Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu sunteti normale!! No,no,no!! Eu sunt sigura ca e de la hormoni-la gecko de final,la Olga de inceput Daca priviti situatia/ansamblu..va cracanati de ras! Ma rog..acum nu stiu daca ce spun eu are vreun sens,ca si eu sunt invadata Fug cat mai am timp!! Hat!

Uall!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Fata Ursuleato, vrei scandal? Ce-ai cu mine? Ce facui eu , pe cine vrei sa impac? Si de ce, crezi ca ele n-au suficient discernamant? Ma gasisi pe mine, care m-am suparat si impacat de o mie de ori cu lumea pe aici pana acum! Imi tot aduc aminte de bancul ala "intr-o zi moare un taur, intr-o zi un toreador" Daca nu-l stiti si vreti sa-l stiti , aveti rabdare sa se culce Dudu de pranz

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Mai, nici eu nu i-as tunde zulufii Bubului, dar deja ii este cald si ieri la tobogan doua bunici le-au spus nepotelelor sa lase fetita inainte, ca e mai mica
Daca auzea tat-su asta, acolo pe loc il tundea

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

!
eu cred ca zilnic aud asta in parc!!.. intai m-am ofticat, apoi m-am obisnuit, si le spun mereu ca e baiat, apoi ignor.. nu conteaza nici daca e imbracat in albastru tot si-s haine pur baietesti, ca tot o comite cineva.. stiu ca e frumos si are trasaturi fine dar mie mi se pare ca se vede din avion cat de baietoi este, sa nu mai zic de atiutudine

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mie in parc mi se mai intampla sa aud : lasa baietelul sa treaca! Frateee si e imbracata in roz sau rosu si mai are si cercelusi si palariute de fetita!!!!! Pe bune, nu glumesc ..... Rebe arata a baietel??

Apropo de inghetata , i-am luat si Rebeccai in parc sambata si a mancat-o tacticoasa in carucior...a fosta asa de incantata , n-a miscat in carucior pana nu a lins-o integral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Fata Ursuleato, vrei scandal? Ce-ai cu mine? Ce facui eu , pe cine vrei sa impac? Si de ce, crezi ca ele n-au suficient discernamant? Ma gasisi pe mine, care m-am suparat si impacat de o mie de ori cu lumea pe aici pana acum! Imi tot aduc aminte de bancul ala "intr-o zi moare un taur, intr-o zi un toreador" Daca nu-l stiti si vreti sa-l stiti , aveti rabdare sa se culce Dudu de pranz

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Ai aruncat pastila! acum sa se certe cu mine, eu tot cred ca e de la hormoni. Olga, nu mai lua prea in serios.
cu cine te-ai certata fata tu? sa zici vancu' ca sigur e tare.
Gata, s-a trezit printzisorul meu,paaaaaaa

Mergi la inceput

Fata, luny, cum e Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Fata, luny, cum e Matei?

eu pe ea de guraliva redescoperita!
E bine, de aseara nu a mai facut febra, Doamne ajuta, e ceva mai infundat nasul, dar nu mai curge ca arteziana!.. insa cred ca mi-a pasat si mie raceala ca ma cam zgarie gatul.. plus o groaznica durere de sale si burta de la cm.... noroc cu medicalul, ca om eram la munca..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Fata, luny, cum e Matei?

eu pe ea de guraliva redescoperita!
E bine, de aseara nu a mai facut febra, Doamne ajuta, e ceva mai infundat nasul, dar nu mai curge ca arteziana!.. insa cred ca mi-a pasat si mie raceala ca ma cam zgarie gatul.. plus o groaznica durere de sale si burta de la cm.... noroc cu medicalul, ca om eram la munca..

De cand am auzit ca-mi iau astia banii nu mai am glas, dar pot sa scriu.
Edit: ma bucur ca e el mai bine, si albert e mai bine.
De tine imi pare rau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Nu sunteti normale!! No,no,no!! Eu sunt sigura ca e de la hormoni-la gecko de final,la Olga de inceput Daca priviti situatia/ansamblu..va cracanati de ras! Ma rog..acum nu stiu daca ce spun eu are vreun sens,ca si eu sunt invadata Fug cat mai am timp!! Hat!

Uall!

Razi tu razi, dar iti vine si tie randul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetele uratoare!

ursulee,te mananca?!

Si Mihai e tot fetita! Numai cunoscutii ne stiu adevaratul sex-restul..

Ma intind! Sa nu carecumva sa va gasesc cu bot,ca fac urat!

Mergi la inceput