufra
....Va las

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);