Puiuti de Randunici 2008 !!(410)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

sa fiu oare ultima care n-a dat inghetata cupilului?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

depinde de care copil vorbesti

Patrick imi arata Mc'Donalds-ul si imi zice: "Mommy aichim this way!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, ce ai, muica?

Sovi, nu, nu esti ultima sigur, ca mai sunt si eu

Mimo, . Zic sa ii pui si niste mazare, carne, alea-alea in inghetata aia, ca vad ca ii place :)

Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Zoze, ce ai, muica?

Sovi, nu, nu esti ultima sigur, ca mai sunt si eu

Mimo, . Zic sa ii pui si niste mazare, carne, alea-alea in inghetata aia, ca vad ca ii place :)

ups, ca iar am picat de nebuna...dar nu va mai intreb de ce ca intre timp m-am interesat si am aflat ca e rece

Mergi la inceput

De ce nu i-am dat inghetata sau de ce? Cand sa ii dau, ma? Iarna? La tine tocmai ce trece vara In plus , eu insami nu sunt mare mancatoare de inghetata, pur si simplu nu mi-a trecut prin cap sa ii cumpar ei

Nu m-ai gasit pe mine aia excesiv de grijulie cu sanatatea copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...e a 4 zi de dadaceala la Geo,eu ajungand acasa mai mult spre seara..si e ok..doar casa cu fundul in sus..deci,Geo e pe drumul cel bun si se inteleg minunat.
Ramo,un pup mare...poate fi o dereglare,nu te speria...iti spun yo ce am avut dereglari peste dereglari de cand ma stiu..si am tot umblat cu duphaston, uterogestan etc...se intampla,stres,cine stie...Eu as mai sta un picutz si as merge la dr.
Chiar ma gandeam cum se intampla asa ceva..noi ani de zile cand eram in studentie am practicat metoda si a fost ok.
Mimo,zi bre linistita ca nu mai sunt in stare de-aia de duca..Fereasca Sfantul.Si da,randunoi crescut cu mama,stand in continuare cu mama,are sentimentul de protectie,ca mama va spala vasele o data si o data,desi mama nu ne prea ajuta decat cu Tea pana apare unul din noi,apoi ori pleaca la plimbare,ori cu ale ei,ori se incuie la tv/somn,treaba ei,nu o judec,ci ii sunt mult recunoascatoare ca sta cu Tea si are grija de ea cat suntem noi la serv...altfel,bani de bona nu erau..Treburile in casa,insa, tot raman,incearca si ea ce poate ziua,dar nu-i ies multe...so,Geo s-a tot culcat pe-o ureche din cauza asta,dar e timpul sa se trezeasca si TREBUIE sa-l tina ca de nu...Si noo,desi te-ai ratzoit tu candva sa las oamenii in pace,ca nu pot sa-i schimb,sa stii ca sunt perseverenta si tot il voi responsabiliza,cu tot riscul de rigoare,pana vom ajunge sa stam la un moment dat singuri si va sti clar ce are de facut.Si ia de aici si zi in continuare ca stau cu urechea plecata.
Zoze,nu esti normala..cum,ma,Denis-penis?Ce-ti veni?pai asa,ar putea gasi copiii la fiecare nume o rima.
Nelia,sanatate piticului.
Cleme,traiasca al tau sotz!Sa va gasiti fericirea intr-o tara mai buna!
Am vazut ursuletii dragi..sanatate multa lor.Alina
Naty,multa sanatateeee!Fii increzatoare!
Inghetzoshatul Dudel m-a terminat!!
Sov,nu esti ultima care nu da inghetata copilului!doar pe buze nitel ii dau,restul la ma-sa in gura!
Zulufitzul de Cami
Sanatate tuturor.
DOAMNE AJUTA MICULUI IN CONTINUARE!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gecko, neagra esti pe cerul gurii!
pai daca noi nu prea mancam inghetata, ce sa facem, sa ii luam lui special? si recunosc, incerc sa nu prea ii dau dulciuri. dar nu e nimic, ii dau cei de la gradi.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Trebuia sa spun:
HRISTOS S-A INALTAT!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

De ce nu i-am dat inghetata sau de ce? Cand sa ii dau, ma? Iarna? La tine tocmai ce trece vara In plus , eu insami nu sunt mare mancatoare de inghetata, pur si simplu nu mi-a trecut prin cap sa ii cumpar ei

Nu m-ai gasit pe mine aia excesiv de grijulie cu sanatatea copilului

la mine tocmai ce sunt 13 grade afara, e inourat si umed, umiditate 64%, bate alizeul dispre ocean...vara e demult plecata...iar copilul mananca linistit inghetata de cel putin un an.

Mergi la inceput

Ok, pofta mare ii uram! E obligatorie ingerarea inghetatei de catre toti copiii ? La tara la Radu, verisoara Sofiei mananca iahnie de fasole de la cateva luni. So what?! Mie nu imi place, nu mananca nimeni la noi in casa, trebuie sa ii dau copilului doar pentru ca altii mananca. Mie iarna mi-e frig, doar ceva rece nu imi doresc sa inghit, ce sa zic?!?

Nu inteleeeeeg de ce ti-a picat pe noi cu fuckin' inghetata . O sa manance la un moment, nu m-am cramponat niciodata de inghetata, ciocolata, bomboane si alte cele...Nu vad problema !

Mergi la inceput

Yuhuu Olga,de ce te-ai aprins?Ia de aici

Eu nu-i dau inghetata ca nu vad de ce i-as da....exceptand momentele cand ma vede pe mine si trebuie sa bage si ea o buza..atat.Si nici nu cere.Si nici eu nu mananc des

mami de TEA

Mergi la inceput