Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
allexxia_m spune:
Am si eu o intrebare ....
Incepeti sa aveti probleme cu a sta aplecata in fata?
Eu de exemplu, cand stau jos si mai ales dupa ce am mancat ma simt cam incomod ca si cum cand ma aplec in fata presez pe stomac ....
Si am simtit si seara mai rau ca si cum presez si pe coaste ...
Ma gandesc ca poate este normal ca uterul crescand sa impinga stomacul in sus si din cauza asta sa simtim presare pe el cand ne aplecam.
Dar se simte de la 15 saptamani asa? sau am eu burta prea plina? 
15+
ukume24 spune:
Ce bocet am tas si eu la birou dupa ce am citit povestea ta Joy. Se uitau fetele la mine ca la circ. dar nu-i bai ca ele ma inteleg.
Ce pofta mi-ati facut de salata de vinete. gata... maine fac si eu... si cu rosii...hmmmm ce bine suna
10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Joy21 frumoasa poveste, mi-au dat si lacrimile am si ras ... ata de frumos scrisa ![]() ![]() multumim pentru aceasta poveste, cel putin pe mine ma mai incurajeaza pentru nastere naturala dupa ce am vazut pe net despre asa ceva, multumesc ![]() 15+ |
Ma bucur ca te-a incurajat. Nasterea naturala este unul dintre cele mai normale lucruri din lume. Din pacate conditiile din spitale sau personalul insuficient pregatit o complica uneroi. Insa in acele momente o femeie este f puternica si gata sa depaseasca orice pt puiul ei.Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
sugubina spune:
Fetele mutumesc pt gandurile bune. Miruna-si pe mine dupa al doilea nospa si stat cu picioarele pe un scaun m-a lasat. Era o durere pe dreapta jos..
sugubina
+10
mirunam spune:
Sugubina ma bucur ca ai scapat si tu! La mine nu s-a intors asa c... victorie!!!
Fetlor multumesc pentru sfaturi
. Joy, si eu cred ca e uterul. De cateva ori s-a mutat durerea in stanga, deci exclud anexite si alte minuni.
Va invidiez pentru programul de 6 ore...
. Eu abia imi permit luxul sa plec la 17 in loc de 18 pentru ca vine sotul sa ma ia si asa se incadreaza el. Oricum nu ma plang pentru ca atunci cand e ceva anunt si plec...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
14 +
mirunam spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m Am si eu o intrebare .... Incepeti sa aveti probleme cu a sta aplecata in fata? Eu de exemplu, cand stau jos si mai ales dupa ce am mancat ma simt cam incomod ca si cum cand ma aplec in fata presez pe stomac .... Si am simtit si seara mai rau ca si cum presez si pe coaste ... Ma gandesc ca poate este normal ca uterul crescand sa impinga stomacul in sus si din cauza asta sa simtim presare pe el cand ne aplecam. Dar se simte de la 15 saptamani asa? sau am eu burta prea plina? ![]() 15+ |
Eu am. Nu pot sa stau nici pe vine, de exemplu, dar am 6 kg in plus si sunt oarecum tuguiate, nu sunt distribuite uniform spre solduri.
Oricum cred ca percem deja lucrurile diferit indiferent de kg luate. Pana la urma indiferent daca nu am laut sau am luat mult uterul e marit aproape la fel la toate...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
14 +
allexxia_m spune:
mirunam si eu am luat 5 kg in plus dar nu stiu cum s-au depozitat, ce pot spune este ca am pus putin si pe coapse si solduri caci blugii care nu imi mai veneau pe talie din cauza burticii imi sunt cam stramti acum si pe picior.
Nu am luat cam mult in greutate pentru nici 4 luni? ![]()
15+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui Joy21 [quote]citat din mesajul lui mirunam Sugubina, la mine era durere, dar foarte puternica (eu de felul meu sunt rezistenta nu gluma). Acum dupa al doilea no-spa se pare ca m-a lasat. Inca nu ma bucur pentru ca ultima data m-a reluat durerea dupa 10 min ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 + |
Buna Burtici,
Am revenit si eu pe front, dupa cateva zile destul de complicate!
Am citit toate problemele discutate legate de indemnizatii si drepturi, sunt alaturi de voi si la fel de indignata de situatia care se va crea...
Dar, sotul m-a domolit si m-a incurajat sa gandesc pozitiv pentru bebele care il port cu mine, cumva o sa ne descurcam noi!!! El zice saracu, care o sa fie afectat si el la buget, el fiind din randul inginerilor IT care erau scutiti de impozit, iar venitul nostru o sa se diminueze si cu aceasta masura.
Miruna si eu am dureri in dreapta jos, de ieri, care radiaza putin pe picior, tind sa cred ca este ovarul...iar acest lucru se intampla (asta stiu de la persoane care au mai trecut prin sarcina) ca uterul se largeste si pune presiune pe organe...sau ceva de genul! Am luat Nospa aseara, dar vad ca azi dimineata m-am trezit din nou cu durerea.

Burtici, eu tot sunt cu greturile in gat, si ma iubesc cu WC-ul, cred ca azi e o zi mai buna, astept impresii cu idei de papa...
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

Madalina
11+
vmadelain spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Ma bucur ca te-a incurajat. Nasterea naturala este unul dintre cele mai normale lucruri din lume. Din pacate conditiile din spitale sau personalul insuficient pregatit o complica uneroi. Insa in acele momente o femeie este f puternica si gata sa depaseasca orice pt puiul ei.Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy, povestea ta este absolut minunata, incurajatoare si ne da curaj sa intampinam cu multa nerabdare si entuziasm momentul in care o sa ne tinem bebelul in brate!
Multumim pt povestea realista dar si optimista!

Madalina
11+
anya2010 spune:
| citat din mesajul lui mirunam Neata! Azi am inceput ziua cu stangul. M-am trezit cu o durere "de ovare" sau cel putin acolo este localizata, ingrozitoare. Se reflecta pana pe picior . Am mai avut acum cateva saptamani dar m-a lasat dupa no-spa. Acum nici cu asta nu trece , l-am luat de o ora si degeaba . A mai avut cineva asemenea durerei???Sunset, bafta! MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 + |
Neata!
Miruna se pare ca si la mine e aceeasi chestie, ma doare mai mult ovarul stang..inca n-am luat nospa pt ca sunt obisnuita cu durerea dar in curand o sa iau pt ca ma tem sa nu inceapa contractii si sa dau in altele
. Dr. a zis ca e normal, ca se mareste uterul si o sa ma tot doara 
Ma mai doare si capul si imi e si foarte somn
Gata cu vaitatul...mai las loc si la alte fete

Ana
14+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea