Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

misticgirl braavo felicitari pentru vestile de baietel! Ce frumos tre sa fi fost cand l-ai vazut la eco ca se misca!

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

misticgirl braavo felicitari pentru vestile de baietel! Ce frumos tre sa fi fost cand l-ai vazut la eco ca se misca!

sugubina +10

peste putin timp o sa vezi si tu

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sugubina +10

Claudia, felicitari pt bebel si caruciorul albastru, m-ai emotionat tare mult cum ai descris intalnirea, de abia astept si eu echo 4d,pe 27 o sa ne cunoastem,eu cu bebelu, mai bine!
Puup

Madalina11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

misticgirl, felicitari pt fratior!

eu nu am a ma lauda decat cu cartofi noi prajiti presarati cu sare fara iod si marar + castraveti proaspeti.

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Buna burtici..

claudia felicitari, mirunam si ep mine ma mai doare uneori in partea dreapata si radiaza pe picior, dar imi trece cu no spa..
pe toate...Am emotii pt ca maine merg la bi test si abia astept sa-l vad pe bebe pt ca nu l-am mai vazut de 2 saptamani..
Eu sunt acasa si ma plictisesc ingrozitor...cred ca ma apuc sa fac ceva de mancare cu toate ca sotul meu mi-a zis ca ma scoate in oras..la ce vreme este afara parca nu-mi vine sa ies..mai mult as dormi..

11+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Felicitari Claudia pentru

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput