Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adevarat s-a inaltat! Ca nici eu n-am zis
Inghetata e rece, dulce, chimica, are cacao, trebuie mestecata si nu in ultimul rand murdareste rau Am terminat-o si p-asta! Inghetata ca produs alimentar,zic
Ideea e ca nu se stie cum (eu o banuiesc pe Mari, dar nu am verificat si e oricum prea tarziu) a identificat el produsul inghetata ca fiind ceva f bun, ceva de dorit, ceva de dat cu fundul de pamant pentru a fi capatat, etc. Si are o carticica de plastic cu un ursulet care papa o inghetata la cornet. Si mi-l arata mereu si zice "papa" cu o fataaa Intr-o seara, il intreaba ta-su "tu ai mancat ingehtata, ti-a luat mami? " la care el , deodata, incepe sa boscorodeasca pe limba lui si sa se lamenteze, dadea cu mainile in sus si-n jos, arata la mine...n-am cuvinte sa descriu scena Apoi eu am zis :lasa ca-ti ia mami data viitoare iar el a venit cu adidasii in mana sa plecam, gata, sa se faca odata "data viitoare" Si m-am tinut de cuvant, nu de alta, dar dupa atatia ani Teo inca isi aminteste cu drag cum i-a cumparat ei ta-su croissant odata, cand eu nu-i dadeam voie pentru ca avea urticarie Tata bun, mama rea! Asa-s de satulaaa...din ciclul cine nu munceste nu greseste, unu' face altu' trage...chestii d-astea!
Acu' ca facui polologhia inghetatii si tot am primit dezlegare de la Stela sa vorbesc ...ramane cum am stabilit, fa-ti de lucru si infrumuseteaza-ti viata cat poti .Daca devine responsabil doar cand e musai, atunci baga si tu programe dupa servici ( ore suplimentare, gimnastica, etc) ca sa ramana in priza Inteleg perfect ce zici , nu poti sa renunti la ideea de a-l responsabiliza, esti tanara si plina de energie...diferenta intre noi este doar de varsta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mey, nu m-am aprins. Pentru o inghetata !?!? daca m-a scos Gecko la lectie, raspund, ca acum iau 2 si-mi strica media

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

S'teti mortale!Mai ales tu,Mimo!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adevarat s-a inaltat! sa-mi fie rusine, habar nu aveam ce zi e azi..
Lucian de Cleme, sa-ti traiasca sotul, fata!
sa fie bine Siluan si sa vina acasa cu mami!
m-a terminat Dudell cu inghe, bravo baietel, asa mama!!
cami e haios tare bulcat asa, de ce-l tunzi?..
sovi nici eu nu i-am dat inghetata.. noi mai mancam, a gustat si el un varf, daca daca nu cere, eu de ce sa uinsist?.. si-s pe premisa asta cu dulciurile, in general.. atat cat tine, ca apoi i-o veni si lui vremea.. oricum, Muffy meu nu e de referinta la mancare, el e lingav cam cu orice, so..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, ca bine zici "Tata bun, mama rea! Asa-s de satulaaa...din ciclul cine nu munceste nu greseste, unu' face altu' trage...chestii d-astea!".. ma regasesc si eu aici

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ok, pofta mare ii uram! E obligatorie ingerarea inghetatei de catre toti copiii ? La tara la Radu, verisoara Sofiei mananca iahnie de fasole de la cateva luni. So what?! Mie nu imi place, nu mananca nimeni la noi in casa, trebuie sa ii dau copilului doar pentru ca altii mananca. Mie iarna mi-e frig, doar ceva rece nu imi doresc sa inghit, ce sa zic?!?

Nu inteleeeeeg de ce ti-a picat pe noi cu fuckin' inghetata . O sa manance la un moment, nu m-am cramponat niciodata de inghetata, ciocolata, bomboane si alte cele...Nu vad problema !

cand ai sa ma vezi pe mine scriind cu fuckin' atunci mai discutam...
pana atunci limbajul si atitudinea ta lasa foarte mult de dorit.

Mergi la inceput

Sot de Cleme! Sa fii sanatos si fericit si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Mergi la inceput

.....Gecko, ce e cu tine? Sigur cu tine vorbesc? Ca pe cuvant ca nu te recunosc Era o gluma...

Imi cer scuze ca te-am deranjat, nu ma voi mai adresa tie in niciun fel, sunt cuminte. Si socata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

LA MULTI ANI LUCIAN sot de Cleme. Fie ca drumul pe care l-ati ales sa va duca spre viata pe care o doriti pt voi si pt minunea mica!

Cami tizul cretzulin e frumos tare, nu stiu cum ati rezistat cu parul pana acum, noi suntem la a doua tunsoare deja si tot transpira mereu.Se trezea si noaptea sa se stearga ca a "tapilat". Dar ii si place tuns, cum vede masina de tuns e in usa la baie si zice: Freza jos! cu intonatia de ordin ferm, sa nu incapa discutii.
Antuca e la polul opus insa. gashca vesela.

Sa aveti o zi frumoasa ca Sarbatoarea de azi!
Simo si SIluan sa va intoarceti repede acasa sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Hey, e cumva de la hormoni?? ca imi aduc aminte ca asa reactionam si eu acu' cateva luni.
pupici.
Olga, gecko iti explica ca la ea e racoare/frig si ii da inghetata pt ca tu ai zis ca nu ai avut cand, iarna.
Gecko, olga nu s-a suparat, nu-i asa?

dintre pic si poc, imi aleg....

Mergi la inceput