Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_o spune:
Nu mai am timp sa citesc totul, ca trebuie sa duc bagajele in masina. Va pup pe toate si sper sa nu scrieti capitole pana maine. Sa aveti o zi frumoasa, cu mult soare in suflet!

Hristos s-a Inaltat!
Si Adevarat s-a Inaltat!
Ana
15
allexxia_m spune:
misticgirl felicitari !!!! 
sa ai parte doar de vesti bune si de acum incolo ! 
si ai mare dreptate cu televiziunile, trebuie sa nu ne agitam de ce se aude la TV ca sunt mult "inflorate"
15+
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Adevarat a inviat! 13+![]() Mami de baiat |
Scuze pt mesaj!Ca sunt ramasa la PAsti!Ma lasa capul!
13+
Mami de baiat
anya2010 spune:
Eu pana nu iese Baselu sau Boc sa zica ce si cum, nu ma mai agit deloc. Intr-adevar eu nu i-am auzit sa zica ceva despre indemnizatia de crestere a copilului. Faza cu 15% sau 25% e luata de pe blogul unui judecator din Vrancea ceea ce nu mi se pare o sursa prea serioasa. Poate ei nici nu se gandeau sa se bage la indemnizatiile astea, dar media le-a rezolvat o parte din problema, au bagat spaima in noi cu suma fixa de 600 si acum se vine cu solutia salvatoare de a reduce indemnizatia cu "numai" 25%. Efectiv li s-a servit pe tava, cei de la guvern nici nu se mai agita, femeile deja s-au obisnuit cu gandul..cand o sa iasa Base sa vorbeasca de reducerea de numai 25% obtinuta cu mari eforturi din partea lui, chiar o sa fie si aplaudat.
Deci ieri mi-ati facut o pofta cu cirese, pepene rosu, inghetata..azi le-am incercat pe toate si acum abia ma misc, s-a intins burta la maxim 
Ana
14+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
douradoudou spune:
allinushca nu ma plictiseste forumul zilele astea: nu sunt de piatra..chiar daca am plecat nu inseamna ca nu ma intereseaza ce se intampla la voi...am si eu parinti..am bunica...si ma intereseaza si de ceilalti ..la noi nu e nici o criza...dolarul are aceeasi valoare de nu stiu cati ani...oricum aici e altfel..si aici se fura destul dar nu asa ca in rom..nu in halul ala..aici tva e vreo 10% parca...dar aici toti muncesc ..orice..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
13+
beatrice75 spune:
Cred ca majoritatea ne confruntam cu durerile acestea de ovare...uneori cand ma ridic brusc sau stranut, ma taie. Nu am luat inca no spa, poate la unele dintre voi, durerile sunt mai accentuate.
Miruna, eu am programare la Badea pe 17 iunie.
13+
Mami de baiat
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou allinushca nu ma plictiseste forumul zilele astea: nu sunt de piatra..chiar daca am plecat nu inseamna ca nu ma intereseaza ce se intampla la voi...am si eu parinti..am bunica...si ma intereseaza si de ceilalti ..la noi nu e nici o criza...dolarul are aceeasi valoare de nu stiu cati ani...oricum aici e altfel..si aici se fura destul dar nu asa ca in rom..nu in halul ala..aici tva e vreo 10% parca...dar aici toti muncesc ..orice.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 13+ |
Doura, cred ca peste tot se fura intr-o anumita proportie insa ca la noi niciunde. E o problema de mentalitate si de bun simt, ca fura fara limite.
Cred ca te-am zapacit cu discutiile astea!
Propun sa revenim la macare
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
douradoudou spune:
maine fac si eu inghe. de capsuni si de mango dupa reteta aia..acum fac pauza catevazile de pepeni de orice culoare pt k deja m-am plictisit de ei...cand se face mai cald o sa mananc f mult pepene rosu..eu il mananc la pranz cu paine-bagheta neagra cu seminte calda cu coaja din aia crocanta..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
13+
sunset_zuzi spune:
claudia felicitari 
miruna si eu sunt de acord..fara cirese...nu de alta dar sunt mult prea scumpe 
![]()
Doamne ai grija si de noi
12+