Puiuti de Randunici 2008 !!(410)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Adevarat s-a inaltat! Ca nici eu n-am zis 
Inghetata e rece, dulce, chimica, are cacao, trebuie mestecata si nu in ultimul rand murdareste rau 
Am terminat-o si p-asta! Inghetata ca produs alimentar,zic 

Ideea e ca nu se stie cum (eu o banuiesc pe Mari, dar nu am verificat si e oricum prea tarziu) a identificat el produsul inghetata ca fiind ceva f bun, ceva de dorit, ceva de dat cu fundul de pamant pentru a fi capatat, etc. Si are o carticica de plastic cu un ursulet care papa o inghetata la cornet. Si mi-l arata mereu si zice "papa" cu o fataaa
Intr-o seara, il intreaba ta-su "tu ai mancat ingehtata, ti-a luat mami? " la care el , deodata, incepe sa boscorodeasca pe limba lui si sa se lamenteze, dadea cu mainile in sus si-n jos, arata la mine...n-am cuvinte sa descriu scena
Apoi eu am zis :lasa ca-ti ia mami data viitoare iar el a venit cu adidasii in mana sa plecam, gata, sa se faca odata "data viitoare" 
Si m-am tinut de cuvant, nu de alta, dar dupa atatia ani Teo inca isi aminteste cu drag cum i-a cumparat ei ta-su croissant odata, cand eu nu-i dadeam voie pentru ca avea urticarie
Tata bun, mama rea! Asa-s de satulaaa...din ciclul cine nu munceste nu greseste, unu' face altu' trage...chestii d-astea!
Acu' ca facui polologhia inghetatii si tot am primit dezlegare de la Stela sa vorbesc
...ramane cum am stabilit, fa-ti de lucru si infrumuseteaza-ti viata cat poti .Daca devine responsabil doar cand e musai, atunci baga si tu programe dupa servici ( ore suplimentare, gimnastica, etc) ca sa ramana in priza
Inteleg perfect ce zici , nu poti sa renunti la ideea de a-l responsabiliza, esti tanara si plina de energie...diferenta intre noi este doar de varsta 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mey, nu m-am aprins. Pentru o inghetata
!?!? daca m-a scos Gecko la lectie, raspund, ca acum iau 2 si-mi strica media ![]()
Olga
13s cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mstela spune:
S'teti mortale!
Mai ales tu,Mimo!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
Adevarat s-a inaltat! sa-mi fie rusine, habar nu aveam ce zi e azi..
Lucian de Cleme, sa-ti traiasca sotul, fata!
sa fie bine Siluan si sa vina acasa cu mami!
m-a terminat Dudell cu inghe, bravo baietel, asa mama!!

cami e haios tare bulcat asa, de ce-l tunzi?..

sovi nici eu nu i-am dat inghetata.. noi mai mancam, a gustat si el un varf, daca daca nu cere, eu de ce sa uinsist?.. si-s pe premisa asta cu dulciurile, in general.. atat cat tine, ca apoi i-o veni si lui vremea..
oricum, Muffy meu nu e de referinta la mancare, el e lingav cam cu orice, so..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimo, ca bine zici "Tata bun, mama rea! Asa-s de satulaaa...din ciclul cine nu munceste nu greseste, unu' face altu' trage...chestii d-astea!".. ma regasesc si eu aici
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ok, pofta mare ii uram! E obligatorie ingerarea inghetatei de catre toti copiii Nu inteleeeeeg de ce ti-a picat pe noi cu fuckin' inghetata . O sa manance la un moment, nu m-am cramponat niciodata de inghetata, ciocolata, bomboane si alte cele...Nu vad problema Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
cand ai sa ma vezi pe mine scriind cu fuckin' atunci mai discutam...
pana atunci limbajul si atitudinea ta lasa foarte mult de dorit.
Olgutzika spune:

Sot de Cleme! Sa fii sanatos si fericit si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Olga
Olgutzika spune:
.....Gecko, ce e cu tine? Sigur cu tine vorbesc? Ca pe cuvant ca nu te recunosc
Era o gluma...
Imi cer scuze ca te-am deranjat, nu ma voi mai adresa tie in niciun fel, sunt cuminte. Si socata!
Olga
tonic spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
LA MULTI ANI LUCIAN sot de Cleme. Fie ca drumul pe care l-ati ales sa va duca spre viata pe care o doriti pt voi si pt minunea mica!
Cami tizul cretzulin e frumos tare, nu stiu cum ati rezistat cu parul pana acum, noi suntem la a doua tunsoare deja si tot transpira mereu.Se trezea si noaptea sa se stearga ca a "tapilat". Dar ii si place tuns, cum vede masina de tuns e in usa la baie si zice: Freza jos! cu intonatia de ordin ferm, sa nu incapa discutii.
Antuca e la polul opus insa
.
gashca vesela.
Sa aveti o zi frumoasa ca Sarbatoarea de azi!
Simo si SIluan sa va intoarceti repede acasa sanatosi!
ursuleata spune:
Hey, e cumva de la hormoni?? ca imi aduc aminte ca asa reactionam si eu acu' cateva luni.
pupici.
Olga, gecko iti explica ca la ea e racoare/frig si ii da inghetata pt ca tu ai zis ca nu ai avut cand, iarna.
Gecko, olga nu s-a suparat, nu-i asa?
dintre pic si poc, imi aleg....