Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya2010 Miruna am vazut pozele de la ecografie ![]() Ce mare e, si dulce foc![]() ![]() ![]() Cei din MAPN(multi dintre ei) s-au pensionat pe bani frumosi dupa care s-au angajat la firmele carora le-au facut favoruri cat timp au lucrat in sistem. Se merge pe sistemul hai fa-mi si mie rost de un contract cu statul ca o sa am grija de tine la pensie...Dar e mai usor sa tai din pensiile amaratilor decat sa iei atitudine in astfel de situatii pt ca toti sunt corupti, de la mic la mare, dai intr-unul pica doi.. ![]() Ana 14+ ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea |
Anya

! Se vede asa bine, imi place ca sta linistit, exact asa doarme Emanuel, cand reuseste cineva sa il culce Eu chiar stiu, indirect, pe cineva care a iesit la pensie cu 30.000 Euro ca sa nu mai tina locul ocupat + 3.000 Euro pe luna + contract de colaborare cu ei, pe bani grei cu siguranta.
De la astia as lua, tot
Daca nu o sa facem nimic intr-o buna zi vom fi noi in locul lor...
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
douradoudou spune:
fetelor eu am observat inca de la cealalta sarcina ca la o miscare mai brusca apara o durere din aia acuta care dispare apoi..asa k miscati-va mai atente..no-spa nu cred ca merge la toate durerile..ala e anti-spastic deci actioneaza doar asupra muschilor de oricare fel..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
13+
alinushca spune:
| citat din mesajul lui ukume24 Fetelor mie mi se pare ca si noi ne lasam manipulati pe media foarte mult iar ei profita de asta. Nimeni de la guvern nu a anuntat ca va fi 600 RON si nici ca se va taia cu 25 %. Daca cictiti cu atantie veti vedea ca media nu da nici un nume. *Surse guvernamentale spun*... nu inseamna nimic oficial. Nu ar trebui sa fie lasati sa dea tot felul de informatii fara sa aiba o baza oficiala. Eu zic ca asteptam pana se anunta oficila care este masura care se va lua. 10+S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Asa e... mai degraba manipularea obisnuita a posturilor tv si a ziarelor decat vreo strategie de-a guvernantilor... mai are careva indoieli in privinta faptului ca habar nu au ce fac si ca nu au nici un plan ?...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 13+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui ukume24 Fetelor mie mi se pare ca si noi ne lasam manipulati pe media foarte mult iar ei profita de asta. Nimeni de la guvern nu a anuntat ca va fi 600 RON si nici ca se va taia cu 25 %. Daca cictiti cu atantie veti vedea ca media nu da nici un nume. *Surse guvernamentale spun*... nu inseamna nimic oficial. Nu ar trebui sa fie lasati sa dea tot felul de informatii fara sa aiba o baza oficiala. Eu zic ca asteptam pana se anunta oficila care este masura care se va lua. 10+S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Isi vad interesul. Si-au umplut emisiunile. Oricum eu nu as cita surse precum cea cu blogul... este rusinos pentru un post mare de televiziune. Nu ca citeaza un blog, ci ca informatia este total nedovedita.
Insa trebuie sa recunoastem ca au dezbatut foarte mult problema si asta este in avantajul nostru.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
allexxia_m spune:
mirunam si eu simt tot asa pentru pensionari ....
mai ales ca si mama mea este pensionara cu o pensie mica si sincer imi este teama pentru sanatatea ei ...
ca acum cu vestie astea ei se consuma mult de tot ![]()
15+
alinushca spune:
doura, cred ca tre sa te plictiseasca f tare forumu zilele astea
. in momentele astea mi-as dori sa traiesc in liban
. cred...ca oricum aveti si voi nebunii vostri pe acolo
. sper sa treaca cat mai repede si sa se lamureasca procaria asta si sa putem reveni numai la discutii despre sarcini si bebei fericiti cu tone de pampersi la dispozitia lor.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 13+ 
misticgirl spune:
Hristos s-a Inaltat !
Fetelor, pana nu vom avea o hotarare de Guvern publicata in Monitorul Oficial, nu are rost sa ne stresam. Mass-media face valva din orice, pt ca asta aduce audienta. Daca e un zvon ca scade indemnizatia, pe care il da o televiziune, intr-o ora vuieste toata mass-media ca scade indemnizatia. Credeti-ma, eu lucrez in TV si stiu cum se "fabrica" stirile care aduc audienta. Este adevarat ca exista posibil sa scada indemnizatiile, dar de la "e posibil" pana la "scad" e drum lung din punct de vedere legal. Asa ca, haideti sa trecem la vesti bune:
Aseara am fost la echo, l-am vazut pe bebe. Miscator, frumusel, cu un nas mic si perfect. Avem varsta dupa echo egala cu cea in functie de UM, adica fix 13 saptamani ieri. Lungimea 7,15 cm, greutatea 62 grame (+,-9 grame), 162 batai ale inimii pe minut. Si suntem tot baietel
. Asa ca Nicholas va avea un fratior, asa cum isi doreste.
Cum a inceput eco, dr a spus ca e baiat, dar sa nu vorbim din prima....apoi cand a dat pe 4 D a vazut din nou putica, deci e baiat. Dar a spus 90%, ca "nu e bine sa spunem 100% de la eco de trim 1"
. Eu oricum banuiam ca e tot baietel, prea mult se aseamana sarcina, forma burticii, plus calendarul chinezesc
.
L-am vazut si 2D, insa la 4D e minunata senzatia, se vad in timp real toate miscarile, dadea mult din manute, se stergea la ochi, punea mana la nas, a bagat manuta in gura
. Avem si 2 poze, una 3 D si una 2 D, dar nu-mi merge scanerul. gasesc eu o varianta sa le scanez pana la urma, sa le pun in albumul nostru de pe picasa.Merita sa le vedeti, mai ales cea 3 D e superba.
Va las acum, ma intorc la lucru, dar revin cat de curand. 
Claudia
13+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
douradoudou spune:
felicitari claudia pt vestile f bune si pt caruciorul albastru

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!