Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, baga cupilu' in casa, nu-l mai tine pe blacon, ca uite ce discutii starneste prin vecini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

sa nu dati cu bota dar n-am nici un rezultat pentru ca n-am avut timp sa fac test de dimineata,am reusit in sfarsit sa rezolv cu dosarul de somaj...cand am reusit intr-un final sa rezolv cu stagiu de cotizare dupa mii si mii de nervi si nereguli am fost refuzata ieri ,la fortele de munca din Bals pe motiv ca am ajuns la ora 11 ci nu la ora 8.30 ca sa-mi iau bon de ordine,ca ele sunt f ocupate si nu au timp sa rezolve toate dosarele etc...am plecat plina de draci ,l-am sunat pe socra'miu ,ca deh fusesem la pila lui si m-a tratat ca pe ultimul om..azi se duse socra'miu fara mine si saracutele si-au cerut scuze ca si-au dat seama apoi cine sunt ,au iesit dupa mine dar deja plecasem si ne mai intrebam de ce suntem niste terminati?cu dosarul asta mi-am facut o mie si una de nervi,m-am simtit ca ultimul om care cerseste la usile statului pentru un rahat de somaj,pentru ca traiesc in romania ,o tara corupta si vai de capul ei..in fine...acum trebuie s amerg marti dupa ora 13 sa semnez actele...

LA MULTI ANI,LUCIAN!!SA FII SANATOS SI D-ZEU SA TE AJUTE CU EMIGRAREA ...CLEME SA-TI TRAIASCA SOTUL SI SA FITI FERICITI

pentru Siluan si sper sa fie bine

zoze ce patisi?

cami ce zulufi..

despre inghetata ..nici eu nu i-am dat pana acum dar nici eu n-am mancat ..poate daca as fi mancat eu i-as fi dat si lui sa guste /sa manance daca i-ar fi placut...
mimo fata cate esti de nebuna...

sovi imi pare rau pentru nesomnsi iote ca nu esti ultima care nu i-a dat copilului inghetata

si hristos s-a inaltat!!!

ma duc la ale mele.. si va tin la curent si va dau de veste cat de curand..pana acum nici un CM>>...nu va mai zic ca fac test ca uite de dimi nu m-am tinut de cuvant din motiv ca al meu a uita sa-mi cumpere..agitat sa mearga la scoala de la ora 7 apoi se intalni cu socra'miu se luara cu vorba si uita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursu gata, sa traiti! Inchis usile, incuiat , terminat tottotottot ! Sssst! Se aude musca?
Lasa ca nasc ele , nu mai e mult

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

La Multi Ani Lucian! Sanatate si multa bafta in tot ceea ce vei incepe! Cleme, sa faci tort bun,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nu, Alina, ala era unul dintre motive, imaginea de ansamblu era alta, eu asta am vrut sa spun prin mesajul invocat ca profund deranjant.

Whatever, oricum hormonii de sarcina nu scuze nici comportamentul meu profund nepoliticos se pare, nici nimic altceva.

Ma scuzati, problema mea e ca iar dau prea multa importanta forumului .

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Nume de baiat pentru Gecko: Christian (Christopher)! Sau Tom (Thomas) ! Asta de la Christopher Plummer si Tom Cruise bine inteles! Ar mai fi fost Richard (Gere) dar zici ca nu-ti place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, ce-i aici?

Cleme, la multi ani sotului, sa-ti traiasca!.

Sovi, imi pare rau de noptile cu somn putin...te inteleg perfect...sti ca Rebecca se trezea din 20 in 20 de minute , noapte de noapte...asta mai bine de 1 an si cateva luni. Privind in urma ma gandesc cum am putut rezista.

Ursuleata, am vazut cei 3 baieti frumosi!

Ramo, daca nu e sa fie acum, o sa fie in curand. Poate este o dereglare, mai cu seama daca ai fost stresata in ultima vreme. Eu in lunile in care ma chinuiam sa raman insarcinata, chiar imi induceam anumite simptome de gravida gen ca nu mai suportam cafeaua, ca am mirosul mult mai fin,ca poftesc cine stie ce, ca mi-e cald, ca mi-e frig, din astea...Si ma desumflam toata cand iesea doar o liniuta la test...

Naty, imi pare rau , sunt alaturi de tine.

Cami, oauuu, ce cretulin dulce!

Zoze, sa se transforme ziua intruna frumoasa.

Mergi la inceput

Acum 2-3 saptamani eram cu vlad n parc, la ora 15, mai era o mamica cu baietelul ei de 4 ani si o mamaie care statea pe banca si manca inghetata.
Baietelul voia si el dar nu avea voie pt ca fusese racit luna trecuta. Al meu nu o baga in seama.
....asa credeam eu, se juca el frumos cand il vad cum se duce cu gura deschisa la mamaie si balea. L-am luat frumos de mana, am mers la magazin, i-am luat o inghetata nestea si i-am dat-o. a facut cativa pasi, a scapat-o...si plansete ca vrea ingetata aia...in fine, am luat alta si i-am zis sa mancam acolo, sa nu mergem in parc, ca vrea si baietelul care nu are voie ca fusese racit acu' 5 luni.
Nu m-am inteles cu el, s-a cocotat langa mamaie, f mandru ca are si el inghetata, ii mai intindea si ei, si mie.
Baietelul voia inghetata, in sf mama ii zice ca ii ia ca e cald!!!!si vin ei cu inghetata si mama incepe:
ai grija sa nu o scapi, ai grija sa nu dai pe bluza, nu musca din ea, mananca incet, da-i-o lu' mami s-o tina, nu veziiii ca nu stii sa mananci....la care baiatul (f inteligent) zice::

"Ia mami si papa tu, eu ma duc in leagan".
Asa ca, decat sa ii dai asa, mai bine nu.
Este off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ce misto papa Dudelu' inghe!!!
Eu astept pana ajungem la vreo mare, ii iau inghe pe plaja si-l las sa se mozoleasca cum vrea el

Mai, nici eu nu i-as tunde zulufii Bubului, dar deja ii este cald si ieri la tobogan doua bunici le-au spus nepotelelor sa lase fetita inainte, ca e mai mica
Daca auzea tat-su asta, acolo pe loc il tundea

ursulica, sunt deliciosi puii tai

tonicuta, abia asteptam sa reunim gastile , poate de data asta e si Alex pe acasa

olgu, gecko

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Olga
gecko

Mimooo, treci aci si impaca lumea, sau mai bne da-mi si mie o inghetat, ca mi-e pofta si nu am cum sa ies din casa. fata, glumesc

Mergi la inceput